Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.698
Cevap
9
Favori
69.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murounius

Usb ile bu sorunları tamamen çözmüşler ve oyunlarında loadiine Ready olmasına gerek yokmuş. Demek ki bayağı sağlam birşey yapmışlar =)

Youtube anlatım videosu bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murounius kullanıcısına yanıt
    İşte beklediğim haber😀😀 Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Yeni internet bağlatıyorum o yüzden şu an ilgilenemiyorum ama muhtemelen pazartesinden itibaren tek işim bu olacak. Video da çözer çözmez çekeriz =)

• Dun aksam eşimle birlikte donkey kong oynadik sd kartta takılma olmadı ya da ben uzun zamandır oynamadim diye farketmedim.

Takilma nasil oluyor oyun ortasinda mi?

Ben en cok homebrew channel a girerken beyaz ekranda takilmasina ve hard reset atmak zorunda kalma durumu yasiyorum.

Sizde durum nasil cok takiliyor mu beyaz ekranda? @Nicholai Hel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 8 Aralık 2016; 8:47:54 >
  • pudinkk kullanıcısına yanıt
    Takılma olmuyor ama hani takılmadan kastım oyunlar yükleme süreleri eğer siyah bir ekran oluyorsa yüklerken o siyah ekranda takılıyor yüklediği sırada beyazsa beyaz ekranda takılıyor

• pudinkk kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı şekilde Donkey Kong da takılma yaşamıyorum ben. Bu takılma olayı bütün oyunlarda değil de belli başlı oyunlarda oluyor. Örneğin Super Mario 3D World oyunundan bahsedecek olursak oyun geçişlerinde açılışında vs. takılma oluyor ama oyun başladığında bölüm bitene kadar sıkıntı yok =)

Diğer konu ise sıklıkla şu şekilde oluyor bende. Oyun değiştirmek istiyorum. Home tuşuna basarak close software diyip tekrardan başka bir oyun için açmak istediğimde beyaz ekranda kalıyor ve hard reset zorunlu hale geliyor.
  • murounius kullanıcısına yanıt
    Oyundan çıktıntan sonra wii karakterlerinin yaratıldığı uygulamaya tıklarsanız sizi tekrardan siyah loadiine ekranına atıyor. Ben de hep kapatıp açmak zorunda kalıyordum ancak yanlışlıkla wii karakter yaratma menüsüne girdim ve softmod'dan sonra açılan menü ile karşılaştım. Böylece her seferinde kapatıp açmak zorunda kalmazsınız :)
  • stat32 S kullanıcısına yanıt
    Benim için mesele orda zaten =) Ben bunu her denediğimde açılmak üzere iken mutlaka kilitleniyor makine.
  • Arkadaşlar biraz baktim neden homebrew channel a girerken takiliyor olabilir diye.( Bu arada homebrew channel a girerken diyorum ama o internet sayfasina girdikten sonra takiliyor iste onu kastediyorum.)

Hafiza kartini 64kb cluster size olarak ayarlamak çözebilir diyenler var.32 kb olarak ayarladim ben cogu yerde standart bu gösterilmiş.

Bakacagim olmazsa 64kb cluster size olarak ayarlarim bos bir zamanda çünkü hard reset yapmak cok canımı sıkıyor . Nand a zarar verebilir.

Ayrica her seferinde browserdan ayarlamak zor oluyorsa bunlarin da yontemleri var. İyice araştırıp makineye kurduktan sonra burada merak eden olursa yazarım. Sayfalar arasında gezinirken gördüm uygulamaya vakit olmadi su anda baz işlevsel ne varsa kurup geçtim.

Orijinal dvdlerin yedeğini alma programı var onu denedim pcye aktardım o dvdleri.
    Guzel işlevsel programlar var daha da gelişecektir.

Siz de kullandığınız programlar varsa yararli gordugunuz paylaşırsaniz sevinirim

• takılma olayı eğer diğer oyuna geçmek istediğinde browser ekranı ile açarsanız olur

1 defa mahsut loadine giriş yapın sonra oyunu kapatın tekrar oyunları görüntülemek isterseniz miikaer girin bu kadar :)
  • aldığım cihaz gümrükten geldi. toplam 15 günde bana ulaştı. (Amazon.de) cihaz mario kart8 yüklü geldi. gerekli işlemleri yaptım. şuanda 3 oyun yükledim. usb yüklemesi yapacağım ama harddisk sorunluydu galiba o yüzden beyaz ekranda donuyordu. başka harddisk deneyecem. hafıza kartından yükleme biraz zaman alıyor. NAND yedeğinide aldım. geriye oyun indirmek kalıyor. her biri 15-20 gb bu oyunlar nasıl inecek :) indirdiğim program 150-300kb ile indiriyor. şöyle 1mbt te indirse çok güzel olur. MEGA upload linkleri buldum oda sınırlı indirme veriyor.

oyun indirebileceğimiz başka alternatif adres bilen warsa paylaşabilirse iyi olur.
    soran olursa ben bulduğum linkleri söylerim.

youtube de usb hack wii u diye aratırsanız bir sürü kişi konuyla ilgili video paylaşmış ben oradan öğrendim.

bu arada oyunlar çok güzel :) nintendo wii den sonra fullHD görüntü çok iyi. ayrıca oyun içerisinde kontrolcüde çok stabil.

aliexpress ten wii u pro kontroler aldım 13$ a gelince kalitesinden bahsederim linkinide yollarım.

daha sonra wii için kullandığım 100 tane eski oyunu wii u da çalıştırmayı deneyecem o olursa çok iyi olur :)

• Selamlar,

Mobil oynama olayı ile pek işim yok, ev konsolu olarak ve Mario hastası biri olarak Nintendo Wii U şu an için alınır mı, yoksa Switch'i mi beklemek gerekir illa?
  • Legoloman kullanıcısına yanıt
    Wii u sahibi ve switch almayı kafasına koymuş birisi olarak söylüyorum. Switch geriye dönük oyunları desteklemeyecek Mutlaka Mario oyunları vesaire gelecektir fekat Wii ve wii u için gelen oyunları oynama yada oynayamama ihtimalini düşünürsek wii u her türlü alınır. Switch çıkınca da indirimli fiyatlar bizi bekliyor olacaktır.
  • Bu hafta Amazon.de'den 7 tane Wii U oyunu sipariş ettim, sanırım bugün kargoya verilecek. Çok uygun fiyatlı oyunlar var, 16 Euro'dan tutun, 25 Euro'ya kadar. Hazır yılbaşı tatiline girmeden sipariş edecek olanlar varsa, şimdiden siparişlerini versinler...
  • Arkadaşlar ankara içi wii u kiralayacak biri var mı new super mario u oyununu oynayıp bitirip vericem o süre kadar kiralamak istiyorum var mı böyle yardımcı bir dost :₺
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legoloman

Selamlar,

Mobil oynama olayı ile pek işim yok, ev konsolu olarak ve Mario hastası biri olarak Nintendo Wii U şu an için alınır mı, yoksa Switch'i mi beklemek gerekir illa?

Birkaç gün önce sorduğum soruya yeni bir boyut getiriyorum

Biraz video vs izledim ve Wii U'nun el kontrolcüsünü sürekli kullanmak zorunda kalmak ve boyunun büyük olması, ekrana bakma ihtiyacı vs. biraz düşündürüyor beni.

Bunun yerine 3DS XL'a dönem mantıklı mı? Aynı oyunlar onda da var mı? Mario ve Zelda vb. için yeterli gelir mi ufak ekranda bunları oynamak?

Yoksa kesinlikle büyük ekran denenmeli mi diyorsunuz? (55'' TV'im var)

• quote:

quote:

Selamlar,

Biraz video vs izledim ve Wii U'nun el kontrolcüsünü sürekli kullanmak zorunda kalmak ve boyunun büyük olması, ekrana bakma ihtiyacı vs. biraz düşündürüyor beni.

Bunun yerine 3DS XL'a dönem mantıklı mı? Aynı oyunlar onda da var mı? Mario ve Zelda vb. için yeterli gelir mi ufak ekranda bunları oynamak?

Pro controller varsa tablet kullanmak zorunda değilsin n3ds xl her turlu alınır keza wii u da öyle iki ayrı yemek gibi düşün bu arada wii u satıyorum

Wii u beyaz 8 gb
    Pro controller orjinal
    3 adet wii remote çakma
    2 adet numcack
    Sensor
    Şarj standı wii u tablet ve kol şarj edilir

32 gb sd kart oyun dolu

Softmodlu temiz

• Bu akşam deniyorum Brezilya yöntemini. İlk olarak benim 128gb hazıfa kartını usb stick ile arkadan bağlayıp oyun yükleme performansına bakacağım, olmazsa bir tane hdd feda edeceğiz artık.
    Bu yöntemle tarayıcıya gir> homebrew launcherı aç derdi olmadan direk sanki oyunu gerçekten satın almış ve kurmuş gibi menüden oynayabiliyorsunuz. Ayrıca gördüğüm kadarıyla oyunu mii maker olarak değil de, gerçekten kendi ismiyle oynatıyor hani paylaşımlar falan için miverse ten. karışık olmamıştır umarım.
    Hadi bismillah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

quote:

quote:

Selamlar,

Pro controller varsa tablet kullanmak zorunda değilsin n3ds xl her turlu alınır keza wii u da öyle iki ayrı yemek gibi düşün bu arada wii u satıyorum

Wii u beyaz 8 gb
    Pro controller orjinal
    3 adet wii remote çakma
    2 adet numcack
    Sensor
    Şarj standı wii u tablet ve kol şarj edilir

32 gb sd kart oyun dolu

Softmodlu temiz

selam fiyat nedir acaba flashdiske oyun atip oynuyoruz değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: necipfazil2041

Bu akşam deniyorum Brezilya yöntemini. İlk olarak benim 128gb hazıfa kartını usb stick ile arkadan bağlayıp oyun yükleme performansına bakacağım, olmazsa bir tane hdd feda edeceğiz artık.
    Bu yöntemle tarayıcıya gir> homebrew launcherı aç derdi olmadan direk sanki oyunu gerçekten satın almış ve kurmuş gibi menüden oynayabiliyorsunuz. Ayrıca gördüğüm kadarıyla oyunu mii maker olarak değil de, gerçekten kendi ismiyle oynatıyor hani paylaşımlar falan için miverse ten. karışık olmamıştır umarım.
    Hadi bismillah..

sizin dediğiniz yöntem haxchi 2.0 ile ds oyununu Homebrew channel a dönüştürme mi.
    başka bir yöntemse yaptınız anlatabilir misiniz.

ben yukarıda anlattığınız normal yöntemle homebrew a girip rednand(sistem imajı) ı çalıştırıyorum
    rednand açıldığında içinde yüklediğim bütün eski ve yeni oyunlar görünüyor. oyun güncellemesi veya dlc yüklemesinide burda yapıyorum

şöyle bir sorum daha olacak. benim cihaz 5.5.0 sürüm dür. güncellemedim. şuan herşey çalışıyor. ama bu yeni Haxchi 2.0 yöntemi 5.5.1 de çalışıyor
    cihazı güncellesem daha önceden rednand ile aldığım sistem imajı 5.5.0 lı eski sürümdeyken almıştım sorun çıkarır mı?
    şöyleki cihaz güncellense 5.5.1 olacak ama rednand ı açtığımda 5.5.0 lı imaj açılır mı. yoksa yeni baştan rednand imajı mı almalıyım ?

Wii U çok güzel konsol bence tv kapalı iken veya dizi felan izleniyorken sizde gamepad den oyun oynayabiliyorsunuz :)
    nintendo switch çıkmasına daha çok war ve oyunlarda çok pahalı. wii u bizi birkaç yıl idare eder.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.