Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.698
Cevap
9
Favori
69.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman bosa masraf ettik:) tam da 2 tane wii u pro almistim neyse acmadan satarim belki. Bakalim duruma göre.

Arkadaslar izmirde olup oyunlari ucretsiz kopyalayan birisi varsa yardimci olursa sevinirim.

Bir hediye bir sey alırım emeklerine karşılık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pudinkk kullanıcısına yanıt
    Üstad cihazınız Pal mı Ntsc mi?
  • konsol resmen hayata döndü tekrar, acaba aynı ve bu kadar basit bir yontemle wii oyunlarınıda atıp sd kart da oynayabilir miyiz
  • Peki önerdiğiniz bir marka ve model var mı? Serüven aramak istemiyorum aksesuar konusunda, bu nedenle performansı ispatlanmış bir kart almak daha rahat olacak :)
  • stat32 S kullanıcısına yanıt
    Dün baya araştırdım incelemeleri okudum ve sonunda bunu sipariş verdim. diğerleri 80mb bu 90mb ve UHS sınıfı 3 yani minimum 40mb yazma garanti ediyormuş

http://www.hepsiburada.com/toshiba-128gb-90mb-sn-microsdxc-uhs-1-u3-exceria-thn-m302r1280ea-p-FTM302R1280EA?magaza=Laptopfırsatı?id=123&utm_source=email&utm_medium=siparis&utm_campaign=urun&utm_content=pazarlama&utm_term=kategori-genel&wt_em=siparis.pazarlama.kategori-genel.urun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: necipfazil2041

Dün baya araştırdım incelemeleri okudum ve sonunda bunu sipariş verdim. diğerleri 80mb bu 90mb ve UHS sınıfı 3 yani minimum 40mb yazma garanti ediyormuş

http://www.hepsiburada.com/toshiba-128gb-90mb-sn-microsdxc-uhs-1-u3-exceria-thn-m302r1280ea-p-FTM302R1280EA?magaza=Laptopfırsatı?id=123&utm_source=email&utm_medium=siparis&utm_campaign=urun&utm_content=pazarlama&utm_term=kategori-genel&wt_em=siparis.pazarlama.kategori-genel.urun

Gayet güzel bir kart almışsınız üstad. Ben 32 Gb Samsung evo+ almıştım UHS sınıfı 1. Bugün alacak olsam bende sizin aldığınız kart ayarında (muhtemelen bu kartı) bir kart alırdım.

• murounius kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, umarım beklediğim gibi çıkar, yarın elime geçecek kısmetse. Fiyatı aynı özellikteki kartlardan daha ucuz. Sandisk-Kingston-Samsung un daha düşük performanslı kartları ya aynı fiyat ya da daha fazla fiyata satılıyor piyasada

Zaten iki gündür indirdiğim oyunların boyutları şimdiden 65-70GB ı buldu. Daha ayın başı ve kotayı yarıladım. Artık geri kalan birkaç oyunu da ay sonu indiririm.

Yıllardır korsan oynamayan ben (x360, PS3 de dahil) 3 günde korsanın dibine vurdum Nintendo ve pahalı oyun fiyatları sağolsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necipfazil2041 -- 3 Ağustos 2016; 1:08:46 >
  • murounius kullanıcısına yanıt
    Pal hocam

• Arkadaşlar merhaba afganistanda nato üssünde görevliyim ve buraya amazon amerikadan vergisiz ücretsiz ürünleri göndermekte. Bir adet wii u almayı düşünüyorum. Ne dersiniz alınırmı wii u oyun desteği ne kadar sürer. Wii oyunları için ayrıca bi soft mode varmı wii u'da.?

• quote:

Orijinalden alıntı: esdarking

Arkadaşlar merhaba afganistanda nato üssünde görevliyim ve buraya amazon amerikadan vergisiz ücretsiz ürünleri göndermekte. Bir adet wii u almayı düşünüyorum. Ne dersiniz alınırmı wii u oyun desteği ne kadar sürer. Wii oyunları için ayrıca bi soft mode varmı wii u'da.?

Wii u her turlu alınir ex olarak ps4 den daha fazla.ex oyunu var 2017 dr destek biter alırken new3ds xl da bakabilirsin

Wii orjinal oyunu ile kırılıyor wii bolumu ikinci elde 60 tl var di

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

Pal hocam

üstad sana yardımcı olucam ama durumum şuan muamma. Normal şartlarda hafta sonu İzmir hafta içi Muğla'dayım. Fakat OHAL sebebi ile haftasonu İzmir'e geçmem şuan sıkıntıya girdi. Durumum netleşirse haberleşiriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necipfazil2041

Teşekkürler, umarım beklediğim gibi çıkar, yarın elime geçecek kısmetse. Fiyatı aynı özellikteki kartlardan daha ucuz. Sandisk-Kingston-Samsung un daha düşük performanslı kartları ya aynı fiyat ya da daha fazla fiyata satılıyor piyasada

Zaten iki gündür indirdiğim oyunların boyutları şimdiden 65-70GB ı buldu. Daha ayın başı ve kotayı yarıladım. Artık geri kalan birkaç oyunu da ay sonu indiririm.

Yıllardır korsan oynamayan ben (x360, PS3 de dahil) 3 günde korsanın dibine vurdum Nintendo ve pahalı oyun fiyatları sağolsun :D

Malesef hepimiz aynı dertten mustaribiz. Zaten Nintendonun Türkiye'ye destek vermemesi başınızın çaresine bakın demesi gibi bişey. En azından ben kendimi öyle rahatlatıyorum =)

• quote:

Orijinalden alıntı: stat32

Peki önerdiğiniz bir marka ve model var mı? Serüven aramak istemiyorum aksesuar konusunda, bu nedenle performansı ispatlanmış bir kart almak daha rahat olacak :)

En az kac gb boyutlu almak gerekiyor arkadaşlar?

Bir de bu karti oyunlari atmak icin kullaniyoruz degil mi? Bu durumda maximum oyun boyutuna denk gelen miktar minimum kart boyutu olacak sanırım. Oyunlar genelde kac gb? Mobil oldugum icin cogu seye bakamıyorum kusura bakmayın.

Softmod için ayri bir kart gerekiyor anladigim kadariyla 2.5 dakikalık videoda öyle bir sey diyordu yamulmuyorsam. 2 gb kartlardan gerekiyorsa softmodu yapmak için yandık o kartlardan hic bulamıyordum uzun zamandır wii softmodu yaparken hep onlari kullaniyorduk.

• Arkadaşlar wii u'da wii oyunlarının görüntüsünü wii u tabletten alabiliyormuyuz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stat32

Peki önerdiğiniz bir marka ve model var mı? Serüven aramak istemiyorum aksesuar konusunda, bu nedenle performansı ispatlanmış bir kart almak daha rahat olacak :)

En az kac gb boyutlu almak gerekiyor arkadaşlar?

Bir de bu karti oyunlari atmak icin kullaniyoruz degil mi? Bu durumda maximum oyun boyutuna denk gelen miktar minimum kart boyutu olacak sanırım. Oyunlar genelde kac gb? Mobil oldugum icin cogu seye bakamıyorum kusura bakmayın.

Softmod için ayri bir kart gerekiyor anladigim kadariyla 2.5 dakikalık videoda öyle bir sey diyordu yamulmuyorsam. 2 gb kartlardan gerekiyorsa softmodu yapmak için yandık o kartlardan hic bulamıyordum uzun zamandır wii softmodu yaparken hep onlari kullaniyorduk.

Hocam softmod için ayrı kart gerekmiyor. Softmod için gerekli dosyaları ve indirdiğiniz oyunları aynı karta yüklüyorsunuz. 20 Gb civarı birçok oyun olduğunu göz önünde bulundurursak kartı ne kadar büyük alırsak o kadar iyi.

necipfazıl kullanıcı adlı arkadaşımız aşağıdaki ürünü almış. Benim de acizane tavsiyem bu kartın alınması yönünde.

http://www.hepsiburada.com/toshiba-128gb-90mb-sn-microsdxc-uhs-1-u3-exceria-thn-m302r1280ea-p-FTM302R1280EA?magaza=Laptopf%FDrsat%FD?id=123&utm_source=email&utm_medium=siparis&utm_campaign=urun&utm_content=pazarlama&utm_term=kategori-genel&wt_em=siparis.pazarlama.kategori-genel.urun

• Beyler onceden bir kampanya vardi oyun kaydedip nintendodan sectiginiz bazi oyunlari store kodu olarak emaile geliyordu.

Bu kampanyadan zelda wind waker kodum vardi hesaba eklemistim ama konsola indirmemistim.

Bu oyunu indirmek icin softmod yaptiktan sonra eshopa girip ekleyip indirebiliyor muyum? Yoksa softmodlu makine eshop güncellemesini yapamayıp eshoptan mahrum mu kalıyor?

• quote:

Beyler onceden bir kampanya vardi oyun kaydedip nintendodan sectiginiz bazi oyunlari store kodu olarak emaile geliyordu.

Bu kampanyadan zelda wind waker kodum vardi hesaba eklemistim ama konsola indirmemistim.

Bu oyunu indirmek icin softmod yaptiktan sonra eshopa girip ekleyip indirebiliyor muyum? Yoksa softmodlu makine eshop güncellemesini yapamayıp eshoptan mahrum mu kalıyor?

Program ile e shop update giriliyor sonra açılıyo

• Özellikle hafıza kartı alacak arkadaşlar için aldığım kartı değerlendiriyorum.
    Yaklaşık 4 gün önce bu kartı aldım:
    http://www.hepsiburada.com/toshiba-128gb-90mb-sn-microsdxc-uhs-1-u3-exceria-thn-m302r1280ea-p-FTM302R1280EA?magaza=Laptopf%FDrsat%FD?id=123&utm_source=email&utm_medium=siparis&utm_campaign=urun&utm_content=pazarlama&utm_term=kategori-genel&wt_em=siparis.pazarlama.kategori-genel.urun

Kart elime geçti ve sahte mi değil mi diye testler yaptım sonuçlar normal olmasına rağmen çok değişken çıktı, şimdi anlatacağım.
    Hafıza kartını 3 bilgisayarda denedim.

1. PC'm de USB kart okuyucusunda
    2. Sony vaio Laptopumun üzerindeki kart okuyucusunda
    3. Macbook air bilgisayarımın yine üzerindeki kart okuyucusunda

PC: Çarşıdan satın aldığım microsd USB kart okucususu ile: 20mb yazma - 30mb okuma
    Sony Vaio: Yanında verilen sd adaptörü ile yaptığım testte : 25mb yazma - 40mb okuma
    Macbook air: Yanında verilen sd adaptör ile yaptığım testte: 40mb yazma - 85mb okuma

şimdi şöyle bir yorumum var:

Benim class10 16gb hafıza kartımdan net 2 kat daha hızlı bir kart. Fakat oyunların yükleme sürelerinde iki kat bir fark OLMUYOR. Nedenini araştırdım:

1. Neden:

Kartı en eski format olan FAT32 ile formatlamak zorunda kalıyoruz. exFAT ve NTSC küçük ve çok fazla dosyalar için daha optimize ve dosya transferi konusunda daha hızlı sistemler. İndirdiğim Wii U nun oyunlarında gördüm ki; yüzlerce küçük küçük dosyalar var ve en hızlı kart bile FAT32 dosya sistemi ile formatlandıktan sonra bu dosyalara anında erişim sağlayamıyor. ve yükleme süreleri disklere göre uzuyor.

2. Neden:
    yukarıda gördüğünüz gibi kartı 3 farklı bilgisayarda (masaüstü+ Laptop+ macbook) ve sistemde (windows + mac) denedim. hepsinde de sonuçlar farklı çıktı. Çünkü kullanılan kart okuyucuları gerek USB den olsun gerekse laptoplar gibi entegre olsun, yeni nesil kartlarla uyumlu olmayabiliyorlar. Wii U da bulunan kart okuyucunun da ne kadar bir teknoloji desteğinin olduğunu bilmiyoruz. Wii Uda bulunan kart okuyucu da herhalde en fazla Class10 a kadar destek veriyor ve dahasını desteklemiyor.

Bunları bilmek ne işimize yarayacak bilmiyorum ama sizinle de paylaştım. Umarım belki ileride yazılımla falan daha hızlı dosya transferi yaparlar ve oyunlardaki yükleme süreleri kısalır. Çünkü nintendonun en sevdiğim tarafı yükleme ekranı olmaması (veya çok az) olmuştur her zaman.

• Nintendonun sitesinde buldum. tam da düşündüğüm gibi Sadece class 10 kartlar destekleniyor yani kart ne kadar da hızlı olursa olsun class10 standartında belirlenen hızı alabiliyorsunuz.

Note:
    An SD card Adapter is required when using mini SD or micro SD cards.

Compatible Cards:
    SD memory cards up to 2 GB
    SDHC memory cards up to 32 GB
    SDXC and fast-transfer UHS-type memory cards are not compatible.
  • Benim wii u bugun geldi. Dns girmeme ragmen update istiyor ve bir sey acamiyorum. Bunun yolunu nasil
    Bulabilirim?
    Guncelleme yapsam 5.5.1 mi olacak, yoksa 5.5.1 den sonra guncelleme geldi mi?

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.