Şimdi Ara

Nissan NOTE (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.219
Cevap
55
Favori
814.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili cell-im, sen istanbul`dan sağ salim dönünce Ankara`da bulunan nissan ve chevrolet kulüp üyeleri olarak ortak birşeyler düzenlesek diyorum. bizim kulüptekilerinde 19 mayıs işlerine gelmedi başka bir tarihte hep beraber araba yıkatma partisi düzenleyebiliriz diye düşünüyorum. teklif bizden karar elbetteki sayın Nissan Note sahibi arkadaşların.

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

arkadaşlar komşum note 1,4 vısıa almış...
    hararet göstergesi yok dedi ve gerçektende yok
    hararet göstergesiz arabamı olur yaw?
    fabrika koymayı unutmuş diye bişeyler duydum doğrumu?
    niye gösterge yok?

bide 80-90 km hız ile 80 km yolda 27 ytl lik benzin tükettiğini söyledi aracı 5,000 km de....

yani 33,7 ykr yakıyor uzun yolda....

araç 10,000 i devirince biraz düşer ama ne kadar düşecekki,hadi 40-50 ykr düşsün yine 29-30 ykr yakacak!!!!!

benim accent er 1,5 dizel 110 bg 240 tork turbo motorlu aracım uzun yolda klima full açık 630 km yolda 71 ytl lik euro diesel tüketti yani 11,2 ykr yaktı

bu miktarı duyunca çok acayibime gitti tamam benzinli araba ama bu kadarda fazla yakmamalı,kilosu ne kadarki zaten 1,4 88 bg bir araç

komşum pişman olmuş satacam diyor;
    bende güzel araba dedim niye satacanki;yok dedi ya "benim eski 2000 model accent 1,3 üm benzinde 20 ykr yakıyordu ben çok gezen adamım ;emekliyim parayı sokaktanmöı topluyorum" dedi
    bende bu lafın üstüne bişey diyemedim

teşekkürler selamlar

Daha öncede söylemiş olduğum gibi Trabzon Beyazlı nissan bayiinden 1.4 Visia manuel vites almıştım.Kendim Erzurumda oturduğum için trabzondan arabayı BEYAZLI NİSSAN dan bir arkadaş şoförlüğünde Erzuruma geldik.Araca 100 ytl lik 95 kurşunsuz benzin doldurmuştuk.Erzuruma geldiğimizde aracın deposu yarıdan biraz az durumdaydı.Üstelik yolun yarısında klimada açıktı.Yol mesafemizde 330 km artık gerisini siz hesaplayın.Yakıttan yakınan arkadaşlara şunu belirtmek isterimki aracın az tüketime yönelik bir potansiyeli var.Bu kullanım tamamen sürücü ile alakalı.Kendim şehir içine geçtiğimde dur kalklarımda fazla oluyor hesabıma göre 1 lt ile yaklaşık 14 km gitti.Sonuç olarak araç mükemmel bir potansiyele sahip ve ayrıcada servis anlayışı tam oturmuş bir firma özellikle TRABZON BEYAZLINİSSAN ayrı bir müşteri memnuyeti güdüyor kendimi şanslı hissediyorum Nissan almış olmakla.İlk başta Çok çekincelerim olmasına rağmen.

• arkadaşlar bu aracın ikinci eli ne durumda ?
  • Selam arkadaşlar geçen cumartesi Ankara Aydınlıkevlerde bir arkadaşımı ziyerete gitmiştim dönüşte köşede Nissan plaza var oraya uğradım aslında 2.el renault megan veya clıo ııı bakıyordum .........o ana kadar. Noteyi ilkkez inceleme şansım oldu işin açığı çok hoşuma gitti ve o akşamdan beri 1.sayfasından başladım son sayfaya kadar tüm forumu okudum netten de fotoğraf ve döküman indirdim 1 adet işyerimizin sokağında var Mebusevlerinde bir adet 2 gündür öğlen inceliyorum boyutları hoşuma gitti küçük araba pek sevmem ama bu sanki c segment bir araç gibi geldi bana astra HB den daha heybetli görünüyor
    Şimdi asıl mevzu laguna megan sedan ve megan sw (şirket içi kullandığım araçlar) megan sedan kendi aracımdı geçen yıl haziranda sattım ev aldım ama şuan çoğunu kredili düşünmekteyim oyüzden hem beğeneceğim bir araç olsun hemde uzun yıllar kullanayım nissan yabancı olduğum bir marka megandan sonra (sattığım araç) bu araç bana yeterli gelirmi endişem var clioIII düşünüyorum ama fiyatı neredeyse aynı ben soramadım nissanda şirket indirimi yapıyorlarmı
    Kısacası note ile ilgilenmekteyim hemde ciddi olarak bu anlattıklarımdan sonra note almaya ancak kullananlar beni ikna edebilir megan laguna vetoyota sık kullandığım araçlar bu araçlarla mukayesesi nasıl olur heraçıdan
    Cevap yazarsanız sevinirim şimdiden iyi günler teşekkürler.

• herkese selam.
    Ben de bu forumda yazılanlardan ve tabi ki arabadan etkilenerek bu arabayı almayı düşünüyorum.
    Bu arabanın 1,6 Tekna otomatik modeli için 31000 ytl fiyat verdiler bana biraz fazla geldi.Sizce nasıl.
    Herkese kazasız ve hayırlı sürüşler.
  • Herkese selam öncelikle alanlara saygısızlık olmasın ama bir malı alırken heraçıdan değerlendirmek gerekir neolursa olsun bana göre en ful versiyonu 28bin ytl yi kesinlikle geçmemeli ben uzunde olsa beklemeyi düşünmekteyim kışa doğru falan piyasa kızışacak hem 2.el açısından hem sıfırlarda çok cazip kampanyalar olur kanaatindeyim nette gördüm 2006 tekna sını 22bin ytl istiyor ve pazarlık payı var bilemiyorum düşünmek lazım bana büyük para şuan hangi arabayı alırsanız zaten kafadan zarardasınız enazından binerken sorun olmasın.
    Hepinize saygılar
  • naapsam ne etsem bilmiyorum bir türlü karar veremiyorum 4 tane araba adayım var colt, swift, yeni corsa ve note

en hoşuma gideni colt fakat eski bir kasa yakında makyajlanacak ben de 2008 e kadar bekleyemem
    swift fiyat ve donanım bakımında en iyisi fakat ne 2 eli var ne servisi servis pek rabet görmüyor aslında iyi araba
    corsa yeni çıktı tipi de hoş olmuş ama çok pahalı donanım ise yok neredeyse herşey opsiyonel ayrıca ekotek motor bence artık eskidi
    note de hoşuma gitti ama endişelendiğim konu 2 eli var mıdır yani satmaya kalksam ilerde elimde kalır mı ayrıca servisleri iyimidir ve motor 1.4 yani vergisi biraz fazla olur diğerleri 1.3 yani en düşük vergi dilimine giriyodu.

var mı bana akıl fikir verecek vatanda ?
  • öncelikle sen çok iyi düşün bu iş citti bir iş sonuçta azbi para vermiyorsun, bi arkadaşımız formun ilk zamanlarında '' öylebi araba almalıyımki aldıktan sonra ohhh be iyi bu arabayı almışım diyebilmeliyim'' gibi bi laf etmişti ben nisan 1 de NİSSAN NOTE 1,4 TEKNA aldım ve inan çok memnunum. Arabama binen herkes ilk 10-15 dk konuşmuyor, sonra biraz daha kullanabilirmiyim, bugün bende kalabilirmi, bu şahane yavv, harika, aaaa hiçses yok ya bu şuan çalışıyomu, inanmıyorum çok geniş, muhteşemmm gibi laflar etmeye başlıyolar.

ben corsa alacaktım gittim opel servisine herşey opsiyonel fiyatta abartılı çelik jant, metalik renk bunlar bile yok arabada neyse fiyatıda note dan baya pahalı, derken forda baktım oda beni açmadı, hani koltuğa ilk oturduğunda işte bu diyemedim, sonra honda jazz oda genişti ama itici geldi bana(NOTE kadar geniş değil) colt a baktım beş para etmez, merivaya baktım oda olmaz eee dedik hanımla biz araba alamıyacakmıyız gittik toyota ya çok güzel arabalar vardı ama çok pahalıydı sonra birgün internette almerayı gördüm bi hafta sonu gidip almerayı inceledik tam çıkıp eve gidiyorduk ki eşim biranda '' BU NE YA NE GARİP Bİ ARABA DEDİ GEÇTİK DİREKSİYONA BAKTIM RAHAT GENİŞ ÖZELLİKLER FULL HERŞEY VAR VE NİSSAN NOTE almayı kararlaştırdık 2 hafta içindedde aldık, şuan MERSEDEC VE BMW harici hiçbir araçla değiştirmem

Süper bi araba tavsiye ederim

• Selam arkadaşlar yeni clıoIII ile note yi detaylı karşılaştıran bir arkadaşımız varsa cevap yazarsa sevinirim şuan 2 araç kesin başkada düşünmüyorum note ve clioII
    Hepinize saygılar
  • Düzeltme clio III
  • 1.4 motor 101 HP Fabia Special kullanıcısıydım. Fabia sağlam va atak bir arabaydı. Ancak arabaya 4 kişi bindiğinde veya 2 kişi varken klimayı açtığımda 1.4 motor olduğu için çekişi belirgin derecede düşmekteydi. 1.4 motorlar aynı gücü ve torku elde etmek için daha fazla motor devri yapmakta ve dolayısıyla daha fazla benzin yakmakta. Maddi olarak imkanın varsa 1.6 motor araç bakmanı tavsiye ederim. Düşündüğün araçlar küçük segmentte güzel arabalar. Ancak Nissan Note B ve C segmentleri arasında bir araç olup iç hacim ve kullanım açısından diğerlerine göre bence daha üstün. Nissan Note 1.6 motor 110 HP fiyat olarak C segmentindeki arabalardan da ucuz bir araba. İkinci eldeki değer kaybını düşünürsen, zaten bu piyasa ortamında 0 km araç alımı daha cazip olduğundan tüm arabaların ikici el değerleri düşmekte. Kimse arabasını kötülemez ama genel anlamda fiyat ve kullanışlılık bakımından Nissan Note'dan memnunum. Hele ki evli ve çocuk sahibiysen arka koltuğun oturum pozisyonun rahatlığını anlarsın. Colt-Swift-Corsa- Note'un fotolarını çekip yan yan koyarsan Note'un daha çekici bir araba olduğu görebilirsin. Eksik tarafları yok değil ama bu fiyata bence güzel bir araba.

• peki içeriye motor,yol ve rüzgar sesi alıyor mu yol tutuşu nasıl ve tümsekleri içerde hissetiriyor mu? bir de aracın çeşitli yerlerinden gıcırtı sesi geliyor mu ?
  • şirkette 6 aydır clio3 kullanıyorum 30.000 yaptık..arabanın frenleri çok kötü işcilik plastik kaliteside çok kötü!!note'la kıyaslanmaz derim ben..ya note ya da corsa
  • bende corsaya bakmadan önce note için pazarlık yaptım!1.6 tekna (full) (0.100km hızlanma 10.5sn!!!!) 30.000 fiyat verdiler. 1.4 full kesin 28'den aşağıya alırsın!!araba 10 numara süper.yeni olduğu için 2. eli henüz pek yok ama nissandan 2.el beklemek yanlış olur!en az 10 yıl tepetepe kullanırsın
  • Araç içerisine motor sesi almıyor ancak kasis ve çukur zeminde lastik sesi içeriye fazla sızıyor. Şehir içinde yüksek hızlarda kullanılmadığından rüzgar sesi olmuyor. Şehirler arası yolculuklarımda 120 km/h'den itibaren içeriye rüzgar sesi almakta. Araba içerisinde şuan için (5000 km) belirgin bir gıcırtı veya tıkırtı olmadı.(direksiyonu tam tur çevirdiğimde direksiyon milinden gelen hafif tıkırtı dışında).
  • bu kötü yaw

quote:

Orjinalden alıntı: badembıyık

Araç içerisine motor sesi almıyor ancak kasis ve çukur zeminde lastik sesi içeriye fazla sızıyor. Şehir içinde yüksek hızlarda kullanılmadığından rüzgar sesi olmuyor. Şehirler arası yolculuklarımda 120 km/h'den itibaren içeriye rüzgar sesi almakta. Araba içerisinde şuan için (5000 km) belirgin bir gıcırtı veya tıkırtı olmadı.(direksiyonu tam tur çevirdiğimde direksiyon milinden gelen hafif tıkırtı dışında).
  • Selam arkadaşlar 2 hafta önce bakmıştım noteye şimdi netten bakıyorum fiyetlerde yukarıye doğru oynama var Nissan ın Türkiye distribitörlüğü nasıl çalışıyor acaba bir ağ varmı kendi içlerinde denetleme ve kontrol mekanizması gibi bu araç bolluğunda en çok satışı olan firmalar banka destekli düşük faizli hatta sıfır faizli organizasyonlar yaparken banka desteğide pek olmayan Nissan neden zam yapıyor anlamış değilim önce bir sat şu aracını bir tanıt kendini son ra piyasa belirle kim 30 küsür para verir ne arabalar va o fiyata 42 denipte 35.400 e alınan bilmem anlatabildimmi galiba note sevdamdan vazgeçicem
  • herkese selamlar, nissan note`un artık bir oyunu var. otomobillerinize eşya sığdırmaya çalışıyorsunuz. linki :http://www.yeninissannote.com/noteriks/oyuna_basla.aspx ancak birde şöyle bir link buldum artık kim kimden esinlendi bilemeyeceğim. kafam karıştı.

buda diğer link:http://www.youtube.com/watch?v=bBp_pNLyhkQ

• quote:

Orjinalden alıntı: desevigne

herkese selamlar, nissan note`un artık bir oyunu var. otomobillerinize eşya sığdırmaya çalışıyorsunuz. linki :http://www.yeninissannote.com/noteriks/oyuna_basla.aspx ancak birde şöyle bir link buldum artık kim kimden esinlendi bilemeyeceğim. kafam karıştı.

buda diğer link:http://www.youtube.com/watch?v=bBp_pNLyhkQ

wallahi bildiğim kadarıyla jazzın bu tetriz olayı TR ye gelmedi. Nissan daha akıllı davranmış

bir esinlenme söz konusu o ayrı

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.