< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Peugeot 3008 binenler ne iş yapıyor
-
-
5 bin tl -
size ne kardeşim miletin maaşından _?
son zamanlarda da bu türedi ,milletin gelirini maaşını merak etmeler.Pahalı araba alanları haram yemekle gayri meşru kazançla suçlamalar.
Size ne ? Belki adamın önceliği farklı eve arsaya yatırcağına arabaya yatırıyor.
Belki babadan miras kaldı ,belki borsadan kazandı , belki kredi çekti her koşulda size ne ? -
5 çok 4 yeter =)quote:
Orijinalden alıntı: Radikal ve Sert
5 bin tl -
Büyüttüğünüz gibi bir araç değil egea ile geçilen bir araç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaçak idda yapan tanıdık var o a3 aldı, ben 5k ya alamadım bir şey. Olay gelir değil alıp almamak. -
Düşük faizler devam ederken ev almak yerine 3008 alanlar gördüm. Çift maaş karı koca 10 yıldır çalışanlar rahatça aldı zamanında. Şu an alanlar da zamanında arabası olup satınca üzerine bir miktar koyabilenler oldu. Memur olup 4000 maaş alsa bile babadan zengin(ama çok zengin değil:) olanlar alıyor. Seçenek bol yani. 85 milyonluk ülkede 5 milyon kişinin durumu iyi olsa, dışarıda bir sürü orta ya da lüks araba görmenize yeter. Geri kalan 80 milyon ne yer ne içer orası karışık işte..
Artık insanlar ev almıyor yatırımlarını arabaya yapıyor halamın kızı ve kocası hemşire 9 10 k maaş alıyorlar ev almayıp pejo 3008 aldılar hem arabaya bineriz hemde ilerde daha pahalıya satarız diyorlar
Dediğin gibi benim arkadaşım bir devlet bankasında şubede memur, babadan zengin, altında 500 binlik S3 sedan var adamın. -
Pasata binenkeri sorarlarıdı şimdi hayaller 3008 e düşmüş sanane kardeşim sananee milleti düşüneceğibe kendine bak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu başlılklar eskiden BMW Mercedes için açılırdı. Ülkenin geldiği durumun özeti resmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 2 Ekim 2020; 10:42:2 >
oturduğum sitede evler 700 bin tl den başlıyor ama bir çoğunun arabası 10 hatta 15 senelik araba.. avrupada insanlar önce güzel bir ev alır sonra arabayı ihtiyaç olarak alır.. yani bu kültür ve eğitim meselesi..
Kültürsüz insanlar kıt paralarıyla gösteriş için araba alırlar.. evinin içini ise vivenseden doldurur, bimden makarna yer, japon pazarından ucuz paşabahçe bardak kovalar..
ama altlarında 3008 veya benzeri arabayla hafta sonu sadece bir gölbaşında piknik yapıp yine bimden aldığı tavuk etli sucuğu yer..
zengin parası bol insanlar bu kıstasında dışında zaman zaman yer alabilir.. yine görmemiş ve kültürsüz ise evini çöple doldurup bmw mercedes binebilir.. bu da az önceki sonuçla aynı şeyi doğurur.. -
Zamanında 3008 bu kadar pahalı değildi. Dışarıda gördüklerin işte o zamanlarda alınanlar. Bildiğim kadarıyla 170-180kya alınıyordu. Şimdi 300leri geçti. Karı, koca çalışanlar arabası olup satanlar üstüne kredi çekip aldılar. Son zamanlarda uçtu parası. Yoksa abartılacak bir rakam değildi. Ben 7k alıyorum mesela maaş ama alma şansım sıfır bu rakamlara göre.
Çok güzel özetlemişin olayı hocam. Bu gözler 500binlik arabadan inen şalvarlıları gördü. Adamın tatilden anlayışı köye gitmek, pazardan giyinir, dışarıda yemek yemez, evine hiç bir şey almaz ama altında kredimile alınmış son model jeep. Ha benim gibi senede 4 kere otele gidersen, 2 3 senede bir evin mobilyaların değiştirir, bir gömleğe 300 lira verirsen 20 yaşında araban olur. Hayata bakış açısı işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemnalbant -- 2 Ekim 2020; 10:54:49 >
Ben biniyorum devlet memuruyum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 2 Ekim 2020; 10:57:15 >
Yakın arkadaşım güvenlik görevlisi 2 ay önce aldı mtv gelince de havalara uçtu kendisi 3500 maaş alıyor 🤪
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
milletini kültürsüzlükle falan suçlamışsın da her ülkenin kendi gerçekleri vardır. mesela akrabam isveç'te, orda herkes kirada oturuyor. yani bu kültür ve eğitim meselesi değil. avrupa teşhisin sadece isveç özelinde değil, genel olarak hatalı. orda ev almak araba almaktan daha zor olduğu için arabası olup evi olmayan tonla insan var. eskiden bizde ev arabadan ucuzdu, artık tam tersi malesef, ev almak daha zor.quote:
Orijinalden alıntı: pbmax
oturduğum sitede evler 700 bin tl den başlıyor ama bir çoğunun arabası 10 hatta 15 senelik araba.. avrupada insanlar önce güzel bir ev alır sonra arabayı ihtiyaç olarak alır.. yani bu kültür ve eğitim meselesi..
Kültürsüz insanlar kıt paralarıyla gösteriş için araba alırlar.. evinin içini ise vivenseden doldurur, bimden makarna yer, japon pazarından ucuz paşabahçe bardak kovalar..
ama altlarında 3008 veya benzeri arabayla hafta sonu sadece bir gölbaşında piknik yapıp yine bimden aldığı tavuk etli sucuğu yer..
zengin parası bol insanlar bu kıstasında dışında zaman zaman yer alabilir.. yine görmemiş ve kültürsüz ise evini çöple doldurup bmw mercedes binebilir.. bu da az önceki sonuçla aynı şeyi doğurur..
bizim ülkemizde birinci öncelik evdir. bunu herkes bilir. ancak ekmeğin kaç para olduğunu bilmeyen lümpenler bunu da bilemez.
size ne kardeşim miletin maaşından _?
son zamanlarda da bu türedi ,milletin gelirini maaşını merak etmeler.Pahalı araba alanları haram yemekle gayri meşru kazançla suçlamalar. Size ne ? Belki adamın önceliği farklı eve arsaya yatırcağına arabaya yatırıyor. Belki babadan miras kaldı ,belki borsadan kazandı , belki kredi çekti her koşulda size ne ? |
Şu başlılklar eskiden BMW Mercedes için açılırdı. Ülkenin geldiği durumun özeti resmen.
|
Kültürsüz insanlar kıt paralarıyla gösteriş için araba alırlar.. evinin içini ise vivenseden doldurur, bimden makarna yer, japon pazarından ucuz paşabahçe bardak kovalar.. ama altlarında 3008 veya benzeri arabayla hafta sonu sadece bir gölbaşında piknik yapıp yine bimden aldığı tavuk etli sucuğu yer.. zengin parası bol insanlar bu kıstasında dışında zaman zaman yer alabilir.. yine görmemiş ve kültürsüz ise evini çöple doldurup bmw mercedes binebilir.. bu da az önceki sonuçla aynı şeyi doğurur.. |
Büyüttüğünüz gibi bir araç değil egea ile geçilen bir araç.
|
karı koca ogretmeniz 210a almistik 3008i. bilseydim bu gunleri, kredi miredi patlatip 2 tane daha alip kapali garaja koyardim
|
Düşük faizler devam ederken ev almak yerine 3008 alanlar gördüm. Çift maaş karı koca 10 yıldır çalışanlar rahatça aldı zamanında. Şu an alanlar da zamanında arabası olup satınca üzerine bir miktar koyabilenler oldu. Memur olup 4000 maaş alsa bile babadan zengin(ama çok zengin değil:) olanlar alıyor. Seçenek bol yani. 85 milyonluk ülkede 5 milyon kişinin durumu iyi olsa, dışarıda bir sürü orta ya da lüks araba görmenize yeter. Geri kalan 80 milyon ne yer ne içer orası karışık işte..
|
Çok güzel özetlemişin olayı hocam. Bu gözler 500binlik arabadan inen şalvarlıları gördü. Adamın tatilden anlayışı köye gitmek, pazardan giyinir, dışarıda yemek yemez, evine hiç bir şey almaz ama altında kredimile alınmış son model jeep. Ha benim gibi senede 4 kere otele gidersen, 2 3 senede bir evin mobilyaların değiştirir, bir gömleğe 300 lira verirsen 20 yaşında araban olur. Hayata bakış açısı işte
|
Yanlış anlamayın ama sizin olay da pek mantıklı değil yani tatil dışında. İki sene içerisinde eşyalarınıza ne olabilir ki sürekli değişiklik ihtiyacınız oluyor? Bu da bana göre gereksiz tüketime giriyor mesela.
|
neyse ki yakın arkadaşım hollanda'da oturuyor, söylediğin bahçeli evleri ancak köylerde falan alırsın o şekilde. arkadaşım amsterdam'da çalışıp bir köyde oturuyor ama yine de bahçeli evde oturamıyor. bu arada net geliri de 4500€ .bu söylediklerini forumlarda falan mı okuyorsun ne iş? konuyu başka yerlere dallandırıyorsun. avrupa'daki milli gelirin bizden iyi olduğunu inkar edecek değiliz ama abarttığın kadar da değil. ev alma konusunda da dediğim gibi bizim insanımız daha fazla önem veriyor ev almaya bir avrupalıya göre. sen daha kendi milletini tanımıyorsun. mayıs ayı tatil tatil parası işini de çok abartma. senelik total anlaşma yapılıyor orda. bazı şirketler bir kısmını mayısta bir kısmını da noelde tatil parası diye veriyor işte. arabam 3.16 değil, passat, tavuk döneri de sevmem. seveni de aşağılamam. |
Benzer içerikler
- bridgestone kış lastiği yorum
- corolla mı megane mı 2024
- lpg filtresi ne zaman değişir
- debica lastik kimin
- opel astra 1.4 turbo
- fiat topolino klima varmı
- akü markaları
- renault espace 2024
- kia ev9 menzil
- pejo rifter 2024 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X