Şimdi Ara

Nissan'ın yaramazı Juke mercek altında! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
50.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet babam için daha güzel,ama benim için alacak olsaydım kendime juke alırdım.
    bu arada galeriye ilk girdiğimizde , babam direk juke'un başına gidip incelemeye başlamıştı.
    O değil baba , Qashqai'yi alacağız sana demiştim
  • ... Juke 1.5 Dizel sports almak istiyorum. bu konuda bilgisi ve araba üzerinde tecrübesi olan varsa yardımcı olsun lütfen...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_43738895/mpage_14/key_/tm.htm
    Bu konuda daha çok yardımcı olurlar...
  • JUKE SPORPACK aldım kullanıyorum.. asla memnun değilim aracın yol tutuşu yok..aynalar viraja dirince kör nokta olup görüşü engelliyor...virajda kesinlikle savruluyor... el freni çekildiğinde bile kayma yapıyor... DİZEL olmasına rağmen çok yakıyor...55 MİLYARA ALINMIŞ BİR KONSERVE KUTUSU ASLA MEMNUN DEĞİLİM dikkat 55 MİLYARI SADECE TASARIMINA VERİYORSUNUZ..asla tavsiye etmiyorum!!!
  • 20-07-2011 tarihinde juke sportpack model dizel aracımı aldım. ben 2003-2011 arası TOYOTA Kullandım..Bir kere ARACIN YOL TUTUŞU YOK, VİRAJLARDA SAVRULUYOR, SAG VE SOL AYNALAR YOL GÖRÜŞÜNÜ KESİYOR, 55 Milyarı bu araca sırf tasarımından dolayı verdiğim için çok pişmanım!AÇIKcası ARAÇ konserve kutusu gibi.. o heybetli görüntüsüne bakınca ağır araç izlenimi veriyor ..asla öyle değil.kullanırken dikkatli ve normal hızla gidilmesini tavsiye ediyorum yoksa asla aracı toparlayamıyorsunuz.

bu arada SERVİS de bir araç için çok önemli... aracı PARK OTO dan aldım.. aracımı ZİBART'ta tüm çevresini film kaplattım çizilmelere karşı.. PARK OTO JEST OLSUN ALARM TAKTI RİCA MİNNET. ARACI KAPIMDAN ALDILAR AKŞAMA TESLİM ETTİLER.. ÖN KAPUTU TERS V ŞEKLİNDE BİR ÇİZİKLE TESLİM ETTİLER... İTİRA ETTİĞİMDE ''Biz yapmadık büyük olasılıkla vardı'' dediler.. genel müdürlüğü aradım... size döneceğiz dediler .. hala bekliyorum... NİSSAN JUKE ALACAKLARA ÖNEMLE DUYRULUR : NİSSAN JUKE BEŞ PARA ETMEZ!!!

• @görkemus sende sorun var gözlerin bozulmuş Juke bugüne kadar gördüğüm en müthiş tasarım görenin çenesi düşüyo ama bazıları hı bune deyip çekiştiriyo buda onların başka araçlara olan ilgisinden kıskanıyorsunuzz yaniii bence müthiş

+sen dünyada kaç araçta göstergeden torku,motor performansını değiştiğini gördün

sadece GTR ve jukede var bu
  • DH misafiri senin canını servis sıkmış yerden göğe kadar haklısın aynı şey benim başıma gelse ben senden daha fazlasını yapar gerçekten dava açardım ne demek sağlam verdiğim aracın çizilmesi bu nissan servislerinde duyduğum ikinci vaka dr.bir arkadaşımın quasquai si de buna benzer bir olayı serviste yaşamış Allah kimseye yaşatmasın alın terimizle aldığımız tonlarca para ödediğimiz araçlarımıza hor davranılması kabul edilemez ama JUKE un hakkını yeme araç tek kelime ile alternatifsiz ....jukun ne günahı var :)
  • bizim golf daha büyük la bunda bide crossover olacak
  • bende 2006 astra var ve yıl sonu ındırımlerınden ya juke ya da yenı kasa focusa gecmeyı dusunuyorum,ama karar verremıyorum,kalbım juke dıyor,mantıgım yenı kasa focus
  • bu juke bütün kadınlarmı hasta olur :)
  • Ben de hastayım. Bayılıyorum bu arabaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLiK_Papatya -- 12 Kasım 2011; 2:03:12 >
  • Tek kelime: MUHTEŞEM:-)
  • arkadaşlar bizde kırmızı 1.6 tekna cvt var navigasyon nerde acaba???
  • arkadaşlar cruze kontrolü bir türlü çalıştıramadım bana yardımcı olurmusunuz muratdumlu36@hotmail.com bu adrese mail atarsanız çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

bu juke bütün kadınlarmı hasta olur :)

Benimde dikkatimi çekti , kadınlar tarafından baya tutuldu bu araç :DDD
  • Bu paraya almam.
  • Bu paraya almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 haftadır 1.5 dizel tekna kullanıyorum çok memnunum yakıt tüketimi, yol tutusu, frenleri, tasarımı harika çok sessiz çalışıyor. Biz 4 kisilik bir aileyiz bize yetiyor Uzun yolda yormuyor ve çok keyifli bir arac kesinlikle tavsiye ederim.
  • Sakın juke almayın. Beş para etmez. Bagaj yok, arka taraf küçük ve kullanışsız, tüm rüzgar sesi ve motor sesi içerde, süspansiyonlar sert traktör bile daha iyi. Bu kadar para verip kasasına aldanmayın. Sıfır işlev. Nissan markasının güvenirliği ve imajına güvenip 2011 yılında şirketimize 3 araç aldık ( x trail, juke ve gg.) Bu araçlardan aldığımı juku' u ben kullanıyorum. Urfa da yaşıyoruz. Bir kaç gün önce güneşli bir günde şehir içinde araca bindim. Hava sıcaktı. Klimayı açtım. Kırmızı ışıkta durdum. Gözümün önünde ön cam durup duruken çatladı. Yerel servise gittim durumu anlattım. Çok ilgiliydiler. Merkez servisten değişim için reddin geldiğini söylediler. Merkezi bizzat aradım. Son derece kaba bir üslupla beni terslediler ve garanti kapsamına almayacaklarını söylediler. 1) O kadar para verilen Nissan araçların camları güneşe dayanıksız mı 2) Müşteri memnuniyeti 3 araç sattıktan sonra bitiyor mu? 3 araç alan müşteri başından atılır mı? 3) Sürücü hatası yoksa ve araçta arıza ve problem çıkıyorsa ve garanti süresi içindeyse garantinin karşılaması gerekmiyor mu? 4)Nissan 10 sene kaporta garantisi veriyor. Eğer nemden bir çürüme olursa ve gerekli onarımı yapıyorsa neden güneşten çatlayan ön cam için aynı uygulamayı yapmıyor? Yani nem dış etkense güneş dış etken değilmi? Sonuç itibari ile aracımın ön camı garanti süresi içinde ayıplı mal olarak güneşten çatladı. Hafta içi ilk işim yasal işlemleri başlatmak olacak. Ve kırık camla dolaşacağım. Nissan bu hatasından vazgeçene kadar....

• tasarimiyla cok hosuma giden ufak tefek aksilikleri olan araba :) arka koltuklarda ki diz mesafesi gibi cokta onemli olmayan kusurlar :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.