@Lazarotti Aslında jantlar 19inch ama gövde kaslı ve büyük panellerden oluştuğu için küçük duruyor haklısın
19 lar 300c ye bile yetiyor.nasıl bir araçmış bu yav
Tubo çok çok sağol. Böylesine güzel bir aracı bizimle paylaştığın için teşekkürler. Çok beğendim çok.
@ tEmh@
Stillen'daki yanılmıyorsam 21 inch, o bile ancak normal bir boyut gibi duruyor.
@joushkun
Ben teşekkür ederim.
beğendim gerçekten güzel tasarım,ama iç mekan sanki biraz daha alımlı olabilir gibi
ÖN VOLVO ARKA İNSİGNİA GİBİ OLMUŞ AMA ARACIN DIŞI GÜZELL... ANCAK İÇİ ÇOK VASAT OLMUŞ. MİCRA BİLE DAHA KALİTELİ DURUYO.
BİDE O MODİFİYE YAPILAN YERDE ARKADA Bİ ARAÇ VAR TAM ÇIKARAMADIM MAZDA YADA TOYOTA.. O ARAÇ NEDİR MARKASI MODELİ FALAN BİLEN VARMI ACABA???
neden bilmiyorum ama hiç beğenmedim çok basık gibi sanki
direksiyonu beğenmedim çok cılız kalmış ama ön konsol çok asortik olmuş tuttum
quote:
Orjinalden alıntı: aahmety
ÖN VOLVO ARKA İNSİGNİA GİBİ OLMUŞ AMA ARACIN DIŞI GÜZELL... ANCAK İÇİ ÇOK VASAT OLMUŞ. MİCRA BİLE DAHA KALİTELİ DURUYO.
BİDE O MODİFİYE YAPILAN YERDE ARKADA Bİ ARAÇ VAR TAM ÇIKARAMADIM MAZDA YADA TOYOTA.. O ARAÇ NEDİR MARKASI MODELİ FALAN BİLEN VARMI ACABA???
Maxima İnsignia'dan önce piyasadaydı, olsa olsa İnsignia'nın arkası ona benzemiş olabilir.
Arkadaki mavi araba İnfiniti G35 Coupe
Maxima'lar son derece rahat ve sağlam arabalardır. Bu da çok güzel olmuş ama yıllardır Türkiye'ye ithal etmiyor bunları Nissan.
bu aracın 2004 modeli var Türkiye'de ve bir tane var bordo renkte bu kasanın bir düşüğü piyasası 30 32 bin tl gibi.bizdeydi araç kullanma fırsatım oldu.araç tek kelimeyle her şoförü şair yapacak bir araba.3.5 lt motor kendini hissettiriyor.otomatik vites olması hosuma gitmedi ben manuel vites taraftarıyım çünkü.bmw mercedes audi vb araçlardaki roket çıtçıtı yok fakat araçta full gaza yüklendiğinizde vites otomatik olarak düşüp devir 6000 7000 civarı oluyo bir nevi roketleme bunda bu şekilde.eğer ki 50 bin tl param olsa alacağım tek arabadır.
not: biz galericiydik ve bu yüzden sattık arabayı alan kişi şu an aracı satmayı düşünmüyor.ben sordum bir gün sizden almak istersem diye girdim cümleye bu benim aileme mirasım olarak kalır dedi :) amerikadan getirtmek bile var aklımda (Y)
İç mekan kalitesi vasat olmuş,tabii japon olduğu için normal.Bırak 5 serisini veya A6 yı,bu araç bu iç mekan ile anca jetta ile karşılaştırılır.Bide direksiyonda gökyüzüne bakıyor,sürüş pozisyonu berbattır galiba minibüs gibi.
Dışınında önü hariç güzel.Ama anlamıyorum şu japon firmaları(Toyota,nissan,honda,mitsubishi vs.) hala iç mekan da bi standart tutturamadılar.
quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
'' Stillen Maxima ''
Harika olmuş
harbi offf diyorum , bi an hayellere soktu beni bu araba
maalesef nissan ın futurustik sedanlarını ülkemizde göremiyoruz bende bir maxima severim
quote:
Orijinalden alıntı: cruel_cihan
bu aracın 2004 modeli var Türkiye'de ve bir tane var bordo renkte bu kasanın bir düşüğü piyasası 30 32 bin tl gibi.bizdeydi araç kullanma fırsatım oldu.araç tek kelimeyle her şoförü şair yapacak bir araba.3.5 lt motor kendini hissettiriyor.otomatik vites olması hosuma gitmedi ben manuel vites taraftarıyım çünkü.bmw mercedes audi vb araçlardaki roket çıtçıtı yok fakat araçta full gaza yüklendiğinizde vites otomatik olarak düşüp devir 6000 7000 civarı oluyo bir nevi roketleme bunda bu şekilde.eğer ki 50 bin tl param olsa alacağım tek arabadır.
not: biz galericiydik ve bu yüzden sattık arabayı alan kişi şu an aracı satmayı düşünmüyor.ben sordum bir gün sizden almak istersem diye girdim cümleye bu benim aileme mirasım olarak kalır dedi :) amerikadan getirtmek bile var aklımda (Y)
birgun sohbet halindeyken lan türkiyede yok böyle bir alet amerikada ne kral binip geziyorduk derken sizin o bordo renkli aracın varlığını bir arkadaşım tescil edip noktalamıştı anlata anlata bitiremediğimiz aracı.gerçekten keyifli güzel bir araç yalnız türkiye içinde lıkır lıkır sarfiyata değecek sürüş zevkine ve prestije sahip araç değil.daha iyileri var ama gerçekten binilmesi keyif veren araçlardan.yeni kasasıda gerçekten hoş yalnız legend, s80 yenisi olmamasına karşılık omega gibi araçlar malesef vergi, fiyat ve marka değeri gibi sorunsallarıyla geri planda kalıyor.