Şimdi Ara

NİSAN BEBEK (ARTIK BEBEK DEĞİL) GÜNCELLEMESİ 17.10.2019 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.435
Cevap
57
Favori
85.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uop.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Byler up,

Ciddi bir konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAYDİ ARKADAŞLAR LÜTFEN ASLA 10 TL GÖNDERİLİR Mİ KÜFÜR GİBİ DEMEYİN, ZATEN KİMSE BİRDEN MİLYARLAR GÖNDEREMEZ BU PARA ANCAK BÖYLE DAMLAYA DAMLAYA TOPARLANIR VE İNANIN VAKTİMİZ YOK BEKLEMEK İÇİN.
  • up

• Up hocam başka platformlardada paylaşın

• quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

Up hocam başka platformlardada paylaşın

Tavsiyeniz için çok teşekkürler. Yalnız bir kaç problem var paylaşma ile ilgili sosyal medya üzerinden paylaşımlarım var. Çin Halk Cumhuriyetinde öyle bir firewall var ki google ve tüm google a bağlı web / youtube / facebook vb. komple kapalı durumda. Ayrıca diğer platformlarda da yazmaya çalıştım fakat hesap çaylak durumunda olduğu için konu açamıyorum. Vpn kullanıyorum ve çok yavaş çalıştığından bir çok ulaşım imkanım % 60-70 gibi tıkalı durumda. Eğer sizler paylaşabilirseniz mutluluk duyarım. Ayrıca https://www.facebook.com/profile.php?id=100010176545705 adresinden de durum hakkındaki gelişmeleri takip edebilir beni ekleyebilirsiniz. Çok teşekkürler Allah razı olsun.

@Taklitçi karşıtı

• Up

• Durumum yok hayrına up

• Ekşi sözlük yazarlığı olan bir arkadaşımız var ise bu konuyu aynen oraya açsın. Buradan 10 geliyorsa oradan da 100 gelir. Çaylak yazarlığı olan varsa da olur, herhangi bir yazara mesaj atar o da bu konuyu açar böylelikle.
  • Allah yardımcınız olsun hocam.. twitterda hashtag falan açsak, sosyal ağlarda ki haber hesaplarına ulaştırsak faydası olur mu acaba?
  • Merhaba,
    Bütün DH üyelerine sesleniyorum,bir öneri yapmak isterim.En hızlı şekilde Twich veya younow üzerinden toplanabilir.Bir şekilde hepimiz organize olup Twich ve Younow yayıncılarına mail yağdırabilirsek en azından toplu birşeyler olabilir.Kendilerinden özel yayın açmalarını talep edip gelen gelirleri direk gönderebilirler.Daha önce bu şekilde organizasyonlar yapıldı ve başarıya ulaştı.
  • Allah Yardımcınız Olsun.
  • çinde sağlık hizmeti tamamen ücretsiz değilmi kardeş
  • Gücümün yettiği kadar gönderdim, up up.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yar ve yardımcınız olsun.Bu konuyu başka platformlardada duyurmalıyız.

• Arkadaşlar elimden geleni yapıyorum inanın ama malesef yapabileceklerim çok sınırlı eğer yapabiliyorsanız benim adıma yapın elinizden geleni sesimizi duyuramıyoruz.

Çin Halk Cumhuriyetindeki hastanelerde malesef bu gibi özel durumlarda hiç bir şey ücretsiz değil aksine çok daha pahalı. Bir birim ile görüştük bebek sigortası belki 5 - 6 ay sonra harcanan paranın %10 ' unu geri ödüyormuş o kadar. Hiç bir antibiyotik yada kullanılan medikal ilaç geri ödenmiyormuş.

Durumu olup gönderen arkadaşlara milyonlarca kez teşekkür ederim hepsinden Allah razı olsun.

@Malkoçoğlu Firar @ileri iade @riaz @thsndrn @*DeviantART
  • büyük platformlarda paylaşalım ordanda illa yardım eden olabilir , face'de 100k'lık yardım grubunda paylaşcam hadi beyler sizde paylaşın heryere
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

büyük platformlarda paylaşalım ordanda illa yardım eden olabilir , face'de 100k'lık yardım grubunda paylaşcam hadi beyler sizde paylaşın heryere

Allah razı olsun şimdiden lütfen arkadaşımında dediği gibi elimizden gelen hiç bir yardımı esirgemeyelim en kötü ihtimalle paylaşarak durumu olan insanlara sesimizi duyuralım. @YuriBoyaka
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.