Şimdi Ara

NİSSAN MİCRA AKIL İŞİ Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Japon her zaman sorunsuz ve iyidir altindaki kore mali arabayla ahkam kesenlere aldirmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Alınmaz. Çünkü 2012 modelleri 27bin den veriyorlardı, 2013 fiyatlarını çok arttırdılar. Ayrıca çok yakında makyajlı kasası gelecek. O fiyata daha iyi seçenekler mevcut. Suzuki swift öneririm.

Yine de motor, şanzuman, kalite olarak micra başarılı bir model. Tipine göre araba tavsiye eden forumdaki çoluk çocuğu kaale almayınız.

2012 model 27 ise çok iyiymiş o fiyatlara yıl sonu yeni makyajlı kasa gelmeden görebilir miyiz acaba

evet, 27binlere veriliyordu, o zamanlar tavsiye ediyordum ama bu fiyatlara micra tavsiye etmem. Suzuki swift daha başarılı, daha donanımlı bir araç, onu daha çok tavsiye ediyorum.

• 2012 bu mevsimlerde (passion cvt 1.2) bende takaslı fiyat aldım 31 inden daha düşük teklif veren olmadı, geçen sene 27 bine nasıl fiyat vermişler anlamadım
  • aracın 1.200 motor olması en alt vergi dilimine girmesine sebep oluyor dolayısı ile her sene 300 tl kardasınız.

aracın 900 küsür kilo olması ve 3 silindirli olması dizelleri rakip bir yakıt tüketimi sunuyor.

Nissan markası Japonların en iyi markalarından biri olup kolay kolay sorun çıkarmaz. Bende bir nissan qashqai sahibi olarak bunu çok iyi anladım.

micranın boyutlarının ufak olması hem kolay park etmenizi hem de şehir içinde dar sokaklarda rahat gezmenizi ve rahat manevra yapmanızı sağlar. ilk aracınız olacağı için bu çok önemli kanımca.

aracın tek kötü yanı yakın zamanda makyaj yiyecek olması.

eğer paranız Suzuki swifth ya da Mitsubishi colt almaya yetmiyor ise ve illa sıfır kilometre araç almak istiyorum diyorsanız bu arabayı gözü kapalı alın derim.

başka sorunuz varsa seve seve cevaplarım.
  • 1.2 passion için fazla olmuş o fiyat, ben geçen sene 1.2 punch modelini 33.000 tl ye aldım. Ortalama yakıt tüketimim 6,2 şuan da, istanbul'da şehir içinde kullanıyorum aracı ve çok memnunum.
  • @shadowgeist der ki ;
    Acemi? Palio.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.