< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NİSSAN MICRA CLUB (327. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Merhabalar herkese nissan micra araç satın aldım 2012 model otomatik 1.2 motor start stoplu otomatik ayna özelliği var. Bunları yazma sebebim aracın paketini bilmiyorum ondan dolayı. Aracın arka kapı hoparlör kısmını kontrol ettim ve boş olduğunu fark ettim. Sadece önden ses geliyor. Bu paketten kaynaklımı yoksa sökülmüşmü tam anlamadım. Eğer paketten kaynaklı ise hangi hoparlörleri almam gerek ebatları nedir tavsiyeniz varsa duymaktan cok mutlu olurum teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2015 model K13 kasa street 4 yıldır kullanıyorum
Diğer paket match dolu olan paket
Dolu olanda otomatik klima, çelik jant ve sis farı farkı var
Sorunsuz tavsiye ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba, 2017 match sahibiyim, bende bahsettiğiniz özellikler yok. sizin araç hangi paket olarak geçiyor?
benimde arka hoparlor kısmı boş bu arada. sadece yuvaları var.
-
-
-
Kalan menzili gösteriyor.
-
çok teşekkürler
-
Arkadaşlar herkese merhaba,
2017 Street K13 paket 1.2 motor araçta dışardaki sesi içeri alıyor bunu herkes biliyordur diye düşünüyorum.
Sorum ise P-R-N-D geçişleri sırasında alttan gelen hafif bir "tık" veya "tak" sesi sizlere de geliyor mu ?
Ben anlayamadım yalıtımdan dolayı mı sesi alıyorum yoksa benim araçta mı sorun var ?
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X