Şimdi Ara

Nıssan almera tekna acemi için iyi bir araba mıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir araba bakınıyorum kafam epey karıştı ama kesin olarak üstünde durduğum araç şu aralar nıssan almeralar hb olanları acemiyim ilk arabam olucak inşallah az yaksın falan demiyorum lpg olucak zaten bir de nasıl kullanılırsa o kadar yakar yani önemli olan parçası pahalı mı bir de piyasası nasıl 3-4 yıl binmeyi planlıyorum artı eksi yorumlarınızı da yazarsanız çok sevinirim şimdiden sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• piyasası yoktur onun. efsane kasa corolla veya milenyum accent bak
  • Cezalandırıcı2006 kullanıcısına yanıt
    12 yaşındaki çocuk,senin burada ne işin var?Ya git Pepe izle,yada çavuş nasıl tokatlanir onu öğren evlat

adami banliyolar inatla geri geliyor efsane oldu kestane kardeş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bırakın çocuğu takılsın ben piyasayı falan bilen abilerimin fikirlerini almak istiyorum almera önermezseniz max 25 bin tlye kadar hb acemi için önerebilir misiniz

• https://nissan-almera.tr.gg/
    bu sitede almera hakkında her şey var. akıllıca bir tercih yapmış olursunuz. üretildiği yıllarda c sınıfının en kaliteli ve sağlam japonudur. 2. ye lancer tavsiye ederim ama hb kasası yoktur.
  • Almeraları epey bi araştırdım usta içeri ses alması,süspansiyon sertliğinden falan başka sorun bulamadım bilgin var sanırsam az da olsa parça fiyatları nasıldır triger zincirliymiş zaten sanırsam bu da bir avantaj araştırdığım kadarıyla sağol yinede linke bakıcam

• Bi ara kullanmıştık. Araba gayet iyi parasina göre. Uzun süre abisi primerayida kullandik. Memnunduk.

Bizim almera sedandı ama hbleri daha yakışıklı bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

12 yaşındaki çocuk,senin burada ne işin var?Ya git Pepe izle,yada çavuş nasıl tokatlanir onu öğren evlat

Seni tokatlarım şimdi, adam ol

Çavusumu??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.