Şimdi Ara

Nissan NOTE (235. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.219
Cevap
55
Favori
813.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam selam bende 2010 tekna var. araci ilk calistirdigimda kendi kendine gaz veriyor 2,5-3k devire kadar cikip geri iniyor. benim arac da sola kayıyor ama rot balans yaptirmadim henuz.
    bosa alinca 800-1000 devir arası gazlaması normal oldugunu dusunuyorum. bunu daha once mercedes e200'de görmustum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muurtee

hocam selam bende 2010 tekna var. araci ilk calistirdigimda kendi kendine gaz veriyor 2,5-3k devire kadar cikip geri iniyor. benim arac da sola kayıyor ama rot balans yaptirmadim henuz.
    bosa alinca 800-1000 devir arası gazlaması normal oldugunu dusunuyorum. bunu daha once mercedes e200'de görmustum.

Hocam 2.5-3.5 çok aşırı ama marş sırasında olabilir. Hiç dikkat etmedim ama çıkmıyor bir anormallik olabilir. 800-1000 devir ise boğaz kelebeği kirlidir. Fırsatım olunca yaptırırım. Sma bu kayma sorunu rottan değilde direksiyondan gibi geliyor. Bazen diyorum kazalı araba mı aldım ama boya yok tramer temiz satıcı temiz. Aracın ilk sahibi yetkili servise veemiş satması için vs ama normal bir araba saat gibi çalışması lazım daha önce kullandığım skoda belkide alman olduğundan saat gibiydi. Bazı sorunlar kronik gibi özellikle direksiyon şuan 3 kişiyiz bu sorunu yaşayan. Daha önce konuda direksiyondan tıkırtılar geldiğide konuşuluyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nissan not ile ilgileniyorum . Mesajım bulunsun
  • Mayis 2007'de sifir kilometre 1.6 benzinli Tekna otomatik vites Note satin aldim. 150,000 kilometre kullandim.
    Bakim disinda masrafim olmadi. Ocak 2014'de esime Qashqai satin almak icin takasa verdik.
    Bayiye sordugumda ertesi gun satildigini soyledi. Ne emektar arabaydi.
  • Selamın Aleykum,

Arkadaşlar bende ilk arabamı almak istiyorum ve baktığım fiyat aralığında Nissan NOTE 1.4 Visia 2007 model 135.000 'de boya değişim vs. yok. 24 bin civarında da ücreti var? Sizce bu araç bu fiyata iyi midir? Yoksa başka alternatifler bakmam gerekir mi? Aracın kroniksel yada sıkıntılı bir durumu söz konusu mu?
  • Koroniksel bi sorun olmuyor note larda. Tek sorun motorlari lpg acisindan pek guvenilir degil sanırım subaplarda sorun olabiliyor. Onun disinda note kullanimi rahat aractir. Uzun yolda ses yalıtıminin az olmasi kafa patlatabilit ama sehir icinde sorun yok

• Benimkinin el freni elimde kaldı. İlk defa oldu böyle bişey. Büyük ihtimalle el freni teli koptu.
    Araç 2.5 yıllık. Servisi aradım. Garanti 3 yılmış. Baktırcağım.
    Eğer garanti kapsamından saymazlar da ücret talep ederlerse BOSCHa gideceğim.
  • 2008 Nissan Note almayı düşünüyorum. araçta sol taraftan hasar var (Ağır hasar değil). Note'un motor beyni hangi taraftadır. Bilgi verirseniz sevinirim.
  • arkadaslar mrb. boyum 1.90 oldugu icin yuksek arac bakiyorum ford fusion düşünürken bugün trafikte note gördüm ve kararim değişti. hemen forumda arastirayim dedim. 20~25 bin civari bana sorun çıkarmayacak tavsiyeniz olurmu? hangi modeli sorunsuzdur, parca sıkıntısı olurmu vs. teşekkürler.

• UĞUR68 U kullanıcısına yanıt
    Sol tarafta akünün solunda beyaz kutu var o olmasi gerek

• Teşekkür ederim

• ozas kullanıcısına yanıt
    Boyum 1,85 araç içinde rahatım. Aracın tavanı yüksek. En iyi binip denemen.
  • Herkez!e selamlar ben ikinci el bir note almayı düşünüyorum fakat çevrem çok bilinen bir araç olmadığı için sizlere sormak istediğim bir kaç soru var bana yardımcı olursanız sevinirim.
    1- 1.4 ve 1.6 benzinli motorlar arasında seçim yapmam gerekirse hangisini seçmeliyim artıları ve eksileri ile söylerseniz sevinirim
    2- nissan motorlarının lpg ile çok sağlıklı olmadığı söylendi lpg kullanan varsa hangi marka daha verimli çalışıyor özellikle 1.4 araçlarda
    3- bu aracın 2. elini alırken özellikle dikkat etmem gereken bir husus varmı
    yardımınız için şimdiden teşekkür ederim
  • Araç iyi ancak yedek parçası çok pahalı.

El freni teli için uygun Renault parçası bulamadım. Nissan orjinal parçası 120 TL. Fiatlarda aynı parça 40-50 TL.

Garanti 3 yıl. Servis el freni teli kopmasını garanti dışı görüyor. Genel merkezini aradım. Size döneceğiz dediler. (Araç satışı olmadığı için döneceklerini sanmıyorum)

Türkiye'de vergiye, yakıta ve servislere para bayılmaktan insan aracının keyfini tam yaşayamıyor.
  • Nissan servis el freni teline 300 TL dedi.
    Nissan parçaları satan bir yer 120 demişti.
    Reno parçaları satan bir yere gittim. Uzunlukları farklı olabilir deyip reno fren telinin uyup uymayacağı soruma net cevap veremedi. Reno fren teli fiatı 25 TL imiş.

Aracın teli de gözükmüyor ki. İçini açmak gerekli.
    Bu durum başına gelen var mı? Reno fren teli uyar mı?

Bi arkadaşla konuştum durumu, boşuna yerli araba tercih etmiyor insanlar dedi.
  • NVN kullanıcısına yanıt

Linkten kontrol edebilirsin...ebay den ucuza alırsın

• 16 euro + 25 euro : 41 euro

Kargo ücretinden dolayı 41x3: yaklaşık 120 tl yapıyor.

İzmir'den 120 tl olanla aynı fiyata geliyor.
  • Herkese merhabalar. 2003 1.7 tek kapı corsamı sattım 3 aylık kızımla sığmıyoruz artık bugün araba pazarından 2011 model note 1.5 dCi Tekna buldum 134.500 km de. iki parçada boya oldugunu söyledi pazar günü olduğu için servise baktıramadım. geniş bir aile aracı arıyorum jantları falan değiştirmiş çok tatlı duruyordu. Arabada esp falan baya dolu paket var dedi arkadaş. Tavsiyeniz ne olur. 32.000 tl ye bırakacak aracı anlaşırsak.
  • Temiz ise alabilirsin hocam almadan önce servise götürüp bir baktır. Kullanmak için alıyorsan ideal bir araç. Fiyat ve kilometre olarak orantılı görünüyor. Önceki aracına göre yüksek ve içi daha geniş olacağı için Nissan Note hoşuna gidecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TECİRLİ -- 8 Mart 2015; 19:18:17 >
  • Al satla işim olmaz genellikle 4-5 sene binerim aldığım araçlara çok büyük bir sıkıntı yaşamadığım sürece. Çekince yaşayacağım noktalar aracın bana göre yüksek ve biraz da uzun olması virajlarda bana sıkıntı yaşatır mı ? Biraz sert girerim virajlara. Kaporta takıntım pek fazla yoktur yürürü ve motoru sağlamsa isterse arka kapı değişmiş olsun zaten işin mantıklı kısmıda böyle olmalı çekiç macun boya yiyeceğine orjinal kapı olması daha iyidir derim.
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.