Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.698
Cevap
9
Favori
69.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: necipfazil2041

Nintendo Switch te anladığım kadarıyla geriye yönelik uyumluluk yok. Bence imkanınızı zorlayın ve ne yapıp edip bir Wii U alın. gerek wii olsun gerekse de wii u olsun çok güzel oyunları var. bir gün oynamak istrseniz elinizde konsol bulamazsınız.

Benim Anladığım o platformlarda ki oyunların hepsi switche de gelecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

quote:

Orijinalden alıntı: necipfazil2041

Nintendo Switch te anladığım kadarıyla geriye yönelik uyumluluk yok. Bence imkanınızı zorlayın ve ne yapıp edip bir Wii U alın. gerek wii olsun gerekse de wii u olsun çok güzel oyunları var. bir gün oynamak istrseniz elinizde konsol bulamazsınız.

Benim Anladığım o platformlarda ki oyunların hepsi switche de gelecek.

Ben bu konuda necip fazıl arkadaşıma katılıyorum. Çünkü Wii de olup Wii u ya gelmeyen, yine aynı şekilde Wii U da olup Wii de olmayan oyunlar var. Switch deki oyunlar daha farklı olacaktır diye düşünüyorum ben. Tabi sonuç olarak sadece bir düşünce =)

• PuSaT28 P kullanıcısına yanıt
    Hepsi gelmeyecek. Splatoon ve Mario Kart gelecek. Nintendo Wii U satışlarından ümidi kesmiş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Hepsi gelmeyecek. Splatoon ve Mario Kart gelecek. Nintendo Wii U satışlarından ümidi kesmiş değil.

Toplam da 4-5 tanesi gelecek gibi hatta belki fazlası. Aylar önce Switch portları yapıldığının haberleri gelmişti. Tanıtılanlar dışında Super Mario maker, Smash Bros'un adı geçiyor. Bunlara muhtemelen Paper mario Color Splash'ta eklenir. Nerede okuduğumu hatırlamıyorum, çok fazla oyun ile piyasa da olmak istiyorlar gecikmelerin bir nedeni de bu. Bunlardan bir kısmı yeni bir kısmı port ve 3'cü parti olacak diyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 26 Ekim 2016; 21:56:32 >
  • Wii u Emulatörle oynanabiliyormuş arkdşlr Wii u almanıza gerek yok
  • Şu şekilde düşünelim. wii u oyunları portlanarak switch e gelebilir. Tabi nintendo bu oyunları da parayla satacak. Ben yeni bir sistemde oyunların portlarına para vermek istemiyorum açıkcası. Sadece last of us ı satın aldım, onu da ps3 te oynamamış olduğum için. Fakat wii u nun kendine has bir gamepad ve oynama şekli var. Aynen ZombieU nun diğer sistemlere portlanması gibi bu özel gamepad kullanımından mahrum kalıyoruz. Bununla birlikte wiiu da şu an sd kartın içine atıp tüm oyunları oynayabiliyoruz. Benzer şekilde wii oyunlarını da oynayabilirsiniz. Bence bu güzel bir avantaj.
    Emülator konusuna gelirsek. Bence hiç bir emü. orj. sistemin tadını vermiyor. Sadece PSP de nes emülatorü güzeldi o da PSP ye yakışıyordu bana göre. Wii U ya yazık oldu bence. Nintendo DS in ev konsolu haliydi ve çok heyecanlanmıştım ilk duyurulduğunda ama olmadı.. Sağlık olsun yapılabilecek bir şey yok..
  • Hoş geldiniz arkadaşlar yeni donkey kong oyunu çıkış yaparmı new 3ds xl için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • U softmod lu nerden bulunur

• quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

U softmod lu nerden bulunur

Bu siteden, sahibinden, gitti gidiyordan vs... İllaki softmodlu aramana gerek yok. Softmod olayı çok ama çok basit bir işlem kendin halledebilirsin yani.
    https://www.youtube.com/watch?v=yZYtYjTAN_I
  • bin tl nin üstünde seyrediyor rakamlar biraz daha bekliyeyim wii ile yola devam şimdilik :D

u da hdd kullanılmıyor sanırım şu aşamada o da çözülürse gayet iyi olur
  • Adamlar 750 tl den ps4 slim sattı da , wii u ya dokunmadılar bile. 10 euro bile indirim olmadı. Lafta batık konsol olacak , basın arkadaş şu indirimi artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwinFlame

Adamlar 750 tl den ps4 slim sattı da , wii u ya dokunmadılar bile. 10 euro bile indirim olmadı. Lafta batık konsol olacak , basın arkadaş şu indirimi artık.

arkadaşın söylediği gibi amazon almanyada 199 euro ya ps4 500 satılıyordu. gümrük vergisiyle beraber 220 euroya malolacaktı ama almadım(şuan 290 euro)
    nintendo wii u 32 gb mario kart 8 li cihazı 286 euro vergi dahil satın aldım. şuan ürünüm istanbulda ups kargo da bana yollanmayı bekliyor. pazartesi elime geçer sanırım. Evde nintendo wii ,xbox360, psp3000 ve nintendo 3ds war. nintendo nun oyunları çok güzel eğlenceli o yüzden wii U aldım. nintendo switch çıksın onu da alırım belki. wii almamın başka sebepleride var tabi ki.
    amazondan almak isteyen olursa istediğini sorabilir.
  • bejamaru B kullanıcısına yanıt
    Amazondan aldiginiz urunlerde hasar ya da bi sorunla karsilastiniz mi simdiye kadar, yani urun trye girdikten sonra sorun oluyor mu? Malum ulkemizin kargo anlayisi sorunlu. Firlatip atmalarindan korkuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: White Room by a Window

Amazondan aldiginiz urunlerde hasar ya da bi sorunla karsilastiniz mi simdiye kadar, yani urun trye girdikten sonra sorun oluyor mu? Malum ulkemizin kargo anlayisi sorunlu. Firlatip atmalarindan korkuyorum.

amazon ürün size ulaşıncaya kadar garantili gönderiyor. Kutu hasarlıysa tutanak tutun amazon ile iletişime geçin para iadesi ve yenisini gönderirler.
    Ürünler DHL ve UPS ile geliyor bu kargolarda kötü değiller.
    ürünlerinizi amazon tarafından satılıyor olmasına dikkat edin bu sayede hem 50 euro üzeri ücretsiz kargo olur hemde ithalat vergisini hemen hesaplayıp alması bir dahada gümrükle uğraşmıyorsunuz ( 75 euro üstü %18-20 ithalat vergisi alınır. 1 ocakta yeni yasa çıkacak 150 euro üstü vergi alınacak)

sorun yaşamadım. hatta çinden aldığım ürünler ptt ile geldi (tablet , android tv felan) onlar bile sağlam geldi.

• @murounius @necipfazil2041
    Arkadaslar wii u usb baglayip oyunlari oynatan brazillian hack yontemini denediniz mi oyunlari yukleme hizi artıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

@murounius @necipfazil2041
    Arkadaslar wii u usb baglayip oyunlari oynatan brazillian hack yontemini denediniz mi oyunlari yukleme hizi artıyor mu?

Hocam ben biraz daha oturmasını bekliyorum. Yakında o işe el atıcam =) Tecrübelerimi aktarırım. Bildiğim kadarıyla Oyunlardaki takılma vs yokmuş. Deneyip görücez inşallah =)
  • USB den oyun yüklemesi olayına bende bakacam zaten o yüzden aldım cihazı. hafıza kartı oyunlar programlar herşey hazır. Cihazın gümrükten gelmesini bekliyorum 5 gündür gümrükte.
  • bejamaru B kullanıcısına yanıt
    İnşallah tez zamanda kavuşursun =)
  • pudinkk kullanıcısına yanıt
    Bende sistemin oturmasını bekliyorum. Aslında keşke kart okuyucuyu daha hızlı bir okuyucu ile değiştirebilsek. Yükleme süreleri gerçekten çok uzun bir yerden sonra insanı sıkıyor.

• necipfazil2041 kullanıcısına yanıt
    Usb ile bu sorunları tamamen çözmüşler ve oyunlarında loadiine Ready olmasına gerek yokmuş. Demek ki bayağı sağlam birşey yapmışlar =)
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.