Şimdi Ara

Nissan'ın yaramazı Juke mercek altında! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
50.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın açıksa bayiiler gidip test sürüşü yapmak lazım.İnşallah test aracı vardır.
    arefe günü İstanbul içinde yanlış hatırlamıyorsam çevreyolunda istoç taraflarında
    gördüm bir tane.Kırmızı idi ve bayağı dikkat çekiyordu...
  • 1618cc ust vergi dilimi..harikaymış
  • Far yıkama sistemine gerek yok.Camdan uzat elini silersin farları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iverson03

güzel bir tanıtım videosu olmuş, teşekkürler. acaba bayilerde varmıdır şu an bu araç? görmek istiyoruz da yakından. mesela anakara bayilerinde var mı acaba

ben geçen hafta konya yolu baykoçlarda gördüm birkaç tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

1618cc ust vergi dilimi..harikaymış

sırf bu nedenden ellerinde patlar bu model
  • Bayramda bir alışveriş merkezine koymuşlardı inceleme fırsatım oldu ön konsol fena değil ama kullanılan malzeme ve işçilik pek tatmin etmedi beni ayrıca arka koltuklar o kadar bogucuki anlatamam bagaj desen zaten hiç yok gibi,kişiden kişiye değişir ama ben begenmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 24 Kasım 2010; 9:48:56 >
  • öncelikle aracı 2 defa detaylı inceleyip 1 defada test sürüşü yapmış biri olarak tüm düşüncelerimi paylaşayım istedim.

aracın dışından başlamak gerekirse,
    tasarımını çok beğendim. ön ızgara arka stop lambaları harika, ama beyaz renkte gösteriyo kendini
    çamurlukların etrafındaki siyah plastiği beğenmedim. bide egzos iğrenç olmuş.
    onun dışında dış tsaraımı benden 100 üzerinden 95 aldı
    geleli içine
    aslında sölenecek pek bişi yok. malzemeyi ellemesseniz kabul edilebilir düzeyde.
    malzeme kalitesi çok dandik. resmen sert plastik.
    ama direksiyonu ayrı tutmak lazım momo course direksiyon koymuşlar tasarımıda, tutuşuda harika.
    bu arada aracın içi abartıldığı kadar küçük değil. yaklaşık C segmenti bir araç kadar diyebiliriz.

kullanılma gelirsek
    1.6 otomatik benzinli aracı test ettim.
    sessizlik açısındna devrim yapmışlar kullandığım en ssessiz çalışan araçtı. hiç duymuyosunuz motor sesisni.
    motor biraz hantal gibi. 117 beygir güya ama ben beğenmedim. gerçi benzinli araçların çoğunun performansını beğenmiyorum.(dizel arıyorum)
    direksiyon çok yumuşak. elektrikliler gibi. ve yüksek kullanım zevk veriyor. süspansiyon sert. spor kullanımı var. ama ben kolçak olsun isterdm araçta KOLÇAK MALESEF YOK.

ayrıca yol bilgisayarı verileri, LED ekrenda çok şık duruyor. G kuvveti tork değeri falan çok iyi yapmışlar.

aracın fiyatları normal hatta uygun geldi. tipine bakarsanız aynısını bmw mercedes değil wv bile yapsa en az 80 bin ister. bu araç dizel full olan 50.500
    benzinli full + olan (platinium) 51 di galiba.
    kısacası dizeli ciddi şekilde düşünülebilecek bir araç. yakıtı harika ortalaması 5.0 değeri gerçi reno motoru.

benden toplamda 100 üzerinden 85 falan aldı.
    işçilik hariç çok beğendim aracı.
    tavsiye ederim.

• kullanan arkadaşlar bagaj nasıl sizce? cidden çok mu küçük? 250/550/830 diye yazıyor katalogda bagaj değerleri. buradaki 550 tek koltuk yatırıldığındaki değer mi yoksa o bagaj tabanındaki koruma gibi şeyi kaldırınca ortaya çıkan değer mi?
  • hiç bişiyi yatırmadan etmeden noral bagaj çok küçük yok gibi bişiy
  • 1,5 vısıa dısel aldım ıns salıgunu teslım alıcam arkadaslar beyaz renk 44,500 tl bılgınıze
  • 20cc daha küçük yapsalarmış motoru daha iyi olurdu.
  • Arkadaşlar e otodergi nin ya aralık ya da kasım sayısında bu arabanın test sürüşü var ücretsiz bir dergi net den indirip okuyabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontorcu56

1,5 vısıa dısel aldım ıns salıgunu teslım alıcam arkadaslar beyaz renk 44,500 tl bılgınıze

Hayırlı Olsun
  • şehiriçi kullanım için ideal araç.
    bugün 2 tane gördüm,beyaz ve kırmızı.beyaz daha güzel görünüyor.
  • Capitol avm de beyazını görmüştüm. Ama bence bal rengi daha hoş duruyor
  • ARKADASLAR ARABAM CUMA GUNUNE KALDI GELSINDE ASFALTI AGLATALIM :D:d:d MERAK EDIYORUM YAKITI NE OLCAK ACABA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontorcu56 -- 18 Aralık 2010; 14:01:36 >
  • JUKE 1.6 VISIA 5DR 4X2 M/T
    39.990 almayı dusunuyorum, ama M/T sanzımandan kasıt ne, manuel mi , tiptronik mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

R35 den sonra NISSAN sever oldum

R35=From Hell

• quote:

Orijinalden alıntı: mekece54

JUKE 1.6 VISIA 5DR 4X2 M/T
    39.990 almayı dusunuyorum, ama M/T sanzımandan kasıt ne, manuel mi , tiptronik mi?

manuel evet düz vites..yalnız hocam ben visia modelini tavsiye etmem 40000 veriyosun..aracın iç tasarımı konsol çok kötü..manuel klima var ve ışıksız akşam nasıl görecez..özellik konusunda kısmışlar..esp yok mesela..hız sabitleyici yok..direksiyondan kontrol yok,NDSC (Nissan Dynamic Control System)yok,usb yok,deri direksiyon simidi ve vites topuzu yok..yan dikiz ayna ve kapı kolları siyah gövde rengi değil yani,16 inç lastik ve jant kapağı mevcut(teknada 17inç ve alaşımlı jant)...hocam alacaksan zorla biraz tekna al..43.990..yani visia alınmaz...tekna ya ad platinum
  • arkadaşlar bu güne kadar 15 tane araç değiştirdim. tek hobim arabalar. binmediğim kullanmadığım araba kalmadı. ve şunu anladım ki, benzinli mercedes bile dizel bir aracın yerini tutamıyor. biraz abartı olsada dizeli almanın tek nedeni yakıt ekonomisi değil. bi kere dizel de gaz pedalı boş değil. TORK bana göre aracın en önemli özelliği, bi yokuş çıuktığınızda bulunu anlıyorsunuz. üstelik ekonomik açıdan bakalım. bu gün piyasadaki en az yakan araçlardan birisi kendi sınıfında focus. ve şehir içinde 7.5 litre yakıyor. bu ne demek 7.5 X 4= korkunç bir sonuç. bence alın dizeli kafanız rahat olsun. performansta benzinliden daha iyi olduğunu iddia ediyorum. juke 1.6 benzinli test ettim ve 1.5 dci motoru kullanmıştım renoda. motor çok iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.