Şimdi Ara

Nişanlıma verdiğim kredi kartı hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıldır görüştüğüm kişiyle 2 aydır nişanlıyız. Kişisel ihtiyaçları için, 10 bin liralık ek kart verdim. Hiç ekstresine falan bakmadım. 1 ay oldu. Bugün konusu açıldı baktım 8 bin lira harcamış. Bende hiç kendine bişey aldığımı falan söylemedin, kıyafet vs. Neler aldın ettin dedim. Bunun üzerine kavga çıktı. Güya ben hesap sormazmışım. Üç kuruşun hesabını yapmışım.

Bende dedim ki; biz bi hayat paylaşıcaz sende bana sorarsın bende sana gayet doğal yani. Yok efendim ben hesap sormuşum lafını etmişim. Ayrılıcam falan diyo.

Sizce benim söylediğim şey yanlışmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evli bi abiniz olarak söylüyorum! sevgilinize nışanlınıza sakın ama sakın ailesiyken yaşadığından daha lüx bi hayat sunmayın.

ömrü boyunca hiç aylık 10.000 tl harçlık cebine almışmı bakalım babasından yada iş olarak kazanmışmı acaba ?

baba evinde çalı süpürgesi ile temizlik yapan kezbanlar sizlerden dyson istiyor açın az gözünüzü sömürtmeyin kendinizi.

Haklısın dememin senin sorununu cözüceğini sanmıyorum.Bu kişi ayrılıcam diyerek sana bir fırsat vermiş ben olsam bu fırsatı kullanırdım,şuanda bu tarz şeyler sana ne kadar yanlış yolda olduğunu gösteriyor, artık gerisi sana kalmış böyle sorunlu kişiler ileriki hayatın için sana ders niteliğinde olabilir.
  • Umutyesil U kullanıcısına yanıt
    Sen yanlışı ek kart vererek yapmışsın zaten, bence yol yakınken kurtar kendini.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cehester kullanıcısına yanıt

Gerçekten neler yaptın 8 bin lirayla dememde sorun yok demi?

Daha önce böyle bişeyde yapmadığım için acaba gerçekten ayıp mı ettim diyorum. Bağırıp çağırıyo paran batsın sende bat falan.

Bende hala güzelce anlatıyorum bugüne kadar bir sürü harcadık ettik tek kuruş lafını etmiş değilim. Ekstre bile bakmadım sadece merak edip sordum. Dedim gayet doğal yani.

• Arkdaşşın belirttiği gibi daha bu seviyede kart vermen yanlış

• Haklısın dememin senin sorununu cözüceğini sanmıyorum.Bu kişi ayrılıcam diyerek sana bir fırsat vermiş ben olsam bu fırsatı kullanırdım,şuanda bu tarz şeyler sana ne kadar yanlış yolda olduğunu gösteriyor, artık gerisi sana kalmış böyle sorunlu kişiler ileriki hayatın için sana ders niteliğinde olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nişanlıma verdiğim kredi kartı hk.
  • cehester kullanıcısına yanıt

Anladım, teşekkür ederim 🙏🏼

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kassady kullanıcısına yanıt

Haklısınızda işte insan gerçekten sevince para pul önemsemiyor.

• Umutyesil U kullanıcısına yanıt

evlendikten sonra sevginin önemi kalmıyor.

• Erkenden gerçek yüzünü göstermiş. 8 bin lira üç kuruş falan değil.

• Kaç kurtul, kafanı çalıştır

• Gençlikte olur öyle, olgunlaşınca demez. Babacan davranmışsın ben sana sorabilirim sende bana sorarsın bunda ne var diyerek. Fakat mevzunun bana güvenmiyorsun demeye gelmesi sıkıntı. Başkaları da dahil olursa yandı gülüm keten helva. Kredi kartı kullanma bırak kapat gitsin, faize bulaşma. Bu kart aramızı bozdu ona ceza vereceğim diyebilirsin bahane olarak. Vereceksen nakit ver yada hesabına at aşırıya kaçmadan. Hesabını da bil. Kimse sana gelipte al bu para senin deyipte havadan para vermez. Bugünlerin yarınları da var.

• 8 bin üstüne soğuk su iç ve ayrıl. kartı da kapattır.

• Kisisel ihtiyaclari icin 10 bin limit belirlediyseniz hesabini sormayacaksiniz.

Hesabini sorarim diyorsaniz bastan konusacaktiniz, kart vermeden halledecektiniz, ne lazimsa soyle, ben para yollarim diyecektiniz.

Bu asamadan sonra nisanlinizi unutun, karizmaniz kalmadi onun gozunde.

• Anladım, çok teşekkürler🙏🏼

• mchief M kullanıcısına yanıt

Ben hesap sormadımki, daha doğrusu o niyetle ağzımdan cümle çıkmadı. ilk kartı verdiğimde kendisi harcamam bile dedi. Ay sonunda bende merak edip sordum sadece merak yani. Dedim hayatım kendine kıyafet falan alınca veya bi eşya alınca söylerdin, neler aldın naptın dedim iyi niyetle.

Gerçekten paranın hesabını yapacak son kişiyimdir. Yani öyle bi yaşam tarzımda var aslında, nişanlımda bilir beni. Ama bu sefer farklı tepti malesef.

• ayrıl yol yakınken ilerde seni hortumlar bu.

• Sana açıklayabileceği harcamalar olsa böyle yangın çıkartmaz, bu normal bir durum değil.

• Ekstrede görünmüyor mu zaten nerede harcadığı? Neyini sordun ki anlamadım

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.