Şimdi Ara

Nissan Juke mu Peugeot 2008 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

2008 kullanıcısıyım.

Juke'un tasarımını beğenmiyorum, araç alacağım sıralarda bakmadım.

Motorları arasında çok fark olacağını düşünmüyorum biri hdi biri dci.

Zevk meselesi 2008 daha oturaklı, Juke sıradan bir otomobil değil.

Bu segmentte C4 Cactus hoşuma gitti ama 2008 fiyat avantajı nedeniyle direkt tercih sebebim oldu.

110 dci ile 92 HP lık HDI kiyaslamakta forumun kalitesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halalaluya

Halihazırda juke kullanicisiyim.

2008 in önde olduğu bir kaç özellik var. Gerisi hep juke. Dizel demiş garibimin teki. Bu forum iyice çoluk çocuk forumuna döndü.

Bize hangi özellikte üstün hangisinde geri olduğunu yazar mısınız arabanızın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

quote:

2008 in önde olduğu bir kaç özellik var. Gerisi hep juke. Dizel demiş garibimin teki. Bu forum iyice çoluk çocuk forumuna döndü.

İç mekan kalitesi, tasarım, süspansiyon, motor sesi, bagaj ve yalıtım da 2008.

Malzeme kalitesi, yol tutuşu, sürüş zevki, performans, stabilite, dayanıklılık, özellikle güvenlik, 2.el de Juke.

Juke SUV gibi hissettirirken 2008 yükseltilmiş b sınıfı gibi çakma crossover. Yeni 3008 ile bunu aştı pug helal olsun.

Juke u QQ nin küçültülmüş hâli gibi düşünün. Ancak çok daha zevkli bir araç. Ve enteresan bir araç. Başka araç kullanıp buna geçenler bu hissi anlatır.

• Nedense bana juke çok güzel geliyor ,bence b suv da lider
  • Juke derim, nedense 2008 bana itici geliyor. İkinci el temiz 1.5 dci 110 luk juke güzel olur

• quote:

quote:

quote:

Malzeme kalitesi, yol tutuşu, sürüş zevki, performans, stabilite, dayanıklılık, özellikle güvenlik, 2.el de Juke.

Juke SUV gibi hissettirirken 2008 yükseltilmiş b sınıfı gibi çakma crossover. Yeni 3008 ile bunu aştı pug helal olsun.

Juke u QQ nin küçültülmüş hâli gibi düşünün. Ancak çok daha zevkli bir araç. Ve enteresan bir araç. Başka araç kullanıp buna geçenler bu hissi anlatır.

Özellikle güvenlik ? Ncap sonuçlarına baktığım zaman aralarında bir fark göremiyorum. Birinin çocuk koruması daha iyi diğerinin yaya. Hangi konu üzerinden özellikle güvenlik dediniz merak ettim.

Gelelim performansa. 2008 karma 4 litre yakıp 92 beygir motoruyla 0'dan 100'e 11,5 saniyede çıkıp 181 km hıza ulaşabilirken. Juke 110 beygir motoruyla karma 4 litre yakıp 0'dan 100'e 11,2 saniyede çıkıp maks. 175 km hıza ulaşabiliyormuş. Katalog verileri böyle. Yani arada ki 18 beygir ne yazık ki sürüşe yansımıyor. Esneklik olarak belki bir miktar iyi olabilir. Dayanıklılık konusuna gelince, evet söz konusu Japonlar olduğu zaman arabalar daha dayanıklıdır. Fakat Juke'un 2008 kadar teknolojik bir araba olduğunu düşünmüyorum. 2008'in güven endeksi 95.57 iken Juke'un 94.49. :) Aralarında bir fark yok. Birisi daha sorunsuz demek mümkün değil ekonomik ömürleri içerisinde. İki arabayı da yol tutuş limitlerini zorlayacak kadar kullanmadığım için yorum yapmıyorum. Juke daha dinamik olabilir.

Ayrıca Juke'un satış rakamlarında 2008'i geçtiğini falan söylemişsiniz yukarıda. Ben 2016 verilerine baktığım zaman durum öyle gözükmüyor. 2008 daha çok satmış. 2015'de aynı şekilde. Ya da yanlış verilere bakıyorum. Hem ne kadar sattığının bence pek önemi yok. Sonuçta farklı pazarlarda satıldığı da oluyor, satılan pazarların ihtiyaçları da farklı şekillenebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 27 Ocak 2017; 23:13:9 >

• 2008 tabiki
  • Juke'un tasarıminı sevmek için çok çaba sarfettim, çok uğraştım ama olmadı. Hala iğrenç geliyor. Sağlı sollu bir grup kişilerce tekmelenerek bu tasarıma kavuşmuş gibi duruyor. Yüzü gözü şişmiş. 2008 ise gerçekten süper bir araç.

• 2008 her türlü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Özellikle güvenlik ? Ncap sonuçlarına baktığım zaman aralarında bir fark göremiyorum. Birinin çocuk koruması daha iyi diğerinin yaya. Hangi konu üzerinden özellikle güvenlik dediniz merak ettim.

Gelelim performansa. 2008 karma 4 litre yakıp 92 beygir motoruyla 0'dan 100'e 11,5 saniyede çıkıp 181 km hıza ulaşabilirken. Juke 110 beygir motoruyla karma 4 litre yakıp 0'dan 100'e 11,2 saniyede çıkıp maks. 175 km hıza ulaşabiliyormuş. Katalog verileri böyle. Yani arada ki 18 beygir ne yazık ki sürüşe yansımıyor. Esneklik olarak belki bir miktar iyi olabilir. Dayanıklılık konusuna gelince, evet söz konusu Japonlar olduğu zaman arabalar daha dayanıklıdır. Fakat Juke'un 2008 kadar teknolojik bir araba olduğunu düşünmüyorum. 2008'in güven endeksi 95.57 iken Juke'un 94.49. :) Aralarında bir fark yok. Birisi daha sorunsuz demek mümkün değil ekonomik ömürleri içerisinde. İki arabayı da yol tutuş limitlerini zorlayacak kadar kullanmadığım için yorum yapmıyorum. Juke daha dinamik olabilir.

Ayrıca Juke'un satış rakamlarında 2008'i geçtiğini falan söylemişsiniz yukarıda. Ben 2016 verilerine baktığım zaman durum öyle gözükmüyor. 2008 daha çok satmış. 2015'de aynı şekilde. Ya da yanlış verilere bakıyorum. Hem ne kadar sattığının bence pek önemi yok. Sonuçta farklı pazarlarda satıldığı da oluyor, satılan pazarların ihtiyaçları da farklı şekillenebiliyor.

Hocam katolog verisi incelemesi yapmadım. Ben gerçek sürüş deneyimi ile aktardım. Güvenlik demenin sebebi ise gerçek kazalarda ortaya çıkan durum.

Yani aslında kağıt üzerinde sunulan veriyi Nissan sonuna kadar sunuyor. Hdi motor tüketim konusunda iddialı. Ancak performans konusunda değil. Bunu iki arabayı kullanan biri olarak söylüyorum.

Satış adetleri ise dünya geneli

• "Çirkin Araç Top 10" yapılsa Juke bu listede üst sıralarda yerini alır... Kesinlikle 2008...

• Peugeot 2008 gibi yakışıklı bir araç hiç juke'la karşılaştırılır mı? bu bile 2008'e hakaret
  • Bende 2008 diyorum.Tipi gerçekten güzel.

• forum ile gerçek hayatın cidden alakası yok. 2015 yılında Juke 2008 den 382 adet, 2016 da ise 503 adet daha fazla satmış. Demek ki gerçek alıcının tipten daha önemli öncelikleri var. Bundan o Sonuç çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.