Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.698
Cevap
9
Favori
69.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında tekrar alınabilir almanyada ikinci elleri 160€ civarı alsammı ne yapsam :)
  • cahitdikici kullanıcısına yanıt
    bence hemen al :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conerland

bence hemen al :)

evet bugün tekrar baktım da fiyatlara 8lik beyaz makine yanında oyun olmadan 150-155€ civarında bulunabiliyor ikinci el olarak. Haftaya alacam büyük ihtimalle. isteyene oyun getirebilirim ancak kırıldıysa peh ihtiyac olurmu bilmiyorum :D
  • cahitdikici kullanıcısına yanıt
    valla splatton ve pokken orjinal bende
    online oynamak lazim onlari
  • bu arada arkadaslar
    dns : 107.211.140.65
    yapin konsol ayarlarindan yoksa update olur konsol calismaz :)
  • softmod ile online da calisiyor mu ki dns değiştirmek gerekiyor ??
  • darkcald kullanıcısına yanıt
    softmod da orjinal oyunların online olarak oynarsın
    fakat softmod oyunları oynayamassın,
    dns : 107.211.140.65 yazarsan firmware update olmaz ama eshopta giremessin ve oyunlarında update olmaz.
    bende pokken-splatton-mk8 var orjinal olarak live oynuyorum.
    problem yok
  • piyasada wii u yok doğru dürüst 2. el alalım
  • Arkadaşlar. Aşağıda linkini verdiğim 2,5 dakikalık videoda Wii U (5.5.0 - 5.5.1) Softmod en kolay ve basit şekilde nasıl yapılır görebilirsiniz. İhtiyacı olan arkadaşlara umarım faydası olur.

https://www.youtube.com/watch?v=yZYtYjTAN_I
  • quote:

Orijinalden alıntı: murounius

Arkadaşlar. Aşağıda linkini verdiğim 2,5 dakikalık videoda Wii U (5.5.0 - 5.5.1) Softmod en kolay ve basit şekilde nasıl yapılır görebilirsiniz. İhtiyacı olan arkadaşlara umarım faydası olur.

https://www.youtube.com/watch?v=yZYtYjTAN_I

Kardeş video senin mi ?

• Kırılması gerçekten çok iyi oldu. Birkaç oyun denedim canavar gibi çalışıyor.

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim. kendi çapımızda hazırladık işte =)
  • Hernan Cortes kullanıcısına yanıt
    Valla sorma. Totalde 70 Gb kadar oyun indirdim. Bugün sırayla denemeye başlıcam
  • quote:

Favorim Donkey Kong Tropical Freze. 10 gb kadar oyun. Denedim sorunsuz çalışıyor. Artık temennimiz oyunların sayısının artması ve EU kodlu oyunların yaygınlaşması. New Super Mario Bros'un Avrupa versiyonunu bulamadım mesela, bulsak güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

quote:

Favorim Donkey Kong Tropical Freze. 10 gb kadar oyun. Denedim sorunsuz çalışıyor. Artık temennimiz oyunların sayısının artması ve EU kodlu oyunların yaygınlaşması. New Super Mario Bros'un Avrupa versiyonunu bulamadım mesela, bulsak güzel olurdu.

Bende eu olarak indirdim çalişti

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

quote:

quote:

New Super Mario Bros U'yu bulabildiniz mi.

• Hernan Cortes kullanıcısına yanıt
    Aynen bende o oyunu indirdim fakat daha denemedim. İnşallah çalışır benimki de. Birçok oyunun EU versiyonunu arıyorum. New Super Mario Bros denk gelirse eğer seninle de paylaşırım. =)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

quote:

quote:

New Super Mario Bros U'yu bulabildiniz mi.

New Super Mario Bros için Pm attım. İnşallah işe yarar =)

• oyunları nerden indirebiliriz?
  • fara F kullanıcısına yanıt
    Softmod işlemini yaptınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.