Şimdi Ara

Nissan'ın yaramazı Juke mercek altında! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
50.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Juke kadar berbat ve sınıfı belirsiz bir araç görmedim. Fiyatı 46 bin tl di fullü. Parasını hızla geçici bir hevese yatırmak isteyenler var acaba kime kaça satacaklar bu arabayı merak ediyorum.
  • Mükemmel mükemmel mükemmel bir yorum..Tasarım harikası olacak bir şey görmedim acaba ben de mi sorun var diyordum..Tam bir öylesine heves aracı.

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Juke kadar berbat ve sınıfı belirsiz bir araç görmedim. Fiyatı 46 bin tl di fullü. Parasını hızla geçici bir hevese yatırmak isteyenler var acaba kime kaça satacaklar bu arabayı merak ediyorum.
  • ARKADASLAR ARAC 7 GUNDUR KULLANMAKTAYIM BEN COK AYRINTIDAN ANLAYAN BIRI OLMADIGIMDAN BENIM ICIN EN ONEMLI OLAY YAKIT TIR EVET ARACIMI CARSAMBA GUNU TESLIM ALDIM 1,5 DCİ VISIA BEYAZ MODEL EN BOS MODELIDIR TEK OZELLIGI DIZEL OLMASI ARACI PETROLDE FULLEDIM 41 LITRE ALDI 135 TL ODEDIM BUGUN ITIBARI ILE 520 KM YOL YAPTIM VE HALEN 70 KM YOL GIDEBILIRIM YOLBIGISAYARININ VERILERIDIR BUDA DEMEKKI 220-225 KURUSA YAKIYOR ARAC AMA ARAC YENI OLDUGUNDAN YAKIT GIDERI SU AN YUKSEK OLDUGUNU VARSAYARSAK UMUYORUM 200 KURUSA KADAR DUSECEKTIR.

ARACIMI BIRCOK ARKADASIM TEST ETTI VE HEPSI SASIRDI 1,5 DIZEL BIR ARACIN BU KADAR ATIK HIZLI OLMASI GERCEKTEN MUKEMMEL YOL TUTUSU HARIKA. E5 TE TRAFIK OLMASINA RAGMEN 180-190 IBREYE DAYADIM IBRE 240 A KADAR YOLU VAR ARABA ILK KALKISTA KENDINI ILERI ATIYOR OLU BIR ARAC OLMADIGINI ILK SURUSUMDE ANLADIM.

YANI BEN ARABAMI BULDUM ARKADASLAR VE BURDAN YAZIMI OKUYAN TUM ARKADASLARIMA TAVSIYE EDERIM GERCEKTEN BENIM ICIN KUSURSUZ BIR ARAC. COK COK ASIRI ILGI CEKICI ETRAFTA HERKES SIZE BAKIYOR. BEN CAMLARA ALDIGI GECE FILM CEKTIRDIM. YOLLARDA ISARETLERLE ARACI GOSTERENLER TRAFIKCE ARACI INCELEMEK ICIN NERDEYSE KAZA YAPICAK VATANDASLAR. YA BU ILGININ SEBEBIDE TRAFIKTE COK NADIR OLMASI BILIYORUZ TABIKI AMA YINEDE HOS.

Arac ıle ılgılı bılgı almak ısteyen olursa yardımcı olabılırım:deli_-kalbim@hotmail.com

ONCEKI ARACI KIA SORENTO YDU . PU AN VERICEK OLURSAK:10 UZERINDEN 8 LAYIKTIR :D .

• öncelikle hayırlı olsun arkadaşım. güle güle kullan. bende sipariş vereli tam 45 gün oldu ama henüz arabama kavuşamadım. sanırım bu hafta içi gelecekmiş. bende sportpack dizel Beyaz renk sölemiştim. içine multimedya eklentisiyle birlikte.
    motorunu daha önceki reno aracımdan biliyorum. 1.5 dci motor gayet uzun ömürlü ve sorunsuz çalışan bir motordur.
    yakıt durumuna gelince, şu an 225 civarı yakıyosa, tahminime göre 3000 km den sonra bu 175 civarına düşecektir. hangi sıfır arabaya binerseniz binin ilk 3000 km de fazla yakacatır. tasarımını beğenmeyen arkadaşlara gelince saygı duyarım. sonuçta herkes herşeyi beğenecek değil, ancak bu aracı beğenenlerin alanların hemen hepsi tasarımına bayılmışlardır. belkide bizim toplumumuz toyota gibi tasarım harikası araçlara alıştığından :) yeniliklere uyum sağlayamıyordur. her ne olursa olsun, alanlara hayırlı olsun...
  • bende tasarımını çok beğeniyorum ama fuarda incelemiştim bana çok küçük geldi. "juke" kadar araba Ben önde koltuğu kendime göre ayarladığım zaman arkamda kimsenin otruması mümkün değil. Birde kol dayama ve direksiyon derinlik ayarı olmaması ciddi dezavantajlar olarak söleyebilirim am tasarımına bayıldım.
  • arkadaşlar dizel araçları nereden kaça aldınız? donanım nedir?bende auris dizelle juke arasında kaldım..avcılarda 49000 tl çektiler..juke için..auris içinde 43500 fiyat verdiler comp plus paket için..
  • Kol dayama ingiltere de satisa cikmis
    http://nissan-juke.sgpetch.co.uk/pages/accessories/detail/model=299/category=interior/accessory=Alcantara+Front+Armrest/id=10101

alcantara ve deri olmak uzere iki secenek var 54 pound satis fiyati. Sanirim yakinda TR ye gelir. Nissanin TR internet sitesinde Juke la ilgili tek bir aksesuar goremedim yoksa bende mi bir sorun var.

Ben aracin sports pack cvt versiyonunu aldim. Aracin tasarimi ve cvt sanzimanli olmasi almamda ana neden diger aracim da rx8 tabi ikisinin kiyaslanacak ortak bir yonu yok biri manuel oteki otomatik biri alcak digeri yuksek ama kisa kesersem motor ve cvt sanzimani begendim motor cok sessiz arac boyu kisa olmasina ragmen dengeli. CVT sanziman yigilma sorunu olmayan konforlu yolculuk sunuyor. Xenon far ve sunroof secenek bile sunulmamasi eksiklik.ABD de sunroof var. Bir de yol bilgisayarinda bir acaiplik dikkatimi cekti bosa atinca 30lt yazisi cikiyor bu vitesdeyken 2.5, 8, 12litre vs ama bosa alica 30 neden boyle cozemedim. Acaba yanlis bir seye mi bakiyorum? Gerci kitabi da cok detayli okuyamadim.
    Merak ettiginiz noktalar varsa elimden geldigince yanitlamaya calisirim. Bu arada aracin arka camlar fabrikadan siyah renkli geldi ceza yazilamiyor.(Film degil yani)

• quote:

Orijinalden alıntı: Saracen
    Kol dayama ingiltere de satisa cikmis
    http://nissan-juke.sgpetch.co.uk/pages/accessories/detail/model=299/category=interior/accessory=Alcantara+Front+Armrest/id=10101

alcantara ve deri olmak uzere iki secenek var 54 pound satis fiyati. Sanirim yakinda TR ye gelir. Nissanin TR internet sitesinde Juke la ilgili tek bir aksesuar goremedim yoksa bende mi bir sorun var.

Ben aracin sports pack cvt versiyonunu aldim. Aracin tasarimi ve cvt sanzimanli olmasi almamda ana neden diger aracim da rx8 tabi ikisinin kiyaslanacak ortak bir yonu yok biri manuel oteki otomatik biri alcak digeri yuksek ama kisa kesersem motor ve cvt sanzimani begendim motor cok sessiz arac boyu kisa olmasina ragmen dengeli. CVT sanziman yigilma sorunu olmayan konforlu yolculuk sunuyor. Xenon far ve sunroof secenek bile sunulmamasi eksiklik.ABD de sunroof var. Bir de yol bilgisayarinda bir acaiplik dikkatimi cekti bosa atinca 30lt yazisi cikiyor bu vitesdeyken 2.5, 8, 12litre vs ama bosa alica 30 neden boyle cozemedim. Acaba yanlis bir seye mi bakiyorum? Gerci kitabi da cok detayli okuyamadim.
    Merak ettiginiz noktalar varsa elimden geldigince yanitlamaya calisirim. Bu arada aracin arka camlar fabrikadan siyah renkli geldi ceza yazilamiyor.(Film degil yani)

Nissan facebook sayfasinda birisi juke aksesuarlarini sormus nissan pazarlama muduru mehmet beyde cevap vermis juke kataloglari hazirlaniyor ve subat ayi icinde bayilere sunulacakmis

• 2006 Corolla 1,4 D HB kullanıyorum. Auris değil biliyorum ama abisi sayılır :) Eşim için Juke 1,6 Pl CVT aldık.
    Arada kalmayın Juke alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemoki

Tasarımını çok etkileyici buluyorum keşke dizel motorda otomatik şanzıman opsiyonu olsaydı

benimde tek sorunum bu. Dizel otomatiğini bekliyorum.. bekleyeceğim.. 2011 de çıkar gibi birşey dediler ama bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AfterFxMania

Çok dar araba hele arkası kafan tavana değiyor resmen bagaj hiç yok neredeyse micranın suv versiyonu işte oysaki ben ne hayallerle beklemiştim benim gibi küçük arabalarda ruhu sıkılan bir insan binemez buna

opel astra hb den sonra Juke u test ettim ve astra dan geniş ve ferah oldugunu gördüm. evet kafamız tavana değecek gibi oluyor ama değmiyor :) benim boyum 1,78 arkaya oturarak 5 km. kadar yol yaptık test sürüşünde hiç sıkıntı yaşamadım. alacağım bu arabayı ama dizelde otomatik yok işte :)
    araç göründüğü gibi küçük ama içi hiçte öyle değil. Hel kullanırken yüksekliği açısından "jeep mi olayım, binek mi" arasında kararsız kalmış bir araç :) komik araç, performanslı araç, ekonomik araç ama fiyatı biraz fazla full donanımda..

• quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

hiç bişiyi yatırmadan etmeden noral bagaj çok küçük yok gibi bişiy

evet bagajı çok küçük. ben dizel otomatik düşünüyorum, ama yok. benzinli otomatik alır tüp takarım diye hesap ettim ama bagaja sıfıra iner.. bagaj sıkıntılı gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontorcu56

1,5 vısıa dısel aldım ıns salıgunu teslım alıcam arkadaslar beyaz renk 44,500 tl bılgınıze

bende dizelini almayı düşünüyorum hatta otomatiğini bekliyorum (2012 için gelebilir dediler ama) şehir içi - dışı - karışık ne yakıyor bilgi verebilir misiniz acaba?
  • bence çok yakar yada az yakar demeden alınabilecek bir araç bazıları çekemiyor gibi bu aracı çamur atıyolaar inanmayın nissan kalitesiz araç üretmez

tarz,dehşet bir araç ,rakipsiz şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 21 Şubat 2011; 23:56:26 >
  • arkadaşlar ben 1,5 dizelini aldım otomobil tüm beklentilerinizi karşılıyor gerçekten haylaz bir otomobil insanın ruhunu yansıtıyor.mükemmel yoltutuşu var eleştirenlerin araçtan anladığı filan yok
  • Çok şık araba.. hangi renk seçenekleri var beyazdan başka?
  • Acaba bu renonun yeni edc motoru yani1.6 dci buna koyarmilar ve bu 1.6 dci de 4x4 olurmu olursa muthis olur 1.6 dci:performans , tasarruf..... nissan; kalite..... juke: tarz.....4x4: yol tutus .........hepsi bi arada: gelecketeki arabam.......;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

Acaba bu renonun yeni edc motoru yani1.6 dci buna koyarmilar ve bu 1.6 dci de 4x4 olurmu olursa muthis olur 1.6 dci:performans , tasarruf..... nissan; kalite..... juke: tarz.....4x4: yol tutus .........hepsi bi arada: gelecketeki arabam.......;)

büyük ihtimalle koyarlar çünkü renault ve nissan dizel teknolojileri geliştimede birlikte çalışıyorlar DCI de olduğu gibi ortak üretim olmuş durumda.
  • Ben bu aracı fuarda aldım, otomatik sporte pack modeli, arabama hala bakmaya doyamıyorum, ben tasarımını çok beğeniyorum, çok olumlu tepkiler alıyorum, 5 ay oldu hala çok dikkat çekiyor, sport modda kullanımı çok keyifli, gaza basmadan uçuyor araba ama eko da aynı verimi alamıyorsunuz, biraz yavaş hızlanıyor, ben yakıt ekonomisinden dolayı mecburen ekoda kullanıyorum, yakıt yönünden çok ekonomik olduğunu söyleyemeyceğim, otomatik takıntınız yoksa dizel alın derim, arka mesafede abartıldığı gibi diğil, eşim 1.82 boyunda oldukça rahat oturabiliyor, bagajının büyük olmadığı doğru, gece sis farlarınıda yaktığınızda muhteşem bir görüntü veriyor, nissan kalitesi zaten tartışılmaz, sokakta hiç arızalanmış nissan görmedim daha önce micram vardı ondanda çok memnundum, bu arabaya bu para çok az, renauld megan aynı para nerdeyse, nissandan vazgeçmeyin derim, sevgiler...
  • juke gerçekten çok ilginç şirin bir araç çocukken oynadığımız oyuncak arabalar gibi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.