Şimdi Ara

Nissan NOTE (248. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.221
Cevap
55
Favori
815.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: robespierre

Arkadaslar 2011 model metalik kahverengi 1.5 dci tekna manuel vites 139.000 km de aracim satiliktir.
    Ilk sahibiyim boya kaza degisen yoktur.
    Tüm evraklari ve servis km bakim bilgileri dosya olarak mevcuttur. Hangi km de ne yapildiysa hepsi kayit altindadir.
    Sifirdan bu klm ye kada yetkili servis disinda kurcalitilmamis ve periyodik bakim disinda ariza kaydi acilmamistir.
    Fiyat olarak 38.700 TL istiyorum araç basinda konusulur.
    Station Wagon dizel ve manuel Focus veya Megane Sport Tourer ile takas düsünebilirim.

Hayirlisi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aracim da satilik.memurum.
    2007 model 1.4 tekna nissan note benzinli.hic tup takilmamis.3.sahibiyim.orjinal 91000 kmde.siyah renk.vizesini 2 ay once yaptirdim.lastikler orta halde.arka bagaj kapagi ve tavan haric boyali.on sag camurluk degismis.kesinlikle agir hasar kaydi yok yani pert degil.arac diri durumda.araci zaten gorurseniz aracimi begeneceginizi dusunuyorum.aracin boya ve motor ekspertiz bilgileri mevcuttur.arac adanadadir.masrafi ve calismayan aksami yoktur.yagini ve filtreleri daha yeni degistim.ilgilenen ozelden veya burdan yazabilir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-memurdan-satilik-tertemiz-nissan-note-349500485/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OXMOXTOX -- 12 Ekim 2016; 16:16:25 >

• 2014 1.5dci için 2. yıl bakımına 1025 tl istediler

başka serviste ucuz fiyat alınca 820 ye indiler.. bakalım daha indirebilecek miyim?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahaeray -- 1 Ekim 2016; 17:11:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: munkun46

Fıskiyeden değilde lambanın altındaki conta eskimiş herhalde....çünkü bagaj tarafına geliyor su...bu parçayı alıp takacağım
    Bu mesaja eklenen görseller:

Nissan NOTE

Hocam o parcayi nerden ve ne kadara aldin? Bana da lazım su aliyor lambadan.

• Servisten....takarken dikkat edin taktıktan sonra lamba patlamış...tekrar almak zorunda kaldım...parça no 26593-1u69b....ayrıca su almıyor artık sorun bu contadanmış

• quote:

Servisten....takarken dikkat edin taktıktan sonra lamba patlamış...tekrar almak zorunda kaldım...parça no 26593-1u69b....ayrıca su almıyor artık sorun bu contadanmış

peki hocam fiyat nedir
  • 13 TL

• quote:

13 TL

Hocam teşekkürler cevap için

• quote:

Orijinalden alıntı: tahaeray

2014 1.5dci için 2. yıl bakımına 1025 tl istediler

başka serviste ucuz fiyat alınca 820 ye indiler.. bakalım daha indirebilecek miyim?..

Nissan'ın bakım fiyatı politikası hiç doğru değil, hem aynı motoru kullanan Ranault ve Dacia'ya göre erken bakıça çağırıp hem de çok fazla ücret istiyorlar.

Sırf bu sebepten dolayı 2 adet Nissan aracımızı sattık, biri Qashqai biri Note idi.

• arkadaşlar araç motoru soğukken ilk çalıştırdığımda gaz verip kestiğim zaman ince bir zincir sesi geliyor motor ısındığında ses kesiliyor. servise 60000 km bakımı için verdikten sonra oldu bu sebebi ne olabilir sizce.
  • klavye123456 K kullanıcısına yanıt
    klavye 123456 Hocam paylaşımların çok kıymetli. Çok teşekkürler. senin gibi güzel insanlar hep var olsun bilgi paylaştıkca çoğalır güzelleşir derler eline yüreğine sağlık bizde baya bir sorun var yardımcı olmanı beklediğimiz özel mesaj olarak attım
  • Arkadaşlar otomatik araç ihtiyacımızdan 23 ARALIK 2014 Trafiğe çıkışlı 30binde sıfır denecek kadar içi dışı yürürü temiz aracımızı satıyoruz.Yakıt tüketimi oldukça düşüktür.şehir içi topkapı beylikdüzü güncel full trafikte 750 km yi 150 tl ye yapmaktayım üzerine şimdiye kadar çıkmadı.Hiçbir arızası yoktur.
    Araç dolu modeldir, star stop, eko mod, cruze kontrol vs vs arka koltuklar ileri geri kayar bagaj veya koltuk mesafesini değiştirebilirsiniz. Araçta şişirilmiş 2adet kazası var 16bin ve 6bin Ağır hasar veya pert yoktur, direklerde şasede en ufak sıkıntı yoktur serviste kaskodan yapıldı içi dışı yürürü en ufak sıkıntısı yoktur beylikdüzü civarı istediğiniz ustaya servise gösterebilirsiniz

Aracın son fiyatı 42bindir. Altı için teklifte bulunmayın.
     Nissan NOTE Nissan NOTE Nissan NOTE Nissan NOTE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikgrafik -- 12 Ekim 2016; 0:59:29 >

• 2007 nissan note için nasıl marka balata almalıyım arkadaşlar. Bosch marka aldım çok sert çıktı frene basınca ses yapıyor. Acill deyiştirmem gerekiyor teşekürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ademrende

klavye 123456 Hocam paylaşımların çok kıymetli. Çok teşekkürler. senin gibi güzel insanlar hep var olsun bilgi paylaştıkca çoğalır güzelleşir derler eline yüreğine sağlık bizde baya bir sorun var yardımcı olmanı beklediğimiz özel mesaj olarak attım

Direksiyonu topladığınızda ses gidiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali6511

2007 nissan note için nasıl marka balata almalıyım arkadaşlar. Bosch marka aldım çok sert çıktı frene basınca ses yapıyor. Acill deyiştirmem gerekiyor teşekürler.

Trw ya da ferodo var alternatif olarak ama hangisi ses yapmıyordu hatırlamıyorum inanın.

• 58_transporter_58 kullanıcısına yanıt
    kardeşim korna çalmıyor abs lambası yanıyor servis direksiyon zembereği gitmiş diyor 800 tl masraf çıkartıyor... ali expresden baktım 10 dolarlık bir parça ama birebir uyarmı bilmiyorum o tereddütüm var ...
  • Herkese selamlar.2013 yeni kasa 1.2 tekna note sahibiyim.
    Birkac sorum olacak yardiminizi bekliyorum.
    1)
    35bin kmde baski balata bitti.yolda kaldim.isiklarda falan kesinlikle debriyaja basili tutmam.bu iste bir terslik yok mu?
    2)baski balata ve iscilik 1200 tl tuttu.kaziklandik mi?
    3) akü sökülünce şoför kapısı cami tek dokunusla kapanmamaya basladi.ne yapılması gerektiğini bilen varmi?
    Tesekkur ederim.

• Beyler 2013 note 1.5 dci lastik ebatlarını kullanan biri yazabilirmi?

• kerim35 kullanıcısına yanıt
    2014 dci 185/65/R15 H yazıyor continental premium contact 5
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.