Şimdi Ara

NISSAN NAVARA KULUBU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
34.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzun kasa kısa kasadan kaç cm daha uzun oluyor .
    Bir türlü yazan bir yer bulamadım.

• Nissan Navara D40 Ölçüleri
    Nissan Navara Kısa Kasa Uzun Kasa ve KingCab ölçüleri kasa uzunluğu

www.euroline4x4.com

NISSAN NAVARA KULUBU

• 30 bin civarinda 2007-08 model 4x2 le modeli alinirmi yulsek kmlileri sorun yasatirmi piyasada temiz sacma sapan aksesuarlar takilmamis modeli bunulabilinir m? Is icin seil hususi amacla kullanacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler 2013model navarada yokuş kalkış desteği mevcutmu acaba?

• forumda bu klubü görmedim 2007'den beri navara kullanıyorum. bende klubünüze üye olayım :)
  • selamlar saygılar değerli arkadaşlar.bende bir navara sahibi olarak aranızda bulunmaktayım.benimde sizlere navara arka teker fren balatası hakkında sorum olacak orijinal balatası çok pahalı hangi marka balata takmamı önerirsiniz ve nereden temin edebilirim bilgi verirseniz sevinirim.hoşçakalın
  • Arkadaşlar herkese selam;

2010 model Nissan Navara kullanıyorum ve 6'lı CD çalarımda bir türlü mp3 CD'si dinleyemiyorum. Devamlı Error mesajı alıyorum sizler nasıl kulanıyorsunuz yada bununla karşılaşıp çözüm bulan oldu mu ?

Teşekkürler.
  • Kardeşim sadece track cd takman lazım çünki mp3 tesdeklemiyor cd çalar sadece track.!

• Merhaba arkadaşlar. 2007 model navara aldım full modeli fakat daha önce bindiğim 2006 modelde olan pusulalı ayna yok. Benimki arızalımı yoksa bu modelde yokmu. İkinci bir sorumda aranızda makyajlı kasadaki elektrikli katlanır aynayı daha önce taktıran oldumu acaba. Ufak ayrıntılara takıma hastalığım var kusura bakmayın
  • Selamün aleyküm arkadaşlar bende nissan 2007 4*4 aldım aranızdayım.ama immobilizer dan arabayı çalıştıramıyoruz marş basıyor mazot geliyor.Ama çalışmıyor.başına gelen oldumu iyi günler

• Merhabalar,

Şirketimize ait sorunu net bir şekilde çözülemeyen Nissan Navara 2.5 Dci Otomatik Pick Up'ımız var. Araçtan bir anda deviri düşürmesi ve siyah duman atmasıyla ilgili bir sorun var.

Tavsiyeler üzerine Pendik Auto Vizyon'a gittik. Turbo ve eksik bir kaç borudan bahsettiler ve onarım sonucunda araçta hiçbirşey değişmedi. Boş yere 2.500tl gibi bir ücret ödedik.

Nissan kullanıcıları olarak sizden ricam İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz Nissan özel servisi var mıdır?

Teşekkürler.
  • NAVARA GÜC PARKURUNA DAVETLISINIZ ! 09-10 NISAN SARIYER LIFE PARK'TA SAAT 10:00-17:00 ARASINDA YENI NAVARA'YI TEST ETMEK ICIN BARBEKÜ PARTILI EGLENCEMIZE DAVETLISINIZ

Cuma günü bir nissan bayisinden gelen mesaj yukarıda.
    Güzel bir etkinliğe benziyor ama fırsat olup gidebilir miyim bilmiyorum.

• Almayı düşünüyorum ciddi ciddi. Aracı alan var mı aranızda?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.