< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nişanlıma verdiğim kredi kartı hk. (2. sayfa)
-
-
Ayrılıcam diyorsa seni menfaatleri için bir araç olarak görüyordur gerçekten sevmiyodur.
Yol yakınken ayrıl gitsin hayatın zindan olur. 8bin lira birşey değil şükredersin onla kaldığına.
Para kolay kazanılmıyor ayrıca nereye harcadın diye de sorarsın yani usulüne uygun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parasal mevzulara girme insanlarla hocam eşin bile olsa bu böyle üzücü sonuclar doğurabiliyor kaldı ki nisanlım diyorsun hiçbir ciddiyeti olmayan bir şey zaten nisan dediğin şey (benim fikrim elbette size saygı duyarım)
-
Yol yakınken ayrıl. İşsiz kaldığım dönemde sevgilimin yaptığı yardımı anlatamam. Yani 100bine yakın para paylaşmıştır şimdiye kadar. İş kurmamda yardımcı oldu. Ailem kadar onunda payı var.
Gelip sen ne yaptığımı kontrol edemezsin diyen bir sevgilim olsa oturur kara kara düşünürdüm ne yaparım diye.
Hala evli değiliz 1 seneyi geçen ay aştık. İşimi güçlendiriyorum, onu da çalıştığı yerden kurtarıp ortak bir iş yapmaya çalışıyorum. Yani hayat var hayat var demeye çalışıyorum. Önemli olan şey tavır şu hayatta. İyi ki hayatıma girmiş.
Beni mental olarak kurtardı ekonomiden önce. Ayrılacağım lafını kullanan biriyle ne kadar sağlıklı bir ilişki kurabilirsin ki? Önce ek kartını kapat, daha sonrasında nişanı atın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 21 Eylül 2024; 13:41:30 > -
evli bi abiniz olarak söylüyorum! sevgilinize nışanlınıza sakın ama sakın ailesiyken yaşadığından daha lüx bi hayat sunmayın.
ömrü boyunca hiç aylık 10.000 tl harçlık cebine almışmı bakalım babasından yada iş olarak kazanmışmı acaba ?
baba evinde çalı süpürgesi ile temizlik yapan kezbanlar sizlerden dyson istiyor açın az gözünüzü sömürtmeyin kendinizi.
-
Ben sevgiliyken verdim işsizdi borcu vardı ruh hali iyi değildi birde denemek istedim nasıl hareket edeceğini görmedim istedim şuan nişanlıyız çalışıyor an ve an takip ederim keza nişanlımda harcamalarını söyler.
Bir kaç aydır zora düştüm maşının 4/3'ünü bana gönderdi
Doğru insanı bulduysan mesele yok ama tersi olmuşsa sıkıntı tez zamanda kurtulmanı öneririm.
-
Burada herkes ayrıl diyecek ama sen uzun bir süre daha ayrılmayacaksın. Umarım evlenmeden önce olur da bir de nafaka ödemezsin. Gelişmelerden haber edersen seviniriz
-
Nişanlısının bir özelliğini net olarak görmüş oldu, artık 8 bin lirayla kurtulabilme şansına haiz.
-
İşi yokuşa sürdüğü çok belli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X