Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.698
Cevap
9
Favori
69.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir kaç haftadır bakamıyorum ama önümüzdeki hafta bu konuyu masaya yatıralım. Ne gerekiyorsa araştırıp paylaşalım. Ben hafta içi muhtemelen bir video hazırlamış olurum. Katkılarınızı da beklerim =)
  • bejamaru B kullanıcısına yanıt
    Hocam benim dediğim yöntemle sadece wiiu oyunları home channel a ekleniyor ve onları direk oynayabiliyoruz. Ds veya wii oyunlarıyla ilgili hiçbir araştırma yapmadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni yöntem süper olmuş. 2 oyun denedim, bunların yükleme süreleri gerçekten çok kısa. eski sistem gibi uzun uzun beklemiyoruz. Yalnız bunları denerken benim USB kart okuyucum bozuldu. Bu 1 -2 hafta içerisinde nano USB bellekler var onlardan alacağım 64/128. Halihazırdaki sd kartımı da macbook belleğinde ekstra alan olarak kullanacağım.
    Looadine ready oyunlar çalışmıyor. oyunları direk olarak Nintendo nun Server undan bilgisayara indirmek lazım. ben elimdeki bütün loadine ready oyunları sildim, şu anda nintendo nun kendi server ından orjinal oyunlar indiriyorum.

• dostlar elinde bende olmayan kutulu ve kitapcikli Wii U oyunlari olan varsa ve satmayi dusunurseniz oyunlari alabilirim..pm ile ulasabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyaz ekranda donma sorunu yaşayıp hard reset atmak zorunda kalanlar için önerim loadiine.ovh adresi yerinewww.sthetix.net/wiiu
    adresini yazın browserda ordan homebrew resmine tıklayın. bu şekilde giriş yapınız.
    ben loadiine.ovh ile o donma sorununu yaşıyordum. bu adresi yazdığımdan beri daha donmadı. rednand ile sistemin yedeğini almanızı tavsiye ederim
    bir sorun çıkarsa yedeği kullanabilirsiniz.
  • Ben 4-5 oyun attım sistem belleğine. Canavar gibi maşallah. Splatoon oynuyorum, her nintendo oyununda olduğu gibi çok eğlenceli fakat yine her nintendo oyununda olduğu gibi eksiklikleri var. Nintendo kaldırıp kafasını bir dünyaya baksın neler oluyor, başkaları oyunlarına nasıl özellik ekliyor... Yalnız micro sd usb kart okuyucular çok dandik piyasadakiler. hiç verim alamadım. Ya hdd ya da usb bellek şart, kendi hafızası hemen doluyor.
    Ben online oynamak istediğim için fw falan hiç atmadım umarım ban yemeyiz. hala mario kart oynuyorum çünkü.
  • Merhabalar.

HDD den softmode u bir arkadaş uygulayıp anlatacaktı.

Başarılı oldu mu?

Selamlar
  • Evet arkadaşlar biraz geç oldu ama sonunda Wii U Usb Hack için video hazırladım. Hala yapmamış olan arkadaşlarımız varsa buyursunlar efendim =)

https://www.youtube.com/channel/UChR7Ik6Zdb_9MDBa3CQVjAw
  • quote:

Orijinalden alıntı: murounius

Evet arkadaşlar biraz geç oldu ama sonunda Wii U Usb Hack için video hazırladım. Hala yapmamış olan arkadaşlarımız varsa buyursunlar efendim =)

https://www.youtube.com/channel/UChR7Ik6Zdb_9MDBa3CQVjAw

Murat hocam eline saglik.

Haftasonu bos zamanimda ben de uygulayacagim. Sen herhangi bir sorun yasadin mi hic? Gbatempte okuduğuma gore gayet sorunsuz bir yöntem diyorlardı. Senin görüşün nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pudinkk kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim İsmail hocam. Ben kurulum esnasında bir sorun yaşamadım. Oyun olarak sadece Mario Kart 8 denedim. İlk online girmeye çalıştığımda bir kere cihaz kilitlendi ikinci denememde ise hemen bağlandı. onun haricinde başka bir sıkıntı olmadı çok şükür.

• Wii u fiyatları ne durumda arkadaşlar

• Çok araştırdım ve okudum, şu anda Switch almak bana göre çok anlamlı gelmedi. Cihaz henüz oturmadı, fiyatı bence yüksek ve oyun yok. O yüzden Nintendo olayına hazır bir sürü oyunu varken Wii U ile giriş yapmaya karar verdim.

Şu an tek sorun normal fiyatlarda temiz bir ikinci el veya sıfırını bulmak. Şu an switch fiyatına wii u satan insanlar var ikinci elde. :(
  • murounius kullanıcısına yanıt
    Dostum anlatım için teşekkürler benim öğrenmek istediğim esas nokta şu bahsettiğin tüm işlemlerde cwf (dlc) olayında yeniden yükleme yapılması lazım demişsin şimdi bu ne demek.

Misal Mario Kart 8'e baktım 1 gb küsür dlc var bunu indirsem aynı işlemlerden geçip bu sefer WUP installer ile işlemi yapıyoruz ama daha sonra konsol açıp kapayınca sadece dlc yok oluyor save dosyası ve ana oyuna zarar gelmiyor değil mi ? birde cwf yani dlc yükleme ana oyun nereye yüklü ise oraya mı yüklenmeli ? ayrıca dlc ile online oynama planım yok ban sıkıntısı yüzünde sadece öğrenmek benim amacım. Birde Xenoblade Chronicles X malum 11 gb dlc paketi ile oyunu oynamak; şahsen o dlc ile oyun çağ atlıyor deniyor.

Bu konuda fikrin varsa sevinirim.
  • Balthier kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ben teşekkür ederim =) Cfw olayında yeniden yükleme yapılmasından kastım şu;

Oyunu yükledin akabinde Dlc yi de yükledin (Ben Dlc paketi yüklemedim ama şahsi kanaatim oyunu yüklediğin yere yüklemen gerekeceği yönünde) ve cihazı kapattın. Cihazı tekrar açıp o oyunu oynamak istediğinde hata verecektir bu sebeple tekrar Cfw yükleme işini tekrar etmen gerekecek(Dlc yi değil sadece Cfw yi). Bu her cihazı açıp kapadığında göze alman gereken bir olay. Yani Dlc ve Save dosyasına herhangi bir zarar gelmiyor.

Xenoblade Chronicles veya başka herhangi bir oyunu Cfw li bir şekilde online olarak oynaman gerekmiyorsa Dlc paketi yüklemende herhangi bir sıkıntı yok. Tek sıkıntı her defasında Cfw işlemini tekrar etmen olacak.

Anlayabildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım umarım başarabilmişimdir. =)
  • Legoloman kullanıcısına yanıt
    Switch konusu maalesef öyle. Geçenlerde 3 güzel oyun + Pro Controller içeren bir cihaz satışı denk gelmişti. Fiyatı da 850 Tl idi. O an bir tane daha mı alsam diye düşünmedim değil =) Umarım size de iyi fiyatlı iyi bir cihaz denk gelir.
    Cevap için çok teşekkürler yani dlc'e bir zarar gelmiyor yada tekrar yükleme işlemi yok sadece cwf tekrar kuruyorum.

Cwf derken sanırım /fw.img demek istediniz yani CWF Booter. Ayrıca loadinne sitesinde verilen dns ayarlarını kullanıyorum onlarla birlikte online oyun oynaya biliyordum. Sanırım bu verilen dns net bazlı sadece e-shop ve sistem yazılım güncellemesini etkiliyor. Birde bu ban riski sadece dlc ile oynadığım oyunlarda şayet online denersem var değil mi ? diğer dlc'siz oyunlarda bu risk yok sanırım.

Tekrardan video anlatımı için çok teşekkürler.
  • Balthier kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim =)

Evet fw.img dosyasından bahsediyorum. Ben Dns değiştirdikten sonra Mario Maker oynamaya çalıştığımda bağlanma hatası aldım sonrasında Dns değişikken bir daha da denemedim. Eğer dediğin gibiyse sorun başka kaynaklıydı ve bana öyle denk geldi o zaman. Bu olayı akşama tekrar deneyeceğim. =)

Ban riski olmaması için acizane tavsiyem cihaz cfw kurulu iken online oyun oynamaman yönünde. Yani Cfw kurdun Dlc li Xenoblade oynadın sonrasında cihazı resetlemeden bir de farklı bir online oyun oynayayım dedin. Bu şekilde ortaya ban sorunu çıkar mı çıkmaz mı tam emin değilim fakat tedbirli olmakta fayda var. Onun haricinde ben bayağı online olarak Dlc siz Mario Kart 8 oynuyorum. Dlc içermediği için bu noktada herhangi bir sıkıntı yok =)

Cevap için teşekkürler artık özellikle xenoblade chronicles x dlc li deneme şansına kavuşurum.
  • Eger bir ban riski varsa her 2 türlüde olur, yani dlc yuklu iken ban riski var demişsiniz ? Kaynak varmı bu bilgi ile alakalı , sonucta dlc de digital oyunda digital aynı sekilde yukleniyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı kaynaklara baktığımda şu ana kadar bu sistemi kullanarak ban yiyen birisi henüz yok ve reddit te bir yorumda online oyunların oynanmasında bir sakınca olmadığı belirtilmiş bir yorum okumuştum.

Evet ikisi de aynı şekilde yükleniyorlar ama birisinin yüklendikten sonra herhangi bir şekilde Cfw ile işi yokken (Sanki discten oynuyormuşcasına :D) diğeri cihazın hali hazırda cfw li olmasını gerektiriyor. Bu göze alınamayacak bir risk bence. Tabiki takdir sizin. Hiç online işine bulaşmayarak gönül rahatlığıyla diğer oyunları oynayabilirsiniz =)
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.