Şimdi Ara

Nissan Antalya Kırmızıtaş Yetkili Servisi Orijinal Olmayan Parça Kullanımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok severek ve isteyerek aldığım ve aynı hızla sattım qashqaimi aşağıda belirttiğim nissan .com.tr den alıntıladığım bakım paketinde kullanılan parçaların yan sanayi olduğunu başka bir yetkili servise gittiğimde öğrendim
    yani nissan bunu hep yapıyor

QASHQAI BAKIM PAKETLERİ

387 TL (Benzinli)
    679 TL (2.0 Dizel)
    478 TL (1.5 Dizel)
    690 TL (1.6 Dizel)
    Benzinli Araç Bakım Paketi İçeriği*: Hava filtresi, yağ filtresi, polen filtresi, yağ, işçilik
    Dizel Araç Bakım Paketi İçeriği**: hava filtresi, yağ filtresi, polen filtresi, yakıt filtresi, yağ, işçilik

Paket içerik ve fiyatlarında Nissan Otomotiv A.Ş.’nin değişiklik yapma hakkı saklıdır. Paket fiyatlarımıza KDV dahildir. Menü bakım paket fiyatları model bazlı kendi içinde değişiklik gösterebilir. (Belirtilen fiyatlar modellerdeki minimum paket fiyatlarını içermektedir.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Qq alanlar iyi diye almiyor ki,esnaf arabası diye aliyor.satarken itelerim diye anlayacagin.e bunun da bedeli boyle oluyor,akilli davranin,opulmeyin

Hocam haklisin dicek bişey yok.
    Ama ihtiyac meselesi. Bende crossover sinifinin en az tutulan modellerinin biri var suan imzamda belli Mitsubishi ASX araba cok guzel masallahi var 5 sene 70.000 kmdir hic uzmedi kurus masrafsiz bindik az yakti etti.
    Ama gel gelelim saticaz kabus dolu rüyalar görduruyor kim bilir ne kadar zamanda saticaz.

Simdi yeni alcagim arabada en onemli kriterim 2. Eli iyi olmasi. Az yakmasi ve yine crossover olmasi. Tüm bunlar bi araya gelince tek tercih nissan qq oluyor.
    Bide ben şunu gördüm 2. Elde insanlar bakima falan hic onem vermiyor bi yakinim 100.000 de dci qq satti sadece 10 ve 20.000 bakimlari kayitliydi digerleri hep disardan yapildi ama adam sormadi bile alirken. Demekki bizde disarda yaptircaz.

Bide sen cok övüyosun diye gidip Tucson baktim

Siyah cantli olanlardan 19 inc beyaz benzinli otomatik 94.000 lira dedi 10 litre yakar en az.

O paraya cam tavanli dizel sky pack qq verdiler
    94.000 lira oda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence asxini satma

• pro-black kullanıcısına yanıt
    Simdi kullandiginiz arac otomatik mi. Bi arkadasim otomatik araba bakiyordu bi aralarda asx i inceliyordu. Bi ara bizde baktik asx i ama 1.8 dizeli otvden dolayi almamistik o zamanlar 108 bin lira gibi rakam birakiyorlardi dizelini.

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Simdi kullandiginiz arac otomatik mi. Bi arkadasim otomatik araba bakiyordu bi aralarda asx i inceliyordu. Bi ara bizde baktik asx i ama 1.8 dizeli otvden dolayi almamistik o zamanlar 108 bin lira gibi rakam birakiyorlardi dizelini.

Yok hocam manuel.

Tr ye otomatik ASX hic gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

adammı vurdun bu kadar ağır ceza niyeotobüs şoförünü bıçaklıyana dava bile açılmadı Yeni Türkiye büle

reis ş.zin biri laf attı dayanamadım ona 4 gun bana 10 gün çaktılar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.