< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoTrinity -- 17 Ekim 2019; 3:27:18 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoTrinity -- 17 Ekim 2019; 3:27:18 > |
Ogrenciyim okuyorum. Hafta sonu 2 gun gidip esek gibi insaatta calistim. 100 lira biriktirdim ayakkabi alacaktim kendime. 2 senedir ayni ayakkabi. Yirtildi haliyle. 100 u nu de sana attim abi. Varsin diger hafta alayim. Mesajini gordum simdi, hergun takip ediyorum. Turkiye vatandasi olmaktan degil de Turk olmaktan gurur duyuyorum demissin. Yanlis anlama abi ben ağrının bir köyünde büyüdüm nelere alinacaginizi cok bilmem. Ben kurdum. Anam da babam da kurt. Vatanimi da cok severim. Uzuldum be abi. Hic tanimadigin bir insana fedakarlik yapiyorsun, ama o seni dışlıyor.Yuregimin bir tarafi acidi nedense. Neyse var ol abi kizin insallah tez zamanda sifaya kavusur.
|
|
Hakkim sana helaldir abi. Kardesim var 10 yasinda. 9 yasinda gozune tas geldi. Paramiz olmadigi icin kor oldu. Hayati goremiyor artik. Parasizligin, caresizligin tarifini cok kucuk yaslarda ogrendim. Biz de ogrenciyiz abi. Isteriz ki en azindan duzgun, bakilir seyler giyelim. Hayat sartlari izin vermiyor iste. Ayakkabimi 2 sene once almistim. Bilmem kac defa tabani yamali oldu. Her hafta sonu insaatta calisir yemek parami cikaririm. Bu hafta bogazimdan keser ayakkabi alirim dedim. Durumunu gorunce icim gitti. Bilirim abi merak etme caresizlik nedir, hic bir sey yapamadan durmak nedir. Arkadasimin eski ayakkabisini odunc aldim simdi. O para alin teridir abi. Kurusuna kadar helaldir. Benden de sana helali hos olsun. Allah bilir di ki cebimde daha da olsa daha da gondersem. Kusura bakma. Sirf dogdugum yerden, anamdan babamdan dolayi cok dovduler, cok disladilar. Sen de oyle yapinca yuregim acidi sadece. Allah tez zamanda sifa versin.
|
Dolandırılma korkusu bir bebeğin hayatından daha değerli olmuşsa bizim Türklugumuze de insanligimiza da bir şey olmuş.
|
Sevgili kardeşim, seni bilmem tanımam ama çok gururlandım seninle.
Hala böyle insanların olması gerçekten çok önemli ülkemiz için. Bu arada arkadaşın yazdıklarını yanlış anlama, Hakan abinin Türkiye ve Türklük hakkındaki sözü Türkiye cumhuriyeti devletine olan siteminden kaynaklanıyor. Devletten beklediği ilgiyi ve desteği göremediği için böyle söylüyor. Yoksa mesele ırk anlamında bir Türklük değil. Keşke daha açık yazsa imiş. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoTrinity -- 22 Nisan 2016; 8:16:06 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoTrinity -- 22 Nisan 2016; 8:18:46 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teomanda -- 22 Nisan 2016; 12:10:50 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoTrinity -- 22 Nisan 2016; 8:19:34 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 21 Nisan 2016; 20:36:47 > |
|
|
|
|