Şimdi Ara

Nişanlım İcin Başlangıc RPG Oyunu Tavsiyesi?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Direk masaüstünden başlat bence, gerek yok bilgisayar oyununa falan. Masaüstü mevzunu kaptığında zaten oynayamayacağı bilgisayar oyunu kalmayacak bu türde.
  • benim çevremde oyun oynayan çok az bayan var.onların hepsi de tam bir diablo hastası
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

benim çevremde oyun oynayan çok az bayan var.onların hepsi de tam bir diablo hastası

Demiştim vazgeçtim. fable daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo -- 15 Aralık 2009; 22:41:27 >

• Bütün tavsiyeler icin cok sağolun arkadaşlar...Diablo 2 gibi action ağırlıklı bir oyundan başlatıp en azından statlara,skilllere alışmasını sağlayacağım...Masaüstü oynarken de bizi izleyerek başlarda oynama şeklini öğrenir...Zaten masaüstü oyunlarımız bizim genellikle dialog ağırlıklı olduğu icin zorlanmayacağını düşünüyorum...
    Tekrardan herkese teşekkürler...
  • baldur's gate ile başlat, direk damardan gir sonrada nişanlından bir daha haber alamazsın

fakat hack&slash tarzı oyunlarlada başlatabilirsin diablo 2 gibi mesela sonra fable'a geçersin ardından neverwinter nights sonrada baldur's gate zaten nwn'dan sonra kurallı oynamaya alışır taktik zekası gelişir, hayatı planlı yaşar aile bütçesine katkıda bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elensar -- 16 Aralık 2009; 9:28:18 >
  • rpg ye hiç bulaştırma.. akşam eve geldiğinde yiyecek yemek bulamadığında canın sıkılır.. yok ben levelini sorarım yemeği sormam dersen o başka...
  • quote:

Orijinalden alıntı: csedant

rpg ye hiç bulaştırma.. akşam eve geldiğinde yiyecek yemek bulamadığında canın sıkılır.. yok ben levelini sorarım yemeği sormam dersen o başka...

Yok ondan korkum yok...Daha evlenmeden bile hergün benden önce evime gidip yemeği yapıp cıkıyor sağolsun...Benim işim ona göre cok daha ağır olduğundan benimde işime geliyor...Malum yemek işi ile uğraşmak bekar calışan erkeklerin bir numaralı sorunu gibi...
    Herneyse arkadaşlar ben kararımı verdim...Dediğim gibi Diablo 2'den başlatıp bazı temel bilgileri öğrenmesini sağlayacağım...Masaüstü oyunlarıma da götürüp izleye izleye öğrenmesini sağlayacağım...Herkese tekrar teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.