Bildirim
NİSSAN MICRA CLUB (293. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Vites kolundaki sorun aynen benim aracımda da var.Hatta bazen oto yıkamacılar falan park konumundan vitese geçiremiyor.Park ederken hep boşa atıp el frenini çekip sonra p konumuna alırım ama nedense o sıkıntı devam ediyor ama zamanla alışırsın...quote:
Orijinalden alıntı: H_B_
2004 otomatik micra aldım, vitesin yanındaki PRND21 ışıklı gösterge yerinden çıkmış ve ışığı gözükmüyor, ayrıca vitesi park konumundan diğer konumalara almak isteyince zor geçiyor ( hafif bir boşluğunu alıp tuşuna ancak o şekilde tam basılabiliyor ) o ilk hareketin zor yapılması can sıkıcı, yolda vites geçişlerinde veya başka bir yerinde sıkıntısı yok. Başına gelen varsa veya çözümü konusunda bilgi veren olursa sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi philosopherx -- 5 Ağustos 2018; 9:55:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aynen denedim bende yinede park konumundan çıkarmak zor oluyor, ben alıştım ama aracı kullanacak olan eşim olduğundan maliyeti yüksek değilse yaptırasım var, hele dediğiniz gibi başka biri binince hiç takamıyor. Muhtemelen bunu yaşayıp baktıran birileri vardır ve umarım çağrımızı duyar ve bizi aydınlatır. Aynı durumu yaşayan birinin yorumu ve yönlendirmesi bence çok önemli çünkü bazı ustalarımız gereksiz müdahaleler ile maliyet çıkarabiliyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim hocam
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/134262170
Merhabalar birşey sorabilir miyim. Benim de Vitesin gösterge paneli yerinden çıkık. Bu sorun için ne çözüm sundular da teşekkür ettiniz acaba. Ben de aynı dertten muzdaribim de :/ -
Bir önceki konu ve geneli için teşekkür ettim, o konunun çözümünü henüz bulamadım, kapak kokay çıkıyorsa alttan yerine oturtturulabilir sanırım ama açılıyormu veya nasıl açılıyor bilmiyorum🙄
Bu videolar belki kapağı çıkarma konusunda fikir verebilir. Expkempyoutube
Nissan Sentra Gear Shift Light Replacement Part 1https://www.youtube.com/watch?v=TuoaCqz8auA
-
👍 teşekkürler
Vitesin altındaki bütün bir panel var, arka koltuk tarafından 2 vida ile tutturululmuş, onları sökünce önce arka tarafını kaldırıp bir adet soketi yerinden çıkarın, daha sonra frenin orda bulunan kapı kilitleme tuşunun da altından soketi çılarınca tüm parça yerinden çıkıyor, daha sonra vitesin kapak bölümünde tırnaklar var ordan kapak çıkarılabiliyor ve gösterge yerini bastırarak yerine oturtabiliyorsunuz, son derece kolay oldu bence deneyin halledersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H_B_ -- 10 Ağustos 2018; 22:37:53 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
quote:
Vitesin altındaki bütün bir panel var, arka koltuk tarafından 2 vida ile tutturululmuş, onları sökünce önce arka tarafını kaldırıp bir adet soketi yerinden çıkarın, daha sonra frenin orda bulunan kapı kilitleme tuşunun da altından soketi çılarınca tüm parça yerinden çıkıyor, daha sonra vitesin kapak bölümünde tırnaklar var ordan kapak çıkarılabiliyor ve gösterge yerini bastırarak yerine oturtabiliyorsunuz, son derece kolay oldu bence deneyin halledersiniz.
-
-
MİCRA RADYO PROBLEMİ
Herkese selam, micramın radyosuna bazen elektrik geliyor ve çalışıyor ama bazen hiç tık yok, hatta 2 gündür hiç açılmadı, bazen ise kapalıyken bile kendi kendine açılıyor, bazen birkaç saat çalışmıyor sonra çalışıyor, “çalışmıyordan kastım” enerji gelmemesi yani on off tuşuna basınca cihazın açılmamasıdır. Aynı durumu yaşayan ve çözümü konusunda bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar
Motor temizliği çok başarılı olmuş.Teybe gelince bu tarz problemler kronik hiç düzeltmeye uğraşmayın yeni bir USB li teyp takıp geçin. Onunda değişimi basit, orijinal teybin markası Blaupunkt. -
Konsolun orjinalliği bozulmasın diye onarayım dedim ama olmuyorsa yapcak bişey yok tabiki
Açıklama için çok teşekkür ederim.quote:
-
Arkadaslar merhaba malum sitede micra bulduk aradığımız fiyata yakin, bayan kullanici için ama sizce bu araç alınırmi tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa cok. Sevinirim www.sahibinden.com
Nissan Micra Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'dahttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-2012-micra-1.2-punch-otomatik-vites-53.150km-temiz-bakimli-arac-595163159/detay
-
Araç twmiz görünüyo fiat da iyi bence cvt olması da ekstra sorunsuz şanzıman 6 yıl binersinquote:
Orijinalden alıntı: FunnyxD
Arkadaslar merhaba malum sitede micra bulduk aradığımız fiyata yakin, bayan kullanici için ama sizce bu araç alınırmi tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa cok. Sevinirimwww.sahibinden.com
Nissan Micra Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'dahttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-2012-micra-1.2-punch-otomatik-vites-53.150km-temiz-bakimli-arac-595163159/detay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cok teşekkür ederim cevabınız için, tamponda hafif kaza var ama oda sıkıntı olmaz sanırım büyük bir kaza değil gibi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X