Şimdi Ara

Nissan Almera (24.950 Fiyatıyla alınacak en uygun donanımlı araç mı?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
21.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

herhalde çeliktir

eskiden tüm arabaların triger kayışı çelik zincirdenmiş. ama çok gürültülü çalışıyorlar diye plastik kayışa geçmişler. hiç de iyi etmemişler bence.

çelik zincirler zamanla ses çıkarıyor şöyle 350000 km civarıda değişmesi gerekiyor. çok daha uzun ömürlü yani.

hayırlı günler.
  • almeraları bende çok beğeniyorum nedenine gelince verdiğin paranın fazlasını alıyosun bu fiyata donanımsız bi clio almak varken böle bi araç alıyosun daa ne isterki bi insann
  • http://forum.donanimhaber.com/m_7820224/tm.htm

triger kayışı ile ilgili herşey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

teşekkürler desevigne arkadaşım.

herhalde çeliktir

eskiden tüm arabaların triger kayışı çelik zincirdenmiş. ama çok gürültülü çalışıyorlar diye plastik kayışa geçmişler. hiç de iyi etmemişler bence.

çelik zincirler zamanla ses çıkarıyor şöyle 350000 km civarıda değişmesi gerekiyor. çok daha uzun ömürlü yani.

hayırlı günler.

350000 km de de insan araçtan bıkar. insan bıkmasa araç bıkar. yani kısacası evliyalık bir parça saygılar bizden

• quote:

Orjinalden alıntı: ricardozonta

http://forum.donanimhaber.com/m_7820224/tm.htm

triger kayışı ile ilgili herşey.

bu linkteki ilk sayfadaki motor resmi coltun motoru.

zincir triger açıkça gözüküyor.

hayırlı günler.
  • bunlar subjektif yorumlar. hiçbir firma aynı sınıfta iki araba yapmaz.

lancer genişlik : 1715 mm uzunluk: 4535mm dingil mesafesi : 2600 mm
    colt genişlik : 1695 mm uzunluk: 3870mm dingil mesafesi : 2500mm

quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff
    ...colt ile lancerin iç genişlikleri aynıdır. ben denedim aynı 5 kişiyi hem colta hem lancer bindirdim. bir fark hissetmedik dediler. colt b sınıfı olabilir ama iç hacmi kesinlikle c sınıfıdır....
  • 2 cm nasıl fark edebilirki genişlikte. baş parmağımın yarısı kadar bir fark. (...................) bu iki parantez arası kadar bir fark.

bu farkıda şahsen ben hissedemem bir arabay bindiğimde.

ben aynı boyuttalar demedim zaten. iç hacimleri aynı dedim. coltun kaputu yok. bagajıda yok.

lancerin büyük bir kaputu ve bir de bagajı var.

ben lancere coltun bagajlısı diyorum mesela dizaynları alakalı olmasada sundukları iç hacim aynı.

m3 olarak tam değer veremiyorum ama m3 e vurursak coltun yüksekliği açısından gene lancere eşit hatta fazla gelir.

subjektif dediğin doğrudur. ama objektife yakın bir subjektiflik.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 5 Aralık 2006; 21:50:09 >
  • 2006 Model Nissan Almera Tekna Sedan var. Küçük işcilik sorunları ve yokusda 98beygirin azliği haric arac parasinin her kurusunu hak ediyor. Sedanin bagaj hacmi de baya tatminkar. Ayrıca uzun yolda sizi asla yormuyor. Otomatik klima olmasi ayri bir kolaylik. Otomatik vites de olsaymis araba kullandiğiniz unuturdunuz sürerken.

Ayrica 15-16 milyara 2003 model temiz almeralar da bulunuyor ki o fiyata ancak hurda clio alinabiliyor...
  • bo konu nezaman acıldı bakmadım ama

bizde 2006 tekna sedan var sorun cıkarmadı sımdıye kadar (kasıse hızlı gırdık ıkı teker bombe yaptı)

servıs fıyatları cok pahalı değıl o aldığın hızmete gore bence uygun bıle motor bence guzel ruzgar sesı alıyor yalıtımı yapılıyormus sanırım servıste ole dedıler plastığı bıraz can sıkıcı donanım super hele yol bılgısayrından mevcut hızın ve ıcındekı yakıtla nekadar gıdersın slalom yapıcaksan arkadan hafıfı kayıyor hb lerde bagac bıraz kucuk ama nıssan alıyorsun performansı 10 numara zaten

hb ye bıde bodykıt cektınmı super bı bak googlede neler var.....
    kolay gele
  • birincisi yol bilgisayarında mevcut hız diye bişey yok
    ikincisi almeranın performansına nasıl 10 numara diyosun hiçmi başka arabaya binmedin.

performans haricinde güzel bir araba.
  • Böyle HORT 'lar yapmayın arkadaşlar.Millet aynı sayfadaki konuyu tekrar açarken; nereden buluyorsunuz tarihin derinliklerindeki konuları
    Şimdi baktım Almera tarih olmuş
  • Almerayı ben de tavsiye ederim.
  • 17 Mart 2006 yuh
  • quote:

Orjinalden alıntı: VEDAT_06

Almerayı ben de tavsiye ederim.

konu tarihine bi bak istersen 2006
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.