Şimdi Ara

NISSAN NAVARA KULUBU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
33.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nissan navara hakkinda yardimlariniza ihtiyacim var.kisa kasa uzun kasa farki sadece boyutlami ilgilidir.aracin arti ve eksilerini kullanan arkadaslar yazarsa memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn joshcyoon -- 3 Mart 2011; 19:41:06 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgi Verici Metin

NISSAN NAVARA KULÜBÜ: Kapsamlı Bir Bakış

Nissan Navara, off-road yetenekleri ve dayanıklılığı ile bilinen bir pikaptır. Türkiye'de de oldukça popüler bir model olan Navara, farklı ihtiyaçlara uygun çeşitli varyasyonlara sahiptir.

Tutulan Navara Modeli

Nissan Navara'nın Türkiye'de en çok tutulan modeli PRO-4X versiyonudur. PRO-4X, arazi sürüşleri için özel olarak tasarlanmış bir versiyondur ve gelişmiş dört tekerlekten çekiş sistemi, yükseltilmiş süspansiyon ve daha agresif bir dış tasarım gibi özelliklere sahiptir.

Navara'nın Tutulmama Nedenleri

Navara'nın bazı versiyonlarının tutulmamasının birkaç nedeni olabilir. Bunlar arasında yüksek fiyat, rakiplerin güçlü modelleri ve yakıt verimliliği sayılabilir.

Navara LE ve SE Arasındaki Farklar

Navara'nın LE ve SE donanım seviyeleri arasında bir dizi fark vardır. En önemli farklar şunlardır:

• Dış Tasarım: SE, LE'ye göre daha agresif bir dış tasarıma sahiptir.
    • İç Mekan Özellikleri: SE, deri koltuklar, ısıtmalı ön koltuklar ve daha büyük bir dokunmatik ekran gibi daha fazla lüks özellik sunar.
    • Performans: SE, daha güçlü bir motor ve daha iyi arazi yetenekleri sunar.

Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Nissan Navara alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli faktörler şunlardır:

• Kullanım Amacı: Navara'yı hangi amaçlarla kullanacağını belirle.
    • Bütçe: Farklı Navara versiyonlarının fiyatlarını araştır ve bütçene uygun olanı seç.
    • Güvenlik Özellikleri: İstediğin güvenlik özelliklerine sahip bir Navara modeli seç.
    • Bayi İtibarı: Saygın bir bayiden Navara satın al.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • şuyıla kadar 2 tip vardı..
    1.tip bomboş hiç bir özelliği olmayan kingcap modelleri. kasası büyük arka kapıları ters açılır. arka tarafta oturmak uzun yolda imkansıza yakın eziyet olabilir.Ama kasası büyük.ön panjuru krom değil gövde rengidir.
    2. tip çift kabin normal kasa. bildigin ve bolca gördügün navara tipi. SE ve LE modelleri var. LE modellerinde digital klima direksiyondan kumanda cruise gibi özellier vardır. ayrıca az LE modellerinde Deri koltuk ,elektrikli koltuk ,koltuk ısıtma,sunroof,barlar,basamaklar,aynada pusula gibi tam donanımlı özelliklere sahiptir.
    3. tip ise yeni çıktı bildiğimiz 4 kapılı navaraya kingcap kasasını koydular tren gibi bir modeldir.Çok işlevsel,biraz park sorunu olabilir.donanımlarını tam bilmyiroum ama LE si yine fulldür.

motor olarak 4x4 4x2 diye iki model var. aralarında güç farklarının dışında vergi ve işlev farkları var. 4x2 de yagmurlu havalarda ve arazide çok dikkatli olmak gerekirken. 4x4 lerde geçtiğiniz anda her yol paris oluyor. Otoparkta geri geri çıkma sorunu yaşadığımda 4x4 hayatımı kurtarmıştı. Perf olarakda 20 küsür hp fark ve tork degeri hissediliyor(muş)
    Benm tavsiyem öncelikle LE almanız. sonra uzun şasiye sıfıra girerim derseniz Uzun şasi. motor olarakta vergi sıkıntı değilse 4x4.
    6 aydır kullanıyorum.Nazar değmesin bir sorun çıkarmadı km107bin.Ben son kullanıcı olarak tavsiye ediyorum.Araca eksi bul derseniz, ucube gibi eklemeler yapılmış olanlar olmasa iyi olurdu,bir de arka koltuklardada ısıtma iyi olurdu,arka koltuklar biraz dik.
    Ses sistemi 6 cd almak yerine mp3 oynatsa daha iyi olurdu. :)

• Tesekkurler oncelikle.sifir alacagiz le modeli uzun kasa 4x4 olacak sanirim.3000 motoru cikmis birde.ona bakmak istiyorum.
    Navaralar genelde bayide bulunmuyor ozel siparismi geliyor teslim suresi ne kadar
  • Fiyat listesine baktim kingcap kasa gorunmuyor sadece kisa ve uzun kasa diye belirtmisler
  • sanırım king cab ler özel olarak getiriliyor bu yüzden çift kabin yani double cab adlı kasa tipi geliyor 3.0 V6 230 ps güç ve 550 Nm tork üretiyor gayet etkileyici değerler ancak bir pick up için 90 bin tl değermi orası kişiden kişiye değişir şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: akt02
    sanırım king cab ler özel olarak getiriliyor bu yüzden çift kabin yani double cab adlı kasa tipi geliyor 3.0 V6 230 ps güç ve 550 Nm tork üretiyor gayet etkileyici değerler ancak bir pick up için 90 bin tl değermi orası kişiden kişiye değişir şimdiden hayırlı olsun

King cab goruntu olarak cift kabinle aynimi.farki nedir
  • king cab donanım olarak biraz daha alt seviyededir ayrıca adı üstünde tek kapılıdır genelde iş için kullanılır ancak double cab Le 4x4 versiyonu bir çok Suva alternatif olmuş durumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

king cab donanım olarak biraz daha alt seviyededir ayrıca adı üstünde tek kapılıdır genelde iş için kullanılır ancak double cab Le 4x4 versiyonu bir çok Suva alternatif olmuş durumda

Tesekkurler o zaman tercihim 3.0 dizel cift kabin le otomatikten yana olacak sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence iyi tercih simdiden hayırlı olsun ama 95 bin tl ye bol alternatif olduğunu unutmayın
  • arkadaslar 2007 model navara aldım siyah renk. üst kabin ya da düz kapak almayı dusunuyorum. nerden bulabilirim? tavsiye edeceğiniz bir yer varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Truckerking
    arkadaslar 2007 model navara aldım siyah renk. üst kabin ya da düz kapak almayı dusunuyorum. nerden bulabilirim? tavsiye edeceğiniz bir yer varmı?

Yetkili satici ve servislerden aksesuar katalogunu gorup siparis verebilirsiniz.
  • tskler chn06. acaba bildigin bi link varmı netten gorebilcegim? aslında bitane buldumhttp://www.adafiber.com/adafiber-kabin-urun-detay-urun.php?id_category=223&parent=217
    ama fiyat 2 bin diyorlar. kabin cok hosuma gitti ama fiyat iste ufffff :(
    bunu satan baska varmı acaba?
  • quote:

tskler chn06. acaba bildigin bi link varmı netten gorebilcegim? aslında bitane buldumhttp://www.adafiber.com/adafiber-kabin-urun-detay-urun.php?id_category=223&parent=217
    ama fiyat 2 bin diyorlar. kabin cok hosuma gitti ama fiyat iste ufffff :(
    bunu satan baska varmı acaba?

Linkdeki ürün Uzun şase Navaralar için.. Zaten sizin aracınıza olmaz.

Aşağıda ki kabini takabilirsiniz. 3.100 TL+KDV

Kabin takarsanız, ruhsata işletmeniz gerekir.. Proje ve masraflarda 500-600 TL tutar.

NISSAN NAVARA KULUBU

NISSAN NAVARA KULUBU

Buda saç kabindir.. 3.500+KDV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manager79 -- 4 Mart 2011; 17:52:06 >

• manager79 ,
    sevgili arkadasım cok tsk ederim. Bunları senmi satıyorsun? Beyaz kabinde cok guzelmis!! ama fyatıda guzel yani. :))) fiyatlarda forum arkadası iskontosu yapıyormusun? :) Sac kabine gelince goruntu guzel hos ama sac kabin kullanan arkadaslarım var ve memnun degiller. dediklerine gore Belli bi zamandan sonra pas tutuyormus ve heleki sahil kenarında yasıyorsan rutubetten cürüyormus bide sac kabin darbelerde eğildiğinden tamiratı zor ve pahalı oluyormus.
    Peki bu linkte gosterdigim kabinden yokmu sizde? Yani ben Jip goruntusu olmasını istiyorum boyle Amerikan jipleri varya hani öle olsun istiyorum bu kabinde tam öle göruntu veriyor diye istiyorum. Yoksa senin gonderdigin kabinlerde cok guzel harika hatta. Bana yardımcı olabilirmisin lütfen.
  • quote:

manager79 ,
    sevgili arkadasım cok tsk ederim. Bunları senmi satıyorsun? Beyaz kabinde cok guzelmis!! ama fyatıda guzel yani. :))) fiyatlarda forum arkadası iskontosu yapıyormusun? :) Sac kabine gelince goruntu guzel hos ama sac kabin kullanan arkadaslarım var ve memnun degiller. dediklerine gore Belli bi zamandan sonra pas tutuyormus ve heleki sahil kenarında yasıyorsan rutubetten cürüyormus bide sac kabin darbelerde eğildiğinden tamiratı zor ve pahalı oluyormus.
    Peki bu linkte gosterdigim kabinden yokmu sizde? Yani ben Jip goruntusu olmasını istiyorum boyle Amerikan jipleri varya hani öle olsun istiyorum bu kabinde tam öle göruntu veriyor diye istiyorum. Yoksa senin gonderdigin kabinlerde cok guzel harika hatta. Bana yardımcı olabilirmisin lütfen.

Rica ederim.nissan.com.tr den aksesuar katalogunu indirmistim.oradan bulabilirsiniz.bircok cesit navara aksesuari var.

• Ada Fiber linkte yer alan Uzun Şase Navara kabin harika görünüyor, tabi tercih senin ama 2000 TL de normal abi be :) sanırım yanlar kelebek cam ,Türk malı olması avantaj, 1-2 defa gordum İthal kabin arkada cam kırılmış trafikte gezen insanlar var . sanırım satıcısından arka kapak cam bulamıyorlar. bu nedenle ithal urunu almadan yedek parça garantisinin olup olmuyacagini kesinleştirmek lazım.
  • navara 2007 model 4 2 ruhsatta kamyonet yazıyo bunun yıllık vergisi hakkında beni bilgilendirebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn joshcyoon

quote:

king cab donanım olarak biraz daha alt seviyededir ayrıca adı üstünde tek kapılıdır genelde iş için kullanılır ancak double cab Le 4x4 versiyonu bir çok Suva alternatif olmuş durumda

Tesekkurler o zaman tercihim 3.0 dizel cift kabin le otomatikten yana olacak sanirim

merhabalar 3.0 motor secenegini goremedim ben nissan`in sitesinde. Ozel siparis mi bunlar?
  • Navara kasa değiştirecekmi,hiç bilgisi olan varmı?
  • Yukaridaki 2 soruyu yinelemek ve fazladan birkac soruda kendim eklemek istiyorum :

- 3.0 motor secenegi yeni modellerde gorunmuyor. Tamami 2.5'mi?
    - Ayrica Uzun Kasa / Kisa Kasa farkida yok.
    - Navara'nin kasa degisikligi/makyaj beklentisi varmi? Enson 2010'dami makyaj gordu? 2010 modeller makyaja dahilmi?

Aslinda su kasa farkliligi kafami karistirdi. Uzun kasa denilen aslinda tek kabinmi, yoksa cift kabinin uzunumu?
    Kasa farkliligi sadece eski modellerdemi var? Sitesinde kasa ile ilgili bir aciklama gorunmuyor.

Bile arkadaslar net aciklamada bulunurlarsa cok seviniriz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.