Şimdi Ara

NISAN AYI SATIS RAKAMLARI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
9.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkinci ele yönelince de fiyatlar artıyor " o zaman sıfır alırım " diyerek sıfır araca yönelme oluyor. Kısır döngü maalesef.

Eğer gerçek bir tepki verilseydi 2013'te verilirdi.

Daha dün arkadaş "Binanın önü Passat, Golf doldu; en kötü araç benim araç ama sorsan açlıktan ölüyorlar paraları yetmiyor" dedi. Bu tür insanlar olduktan sonra araç fiyatlarının düşmesini beklemek çok yanlış olur.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    millet te bilmiyor hani kalite fiestada ya sürüş falan ondan almıyorlar demek ki
  • Filo satislarini ayirirlarsa faha rahat anlasilir dususun nasil oldugu, en az 30% dusus ver bireysel satislarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 3 Mayıs 2017; 19:27:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart'tan sonra Golf çakılmış. İ30, Pulsar'ın bile altında almış. Sanırım makyaj ve yeni kasaların çıkması bunda etken olmuş.

• Golf ün olayı direk fiyat.1,0 boş otomatik araca 100 bin istersen eski satışını bulamazsın.Golf bile olsan.

Yinede bu fiyata rağmen satmış

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

millet te bilmiyor hani kalite fiestada ya sürüş falan ondan almıyorlar demek ki

Bizim insanlarımız hep iyi olanı mı alıyor ? Fiesta, b sınıfının en olgun, kaliteli ve keyifli sürüşünü sunan araç, bunu tartışmaya gerek yok bence. Tabi en son çıkan b sınıfı araçlarda durum ne bilmiyorum ama yeni fiesta da yolda zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 3 Mayıs 2017; 20:29:42 >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Ben corsa ile getz i o yıl lider demiştin diye yazdım

Bırak bana fiestayı deme

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

ÖTV zammına rağmen satışlarda belirgin bir düşme yok. Birkaç ay sonra geçen senenin rakamları yakalanır.

Bu gidişle bu ÖTV zamları kesilmez. 1.6 araçlarda %80 ÖTV ödememiz yakındır, benden söylemesi. Tepksiz toplumun sırtına semer vuran çok olur.

Zaten Maliye Bakanı da üstüne basa basa bunu ima etti siyasi bir dille.

Toplumun tüketim bilinci kökten sakat olduğu için vergi indirimi hayal. Paramız döviz karşısında zaten değersiz. O da ayrı bir rezalet konusu.

• Yüzde 10 hiçte az bir değer değil. Katlanarak artacaktır.
  • Arkadaş benimde anlamadığım filo satışına takmış olmanız. Ne yani filo satışı olan araçlar trafiğe çıkmıyor mu yada bedava mı satılıyor. Şirketlerin binlerce filo alması bile ekonomik açıdan iyi değil mi. Ne olmuş filo işe yani Keşke her ay 100 bin filo satilsa fena mı olur. Filo satışı ekonomiye can vermiyor mu sanki. Tutturmussunuz bir filo gidiyor. Ekonomi kötü tellaligi yapacaksınız ya bahaneniz sığındığıniz liman filo satışı onlar yahhhhhh. He he alayı filo para vermedi şirketler bedavaya aldılar. Ekonomi kötüye gedeyi ha gurban ha.

• Bu ayki %10 luk düşüşün daha fazlası Mayıs ayında olacak doğru düzgün kampanya olmazsa.Nisan ayında fuar vardı ve satışları artıran bir etkendi.

Geçen sene Mayıs ayında 74000 satışın bakalım neresine yetişecek.

• Garip tercihler olmuş mesela:

Katalog değerlerinde 8 litre yazan genelde pek ekonomik olmayan i20 ile corsa baya satmış

bir de isuzu kamyonet gibi iç mekanı var denen dar ve kullanışsız ibiza, fabia dan daha fazla satmış.

Ayrıca az donanım kazık fiyat çeken halk arabası polo da baya iyi satmış.

Ben tüketim ve performans bakımından mecburen fabia tercih etmiştim demekki milletin bir bildiği varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightbringer -- 3 Mayıs 2017; 21:6:36 >
  • Yuh arkadaş anlamıyorum sizi. Onbinlerce kişinin ekmek yediği sektörün batmasını beklemek nasıl bir şeydir anlamış değilim.

"Daha da beter olsunlar" ne demek yahu?

Ayıp ayıp.

Sanki o zamları üreticiler ya da distribütörler koydu.

Filo satışının olmasının TEK bir sebebi var. Bir çok şirket ARAÇ ALACAĞINA ARAÇ KİRALIYOR.

O kadar çok kurumsal kiralama yapan firma var ki piyasada. Hem devlet kurumlarına hem plazalaradaki şirketlere.

5 kişilik aile şirketi olan arkadaşım bile 4 araç kiraladı. Uzun dönem kiralama yapınca indirimini de aldı. Mis gibi mutlu şimdi. Kaskoymuş sigortaymış, tamiratmış umurunda değil. PO ile de anlaştı. Mutlu mesut.

Sonra "Aslında %50 küçüldü filo olmasa daha beter olurlar" diyip sektörün it'in bi tarafına ......

Ayıp yahu
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Millet ne mal olduğunu anladı herhalde bmw nin. Doğru yolu buluyorlar yavaş yavaş bmw almayarak. Mercedes-Benz
  • bu ay rekor satis gelebilir,ramazan öncesi tatil geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakamlar forumda konuşulanların tam tersi gibi geldi bana
    Ocak Şubat hatta Mart ayı satış rakamlarının genellikle elde kalan 2016 modeller olduğu ve asıl zammın geldiği 2017 modeller satışa çıktıkça satışların düşeceği söylenmişti
    Tamam geçen yılın aynı dönemine göre toplam satışlarda azalma olsa da satış rakamları hemen hemen tüm marka/modellerde yükselerek gidiyor
    Yılın en çok satış yapılan ayı Nisan ayı olmuş Hani 2017 modeller satılmayacaktı?
    Bence millette para çok Fiyatlar ne kadar yükselirse yükselsin satışlar beklenildiği kadar düşmeyecek
  • bu fiyatlara rakamlar çok bile alanlarıda tebrik ediyorum...
  • Ben cok zengin degilim kendime 1 tane alirken devlete 2 tane alayim. Tesvik indirim yokken almayi düşünmüyorum.

• O liste Bireysel Satış / Kurumsal Satış olarak ayrı ayrı olmadan hiç bir anlam ifade etmez...

Tüketicinin seçim kriteri ancak o zaman belli olur ...

• Her ay bir sonraki ayı görün diye bekleniyor ama görüldüğü gibi çok ciddi bir düşüş yok. Bu şartlar altında ne ötv ne de fiyatlar düşer boşuna beklentiye girmeyelim. İnsanlarda para ve ödeme gücü var ki bu rakamlara dahi araba alarak talep yaratabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.