Şimdi Ara

Nissan'dan iPhone Kılıfı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar buna ne buyrulur yorumlarınız lütfen
    hiçde fena durmuyor:)

Nissan'dan iPhone Kılıfı

Japon otomobil üretisi Nissan, bu kez telefon kullanıcılarını düşündü ve bir iPhone kılıfı üretti. “Nissan Scratch Shield iPhone” adlı ürünün piyasadaki diğer kılıflardan en büyük farkı; çizildiğinde kendi kendini tamir edebilmesi. Nissan ve Infiniti modellerinde de kullanılan teknoloji yüksek esneklik ile çizilmeleri engelleyici bir yapıya sahip. Elde tutmayı kolaylaştıran yapısıyla dikkat çeken kılıf, polirotaksandan üretilen bir boya ve ABS plastilten sağlanıyor. Nissan'ın Tokyo Üniversitesi ile ortaklaşa geliştirdiği kılıfın dış yüzeyi jelimsi bir tabakayla kaplı. Bu sayede kılıfta bir çizik oluştuğunda, boyanın kimyasal yapısı eski haline dönmek için bir tepkime veriyor ve çiziğin boşluğu doluyor.

Nissan'dan iPhone Kılıfı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebede -- 23 Ocak 2012; 1:21:55 >

• yazilar biraz daha ufak kibar olabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

yazilar biraz daha ufak kibar olabilirdi

evet haklısın sanki daha zarif görünürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebede

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

evet haklısın sanki daha zarif görünürdü

Alıntıları Göster
    5 lıralık kılıf gibi gözüküyor.Göze hitap sıfır.sert parlak bir plastik telefonu çizecek cinsten hazır yeri gelmişken söyliyeyim erçekten kaliteli kılıf alın.Şuana kadar aldıklarım bir tane orjinal bumper aldım telefonun altını harita gibi yaotı bir tanede silikon 10 liralık kılıf aldım oda metal kısmı çizdi.Kılıfsız kullansam eminim nokta çizik olmazdı telefonda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 23 Ocak 2012; 1:31:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

elements case kalitesi ve güzelliği ile boy ölçüşemez gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

• quote:

Orijinalden alıntı: zetnakah

quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

Alıntıları Göster
    Ohooo telefonu korumak için kılıf, kılıfı korumak için dışına jel,jeli korumak için bla bla bla ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

Ohooo telefonu korumak için kılıf, kılıfı korumak için dışına jel,jeli korumak için bla bla bla ...

Alıntıları Göster
    yahu kılıf kendi kendini tamir ediyor diyo farketmediniz mi arkadaşlar? ben bu haberin aslını okumuştum, ince çizikler 1-2 saat içinde, derin çizikler de 1 gün içerisinde yok oluyormuş.

hala hangi kalite ve güzellikten bahsediyorsunuz?
    nano teknoloji yapmış adamlar, var mı başka bunun gibi yaw?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 23 Ocak 2012; 1:58:03 >

• İyi niyetli bir çalışma ama yemez.O yandaki yazıyı geçtimde arkadaki büyük logo ve yazı fazla göze batıyor.

Ama aynı teknolojiyi ekran koruyucu jelatine yapsınlar pazarı domine ederler
  • Bedava dagitiyorlar diye sevinmistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

yahu kılıf kendi kendini tamir ediyor diyo farketmediniz mi arkadaşlar? ben bu haberin aslını okumuştum, ince çizikler 1-2 saat içinde, derin çizikler de 1 gün içerisinde yok oluyormuş.

aynen katılıyorum
  • quote:

quote:

aynen katılıyorum

aynı ozellik benım asus notebookumdada var çizilince kendiliginden çizik 1 2 saatte yok oluyor harika bişey bikeresinde bendede böyle çok derin bi çizik olmustu baya üzüldüm 2 3 saat sonra çizik yok oldu pc asus n61Jq

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

quote:

quote:

aynen katılıyorum

aynı ozellik benım asus notebookumdada var çizilince kendiliginden çizik 1 2 saatte yok oluyor harika bişey bikeresinde bendede böyle çok derin bi çizik olmustu baya üzüldüm 2 3 saat sonra çizik yok oldu pc asus n61Jq

Alıntıları Göster
    nerden alabiliriz bu kılıfı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TenSetz

Firmanın Juke alanlara hediyesi gibi duruyor da bayilerin (daha doğrusu çalışanların) müşteriye verip vermeyeceği konusunda şiüphelerim var.
  • Hem para vericem hemde nissanin reklamini mi yapacakmisiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

quote:

Firmanın Juke alanlara hediyesi gibi duruyor da bayilerin (daha doğrusu çalışanların) müşteriye verip vermeyeceği konusunda şiüphelerim var.

Biraz daha araştırdım. önümüzdeki sene satışa çıkacakmış galiba. oyle birşeyler yazıyordu. juke alan her insanın iphone u olcak diye bi kural yokki. adamın iphone u yoksa kılıfını napsın. satışa çıkarmalılar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

quote:

quote:

Biraz daha araştırdım. önümüzdeki sene satışa çıkacakmış galiba. oyle birşeyler yazıyordu. juke alan her insanın iphone u olcak diye bi kural yokki. adamın iphone u yoksa kılıfını napsın. satışa çıkarmalılar bence.

Alıntıları Göster
    buna para verilmez reklam kokan hareketler..

• quote:

Orijinalden alıntı: ESSAH !

Hem para vericem hemde nissanin reklamini mi yapacakmisiz?

aynen :))ama güzel kılıf ha..
  • quote:

Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi: hem para verip hem de bedava reklamını mı yapacağız o halde Nissan' ın ? Bu söylediğim yalnızca bu değil, üzerinde marka/isim yazan tüm kılıflar için geçerlidir. Üzerinde Nissan yazıyorsa hediye olmalı ve alıcının iPhone u yoksa da bir tanıdığına verebilir. Ne de olsa bedava sirke baldan tatlıdır ;)
  • quote:

quote:

Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi: hem para verip hem de bedava reklamını mı yapacağız o halde Nissan' ın ? Bu söylediğim yalnızca bu değil, üzerinde marka/isim yazan tüm kılıflar için geçerlidir. Üzerinde Nissan yazıyorsa hediye olmalı ve alıcının iPhone u yoksa da bir tanıdığına verebilir. Ne de olsa bedava sirke baldan tatlıdır ;)

iPhone'un arkasında Apple logosu var hem milyarlar veriyoruz hem Apple reklamını yapıyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.