Şimdi Ara

NİSSAN MICRA CLUB (326. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
107
Favori
901.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
Giriş

Var 2 tanr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Kısa vadede Nissan Micra 2006 1.2 82 Hp Otomatik paketlerinden herhangi birini tercih etmek niyetindeyim.

Daha önce üç dört ay kadar 2015 Qashqai ve 3 yıl 2016 Juke kullandım ve bu açıdan Nissan deneyimim bu şekilde.

Karar verirken tecrübeli olan arkadaşlarımdan fikirler almak ve önerilere dikkat etmek isterim.

Mood, Passion ve Tekna seçeneklerini görüyorum. Araştırmama göre en dolu paket Tekna olarak belirtiliyor.

Bu durumda Tekna üzerinden gitmeye karar vereceğim.

2006 model bir araç bugün 18 yaşında bir araç. Daha önce hiç otomatik araç almadım. Bu nedenle CVT şanzımana sahip olan bu yaştaki otomatik araç konusunda endişe etmeli miyim ? Aracın fiziksel özellikleri konusunda durum belli küçüklük vs. sorun etmiyorum. 82 Hp motor gücü de yine ona göre bir beklentinin bilincindeyim.

Performans takıntım yok, Aracın motor gücünün farkındayım.

Öneri yapabilecek arkadaşım varsa sevinirim.

• Arkadaşlar, Micra 1.2 Tekna 2006 otomatik benzinli araçların LPG uyumu konusunda da bilgisi olanların önerilerine ihtiyaç var. Sorumu biraz daha detaylandırmak isterim: Nissan X-Trail 2004 2.0 benzinli araçlarda LPG uyum sorunu var. Subaplar konusunda dikkat edilmesi gerekiyor. bu minvalde dikkat edilmesi gerekenler var mıdır ?

2024 yılının Ağustos ayında bu konulardaki yorumlarınızı bekliyorum. Sağlıcakla kalın.

• k12 kasalarda kronik elektrikli direksiyon problemi var, bende yaşadım o yüzden tavsiye etmiyorum. tamiri kısa süre götürür, parçanın sıfırını da taksanız hata tekrarlayabilir. ve bayağı da maliyetlidir.

ayrıca lpg konusunda bildikleriniz micra içinde geçerli, alacaksanız lpgsiz olanı tercih edin.

• @justorcun sağol dostum  

• Eşime 2016 Micra aldık, fabrikasyon çıkışlı kapılarda sök tak durumu çıktı experde. Ama Nissan grubunda bu çok oluyor dedi exper, sonra Nissan servisini aradım onlar da bu durum yaşanıyor dedi. Yarın öbür gün sıkıntı yaşar mıyız bu durumdan bilmiyorum. Ne enteresan bir şey sonradan ayar yapmaları

• croco_16 C kullanıcısına yanıt
    2015 benim Exper de sök tak cikmadi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam kapı ayarı için bile yapılır, sonuçta kapıda boya vb bir şey çıkmıyorsa sıkıntı olmaz.

• erincar kullanıcısına yanıt

Evet değişen yok boya da yok, exper Nissan Grubunda cok oluyor dedi. Bilmeyen için sıkıntı ister istemez mide bulandırıyor o anda bunu duymak. Nissan'ın yaptığı da montaj esnasında vida değişimi yapmayıp önceki vidayı kullanması Türkiye gibi pazarlarda sıkıntı oluyor belki dünyada hiç önemsenmese bile.

• sıfır aldığımız 2017 micrada yağmur sonrası sağ arka kapı üstünden az da olsa su alıyordu içeri. servis ayar için kastırarak sorunu halletti. eğer bu tarz müdaheleler görünüyorsa sök-tak olarak, olabilir.

2017 model micra için ekspert yaptırdık, bize ekpert tarafından söylenen fabrikasyon kaynaklı olduğunu belirtti. Nissan grubu araçların kapıları sonradan monte ettiğini özellikle micrada çok gördüğünü söyledi. Sizinde aynı durum olmuş.

• Arkadaşlar merhaba. Kardeşime ilk kez araç alacağız. Sorunsuz bir araba almak istiyoruz. 2006 model civarı 1.2 tekna’ları önerir misiniz? Kronik motor şanzıman sıkıntıısı var mı acaba? Bilenlerin yardımına çok ihtiyacımız var. Bütçemiz 500 bin tl

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2016 Micra aracın yolcu kapıları dışardan açılmıyor, illa şöför koltuğundaki tuştan açmak gerekiyor. Bunu nasıl devre dışı bırakabiliriz? Bir de 10 km hıza çıkınca otomatik kitlemiyor sanırım bunu nasıl devreye alıyoruz?

• Bir de ekran taktırmak istiyoruz araca, internetten sipariş verip özel servise mi taktırmak gerekiyor yoksa elektrikçi halledebiliyor mu bilgisi olan var mı? Güzel ekran önerisi de alabilirim

• Merhaba Nissan Micra 2008 modal aracıma pandizot aramaktayım. Farklı bir modelin pandizotu uyuyor mu ? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yorum rica ediyorum.
    Teşekkürler

• 2016 Micra aracın manuel kliması sıcak üflemiyordu bir türlü. Servise götürdüm, kronikmiş galiba bu, komple klima değişimi 12-13 bin TL civarı tutar dedi. Onun yerine yazlık moda alayım dedi bir şeyler ayarladı sadece sıcak üflüyor şu an, yazın da getir kışlık moda çeviririz serin üfler dedi.

Saçmaymış, başka düzelme yöntemi yok mu bunun?

Otomatik kilit devrededir internetten ararabilirsiniz micra otomatik kilit açma kapama diye o şekilde kapatabilirsiniz.

İstanbulda iseniz yer önerebilirim

• tolgaiü kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim her iki cevap için de. Bursa'dayım hocam. Diğer kısmı hallettik teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.