Bildirim
NİSSAN MİCRA AKIL İŞİ Mİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
micra bayan arabası gibi geliyor bana, alınacaksa ikinci el alınır. (bendede micra 2006 1.24 passion var) -
bayan arabası olacak zaten. eski kasalarını beğenmiyorum. sıfır neden alınmaz peki? -
bu yıl makyajlanacak diye duydum 2011de kasa değişti bende cvt diye göz gezdiriyorum ama 1.2 oldugu halde çok yakıyor diyorlar
bayanı erkegi yok sewiyorsan binersin -
quote:
Orijinalden alıntı: lavenil
bayan arabası olacak zaten. eski kasalarını beğenmiyorum. sıfır neden alınmaz peki?
Kendiniz için bakıyorsunuz sanırım bir kadına micra yakışıyor. Nissanlar genelde sorunsuz araçlardır. -
quote:
Orijinalden alıntı: lavenil
bayan arabası olacak zaten. eski kasalarını beğenmiyorum. sıfır neden alınmaz peki?
Alınır neden alınmasın? Eşime aldım 2 yıldır kullanıyor cok memnun.. kullamımı kolay bir arbadır ayrıca 2. Eli çok iyidir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
araba kullanmayı bunda öğreneceğim diyebilirim. peki yakıt tüketimi nasıl? -
arabanın her hangi bir arızası yok maalesef lpg dahi çok yakıyor belki benim hava filitresini değiştirmememden kaynaklanıyorda olabilir ayrıca eski modelli olmasınında etkisi vardır.
Sıfır neden alınmaz çünkü ikinci elde çok zarar edersiniz acemisiniz mutlaka bir yerlere sürtersiniz. Zaten plazadan çıkardığınız anda baya değer kaybedecek bir de sağa sola sürtünce boya değişen vs olacak arabada o zaman daha da değer kaybeder. Siz en iyisi palio alın 6-7 ay bir acemiliğinizi iyice atınca onu satıp başka bir araba alırsınız. İlla sıfır alacaksanız toyota ford honda opel vw plazalarına bakmanızı öneririm bu araçların ikinci eli baya kuvvetli. Bunlar dışında suzuki swift tam f/p aracıdır önce palio ardından 6-7 ay sonra swift alın derim. -
motorsiklet alıp karaoser yaptırırım genede micra almam. -
Opel corsa, Ford fiesta olabilir. Punto olabilir. Micra da olabilir tatlı bi araç. -
Megane 2'nin baskı balatası çok hassas acemiye gitmez. 6 ayda bir eline alırsın debriyaj setini.
Otomatik vites Suzuki Swift de düşünülebilir. Yakıt tüketimi de çok iyidir bence bir değerlendirin.. -
Nissan parcasi pahali olur madem bunda ögrenecegim diyorsunuz farkli modellere bakin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
30a 2008 cvt jazz 40a 2012 cvt jazz var -
Geçen sene eski eşime 37.000 tl'ye full denilen cam tavanlı modelini aldım.
Mutlu mesut kullanıyor. Dönüş çapı çok başarılı. Park etmesi rahat.
Bir bayan için güzel bir araba.
Yıllar sonra da sorunsuz çalışacağını düşünüyorum.
Ama eski kasası daha şirindi bence.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ustam Birde Mitsibushi Colta Bakabilirsiniz Fiyat Aynı Seviyede -
Alınmaz. Çünkü 2012 modelleri 27bin den veriyorlardı, 2013 fiyatlarını çok arttırdılar. Ayrıca çok yakında makyajlı kasası gelecek. O fiyata daha iyi seçenekler mevcut. Suzuki swift öneririm.
Yine de motor, şanzuman, kalite olarak micra başarılı bir model. Tipine göre araba tavsiye eden forumdaki çoluk çocuğu kaale almayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: commandx
Alınmaz. Çünkü 2012 modelleri 27bin den veriyorlardı, 2013 fiyatlarını çok arttırdılar. Ayrıca çok yakında makyajlı kasası gelecek. O fiyata daha iyi seçenekler mevcut. Suzuki swift öneririm.
Yine de motor, şanzuman, kalite olarak micra başarılı bir model. Tipine göre araba tavsiye eden forumdaki çoluk çocuğu kaale almayınız.
2012 model 27 ise çok iyiymiş o fiyatlara yıl sonu yeni makyajlı kasa gelmeden görebilir miyiz acaba -
2 sene önce test sürüşüne çıktım nissan micra 1.2 otomatik testte 3 kişiydik ve aman aman bi yokuşta yoktu ortada. arac bildiğin gitmiyordu.test güzergahını bile tamamlamadan geri döndüm arkama bakmadan uzaklaştım. size tavsiyem 1.2 corsa ve micradan uzak durun en az 1.4 bir arac alın. -
o zaman 1.4 jazz 1 adım önde duruyor -
Dünya genelinde 40000 Micra Nissan ( 1.620012- 15.3.2013 ) tarafindan geri cagriliyor.Fren sisteminde
( Ana merkez) bir sorun bulunuyor
Benzer içerikler
- dci nedir
- en iyi hibrit suv
- f10 520i motor kodu
- kia stonic yorum
- a3 sedan limousine farkı
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X