Şimdi Ara

Nintendocu Dergisi! İlk sayı 15 Ekim'de!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nintendocu Dergisi gerçek oldu! Bu ayın ortasında tüm Türkiye'de çıkıyor! Türkiye'deki oyun severler ve Nintendo hayranları adına şu ana dek yapılan en önemli girişimlerden biri olan Nintendocu Dergisi hakkındaki ilk bilgiler haberimizin devamında.

Dergimizin fiyatı 5 TL olacak. İlk sayı, bu ayın 15'inde Türkiye'nin her yerinden (bayilerden) bulunabileceği gibi Teknosa, D&R ve Media Markt'lara da gönderilmesi düşünülüyor. Bu sayı poster hediyeli olacak. Üç ayda bir yayımlanacak ve sizlerin ilgisi büyük olursa aylık dergi haline de dönüşebilecek.

Çıkana dek bu dergiye bir katkı sağlamak istiyorsanız lütfen bu haber sayfamızı oyunlarla ilgisi olan yakın çevrenizde ve forumlarda paylaşın. Yeni bir dergi olduğu için tanıtıma ihtiyacı var.

Detaylı bilgi:
    http://www.nintendocu.com/index.php?subaction=showcomments&id=1254840969&archive=&start_from=&ucat=2&

Nintendocu Dergisi! İlk sayı 15 Ekim'de!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 6 Ekim 2009; 18:08:47 >

• Çok güzel bir haber umarım az reklamlı bol sayfalı bir dergi olur
  • Çok güzel bir haber özellikle ndsi oyunlarının incelenmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Çıkan oyunları hep gamespot, ign .. gibi sitelerden takip ediyordum. Bütün nintendoculara hayırlı olsun artık bir dergimiz var..
  • güzel bir gelişme
  • oturdugum bolgede bulabilirsem alirim.
  • Japoncalarına bakmaktan bıkmıştık.İyi oldu
  • Haber için teşekkür ederiz benim açımdan çok güzel bir haber gerçekten Konuyu şu anda gördüğüm için derginin çıktığını düşünüyorum yarın gidip alırım, umarım söylendiği gibi D&R, Teknosa gibi mağazalarda bulunabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yenisahra media markta 3 gun once yoktu sanırım yarın gidip birdaha bakacam
  • okuyan varsa nası bişi olduğunu söyleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

okuyan varsa nası bişi olduğunu söyleyebilir mi?

Harika bir dergi olmuş diyebilirim. İçerik çok zengin, Wii ve Ds oyunları dışında bir oyun yok elbette ama bu sistemlerin oyunları detaylı bir şekilde incelenmiş. Dsi ile ilgili detaylara ait bilgiler mevcut ve soru cevap şeklinde bir bilgilendirme kısmı bulunuyor. Önümüzdeki günler için Wii ve Ds'ye çıkacak oyunların tarihlerinin yer aldığı bölüm mevcut, Mario karakterinin tarihcesi var yani kısacası oldukça zengin bir içerik bekliyor sizi İnşallah üç ay değil de her ay çıkarırlar dergiyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.