Şimdi Ara

Nissan 200sx Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben kıbrısta öğrenciyim burada bir araba almak istiyorum. yaklasık 2 aydır filan araba arastıyorum. en sonunda hem uygun hemde istedigim tipte bi araba buldum ama aracın km'si ve yası beni biraz dusunduruyor. arac 90 model ve 290 binde bu araclardan tam olarak anlamadıgım için sizlerin deneyimlerinden yararlanmak istedim bana yardımcı olabilecek birisi varsa cok memnun olurum simdiden teşekkürler...

• Fiyatını bilmiyorum ama ben cesaret edemezdim.
  • fiyatı 4000 tl istior
  • quote:

Orjinalden alıntı: herseybukadar

fiyatı 4000 tl istior

Fiyat uygun.Ama Kıbrıs'ta olanaklar (parça, servis) nasıldır?
  • acıkcası bende onu tam olarak bilmiyorum.. kıbrıstan arkadaslar varsa yardımcı olurlarsa o konuda sevinirim
  • kimse yokmu görüş bildirecek ?? :(
  • araba temiz değilse baya para harcarsın araç turbo zaten motor masrafı sakat olur kaporta desen dışarlardan gelir ha diyince bulamazsın zor iş ama ben uraşırım harcarım para dersen güzel bir drifter olur araba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chery jeep TIGGO nasil araba ?
    16 yıl önce açıldı
    Opel Mokka Parça Yardım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kıbrıstaki amcolunun yaptığı gibi çek bir şahin altına 4-5.000TL arasında...
  • aracın motoru temiz ama bagajda biraz çürük var o da suanki sahibi 400 milyona camıyla birlikte bagaj bulduğunu söyledi. o değiştiği zaman kasada da bi sorun yok gibi olacak

bu arada bu tarzta bu fiyata arabalar olunca sahin almak biraz dusundurucu geliyo...
  • arac bu

[url=http://img259.yukle.tc/image.php?id=9167DSC06981.jpg]

http://img256.yukle.tc/image.php?id=986DSC07001.jpg
  • Hocam bizim tanıdık aldı çok para harcadı yinede ayar tutmadı.(turbosudur,hava akış metresidir vb...)
    Sonra çok temizini buldu onda problem yok.

Hiç bulaşma bence başına iş alırsın.
    Harcıcak paran , uğraşacak vaktin varsa al ama ben tavsiye etmem.
  • Yani eski araba almakdan korkmam ben şahsen ama 200sx ler için arkadaşın dediği gibi dikiş tutmadımı tutmuyor ve motor parçaları çok para tutuyor ben böyle duydum.
  • goruslerini bildiren arkadaslara tsk ederim..
  • başka yokmu arkadaslar gorus bildirecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herseybukadar -- 19 Temmuz 2009; 2:56:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.