Şimdi Ara

'' Nissan Maxima 2009 -- Etkileyici '' Stillen Maxima Eklendi '' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gerçekten çok güzel bir araç. içi tipik nissan ortada ekran ve ekran içerde vs. içerde olmasının sebebi güneş ışığında da rahat gözükmesi nedeniyle. bu arada bu araçlar neden türkiye'ye getirilmiyo anlamıyorum. primeranın yeni kasasıda çıkartılmadı. marka sadece suv ve micra ile türkiye pazarında.
  • Özellikle önü çok güzel geldi bana.

Bu arada şu modifiyeyi bi sevemedim. Jant ve cam filmi dışında yapılan her işlem, gereksiz, masraflı v.b..
  • Nissan Japonların en lüks aracıdır aslında. Amerikan pazarı için yaratılmış bir model. Bir ara Maxima V6 motorla çok tutulmuştu ülkemizde 90'ların ortalarında. O zamanlar iş adamları makam aracı olarak çok kullanmışlardı bu modeli. Fakat dizel ve uygun vergi dilimlerine ait araçlar getirmediği için Avrupada bu tarz araçlarını artık satmıyor.
    Ama bu modelin tasarımı gerçektem müthiş. Özellikle iç kokpit kalite kokuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkant_R32

Özellikle önü çok güzel geldi bana.

Bu arada şu modifiyeyi bi sevemedim. Jant ve cam filmi dışında yapılan her işlem, gereksiz, masraflı v.b..

kesinlikle katılıyorum, birde hiç yakışmayan araçlara yapmıyolarmı içler acısı bi durum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.