< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
NIOH 2 [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
Kasımda PS5 ile 4K 60 fps akar
-
Aylar önce ps5 için nioh collection sürümünü kutulu olarak almıştım nioh remastered nioh 2 remastered + bütün dlcler birlikte geliyordu.
Nioh 1 i bitirip platinledikten sonra şu an nioh 2 deyim son dlc kaldı bir tek.
Build olarak hem ilk oyunda hemde bunda dragon ninja buildler çok op. Her ne kadar büyüleri ve skilleri farmlamak zahmetli olsa da elde ettikten sonra oynaması baya keyifli.
Nioh 2 yi daha önceden ps4 te de bitirmiştim ama dlc ler ile gelen silah sınıflarını hiç kullanmamıştım şimdi dragon ninja buildi sayesinde fist kullanıyorum bana göre oyunun en eğlenceli silah sınıfı olmuş. Özellikle tiger claw skilini düşürebilirseniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence oyun müthiş. Bu oyunun değeri bilinmiyor kombat harika. Souls oyunlarından sonra baya güzel geldi. Çok fazla ayrıntı var bence mükemmel iş çıkartmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 6 Kasım 2022; 1:9:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı yönleriyle souls oyunlarından fersah fersah önde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Souls oyunlarının en zoru bana göre ama asla bi ds veya elden ring olamaz.
Zorluk ayrı olay hocam ama bir build çeşitliliği özelinde bakarsak tüm souls oyunlarını toplasan 1 tane Nioh etmez.
Kombat ve build olarak souls oyunları bunun gerisinde kalıyor bencede.
Mekanlar filan birazdaha geniş ve özenli olsa daha çok kişiye ulaşabilir. Zaten meta ortalaması çok yüksek sadece popüler olmayı başaramadı. Belki reklam eksikliği bilemiyorum
Resting Rites tam olarak ne işe yarıyor?
Nioh 2 season pass aldım.3 dlc indirdim dlc silahlarını nasıl alabiliriz.
Yokmu anlatacak bir yakışıklı
Valla bu oyunda eski Living weapon olayını çok özledim. Bu oyundaki sistem çok sıkıcı olmuş.
Oyunu bilerek ağırdan alarak oynuyorum. Cidden çok keyifli bir oyun olmuş. Grafiklerini geçtim,can ve dayanıklılık çubuğu bile değişmemiş oyunun bu kadar farklı hissettirmesi cidden takdir edilecek bir husus. Yeni eklenen mekanikler,silahlar oyunu ilk oyuna göre çok daha keyifli hale getirmiş.
Helal olsun.
Nioh 2 Season pass 119,5 liraya düşmüş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aptal gibi geçen hafta 232 tl verdim.
Beyler pek sorulara cvp veren yok ama arada elektrik gibi birşey atıyorlar onun adı ne nerden açılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 19 Kasım 2022; 14:52:29 >
Yuh be hiçmi oynuyan yok bu oyunu
Daha once yardimli darksouls3 ve hileli DS1, bloodborne bitirmisligim var. Nioh2 yi oynayan yalayip yutan arkadaslar tekrar replay yada co-op oynamak isteyen arkadaslar varsa ekleyebilir @Alfielowis
ya amritayı 2 yle çarpan yetenek vardı shiftling ağacında alamıyorum onu.. requires a certain amount of astral wisdom ne demek. asral wisdom nedir nasıl elde ederim.. hadi burda ne gerekli söylüyor. bazı yeteneklere hiçbir şey belirtilmiyor ve seçilmiyor da o neden
-
-
sağlık olsun hocam uzun bir oyun her türlü yine parasını çıkarır ama oraya kadar işte sıkıntılı bir oyun ilk oyun daha güzeldi. elektrik dediğin lightning talisman sanırım omnyo dan açılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X