Şimdi Ara

Nissan NOTE (246. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.219
Cevap
55
Favori
812.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeş 2009 model 1.5 dci 87.000 km de tüm bakımları servisinde yapılmış, boya ve değişeni olmayan aracımı satıyorum ilgilenirsen görüşelim
  • ukubat U kullanıcısına yanıt
    Yerine ne aldiniz merak ettim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PNOUMA kullanıcısına yanıt
    Seat aldım. Tipik VW grubu arabası. Konforlu, kaliteli, sessiz ama ruhsuz, sıkıcı ve yolda isteklerime cevap vermiyor. Yani sürüş zevki denilen şeyi yaşayamıyorsun.
    Direksiyon, pedal ve tekerlek arasında neler oluyor bunları bilmeden yolda gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeravalar

Geçen ay başlayan direksiyon altından sadece parke yollarda gelen rahatsız edici bir tıkırtı vardı. Bir kaç usta baktı , aracı kaldırıp altta ne var ne yok vidalar vs. bakıp hesapta ses yapabilecek yerleri kontrol ettiler. sonuç alınamadı. Bu hafta özel nissan güney sahibi olan Erol Usta bizzat yaptığı deneme turu ile direksiyon mafsalı dedi , 2 dk. da sıkıştırıp işi bitirdi. Ses falan kalmadı. Araç 2013 nissan note, 60 bin de. Araın lastiklerini 1 santim genişlettim (michel) , uzun yolda sallantı tahminimden daha çok azaldı. Orjinal lastiği dar geliyor anlaşılan.

bahar ayları ve yaza giriş yakıt durumunu da ekleyeyim. kışın malum biraz daha fazla..
    şehir içi (klima çoğu zaman açık . 100 km de 5.6 civarı)
    şehir dışı , ayrılmış yollar ve otoban (istanbul-edirne)
    3.5 lt /100 km (klimasız ve max. hız 90 civarı)
    5.1 - 5.4 lt /100 km (klimalı max 90 civarı
    6.2-6.3 lt /100 km (klimalı ve 120- 132 km civarı)
    5.7-5.9 lt /100 km (hız sabitleyici aktif- klimalı ve 120- 132 km civarı )
    Kazasız sürüşler

aracınız yeni kasa mı? lastikler için merak ettim.

• İyi geceler 2008 model tekna modeli 232.000 de 30 bin tl nasıl fiyattır ? Aracın bir kazası sorunu yok
  • Hocam km biraz fazla değil mi

• Km uzun yolda yapıldı hep satmak icin degil de alıcı olarak dusunuyorum sizce mantıklı mı
  • DarkFlash D kullanıcısına yanıt
    bence mantıklı değil hocam km çok yüksek. O fiyatların biraz üstüne düşük km temiz note bulabilirsiniz
  • Hocam en fazla 30 bin verebilirim o da tanıdık oldugu icin sizce o paraya baska bu kadar donanımlı araba bulabilir miyim km dolayı baska arabalara mı yonelmeliyim
  • Note u kesinlikle öneririm aceleniz yoksa biraz bekleyin mutlaka bir araç çıkacaktır. 150000i geçmemiş notelara bakın derim

• afyonlu0354 A kullanıcısına yanıt
    Biraz acelem var hocam sizce o km bana sorun olur mu
  • Hocam km yüksek dediğim gibi. Ama bakımlıysa sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum

bu ilana bakin mesela pazarlıkla o fiyatlara iner

bu da olabilir hocam

• Sagolun hocam arastırmaya devam edicem o zaman
  • 2014 model 1.2 tekna için anlaşma sağladım arkadaşlar 40.000 TL'ye (km 15bin) kaza, hasar, vb. yok

Yorumlarınızı alabilir miyim?

Eski bir juke kullanıcısıyım, ekonomik şartlardan dolayı getz'e düşmüştüm şimdi tekrar nissan'ın kapısını çalıyorum..
  • tahaeray kullanıcısına yanıt
    yeni kasa olmasa gerek. yeni kasa sanırım eylül de falan gelmişti. biz biraz daha erken almıştık.
    Bu ara yakıt durumu;
    İstanbul içi zaman zaman yoğun trafik ve çoğu zamanda klima dahil 5.4 / 5.5 lt /100 km
    yakıt ya shell yada opetden alınmakta.
    eklemek lazım. lastikler belki bir tık daha geniş olsay sanırım daha iyi olurdu. son şehirlerarası yolda rüzgar vardı ve hafiften sallama 130-140 dan sonra bariz. Fakat daha da genişletmek belki başka şeyleri etkiler. teknik konu malum. Bu aracın aerodinamik yapısına biraz el atsalar iyi olacak.
    Yağmurlu havada pencereler iyi olmuyor. Pencere koruma taksak daha iyi olur sanırım.
    garanti dışı kalmasa motor programı ile oynanıp beygir gücü arttırılabileceği konusu varmış fakat bu araç için mevcut program bence yeterli. Bu araç sürat kaldırmaz.
    Kazasız sürüşler.
  • Arkadaşlar iki araç arasında kaldım.Yardımcı olurmusunuz..

2008 model dizel tekna 84000 km

2012 model dizel visa 73000 km

aralarında 3500 tl var. (2012 daha pahalı)

2008 tekna donanım ile 2012 visa donanım arasında ne farklar var?
  • Visialarda 2 cam elektrikli.
    Teknalarda 4 cam.
    Birde fonksiyonel direksiyon farkı olabilir.

• Arkadaslar garaj aracim Nissan Note 2009 Model 1.6 Otomatik vites benzinli 38.000 KM deki aracimi arac fazlaligindan satmak istiyorum.Tekirdag/Merkezde ikamet ediyorum ciddi alicilara duyurulur...

app.letgo.com
    letgo - the fastest growing marketplace to buy & sell locally
    http://app.letgo.com/k8Mk/bQ2HR4WSJu

Bak, az önce letgo'da ne buldum!
    Onur Evsen - Nissan Note 2009 1.6 Otomatik 38 Bin Kmde..

• 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.