Şimdi Ara

Nissan NOTE (245. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.219
Cevap
55
Favori
812.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 model note u sitede goremedim arkadaslar.getirmeyecekler mi acaba.bu arada 2014 dizel visia icin kapora verdim alacaz insallah.onerilerinizi dinlemek isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinarealy

2016 model note u sitede goremedim arkadaslar.getirmeyecekler mi acaba.bu arada 2014 dizel visia icin kapora verdim alacaz insallah.onerilerinizi dinlemek isterim

hayırlı olsun, 2016 üretimi durdu diye biliyorum. kaça anlaştınız? bütçenizi aşmıyor ise tekna daha iyi olurdu.
  • kayseri disi vaktim yok ne yazikki.o yuzden visia baktik.bakim araligi dizel icin 10000 bin mi 1t bin mi acaba.bu arada 2014 25000 km de

• bakım aralıklarını 10 000 olarak biliyorum. benimki de 2014 11.ay ilk bakıma 3200 de girdim. şuan 5000 deyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadisonsoru

Note undan memnun kalmayıp da satan var mı arkadaşlar herkes ilan vermiş gibi olmuş yanlış anlaşılmasın.
    İhtiyaçlar zamanla değişir tabiki buna göre araba ihtiyacı da doğar bu çok doğal.
    Ancak gerçekten kronik veya canından bezdiren bir sorun yaşayan varsa da bilgilendirme amaçlı yazsın.Satıcı - müşteri ilişkisine dönmesin olay.Yardımlaşma devam etsin.

Note'umu ilk çıktığında aldım tam 10 yıl kullandım. 10 yıl bizim ülkemiz için uzun bir zaman.
    Genelde 3-4 senede bir araba değiştirme hastalığımız var.
    Arabayı satıp 2016 model yeni bir Avrupa araba aldım fakat sattığımada çok pişman oldum. Keşke bir 5 sene daha kullansaydım diyorum.
    Çünkü bakım harici hiç bir arıza yada sorun yaşamadım. Ayrıca Note'a alışan biri o sınıftaki diğer arabalarda rahat edemiyor.
    Şu an aldığım aracı 10 sene sorunsuz kullanırmıyım bilmiyorum.

• arkadaslar ozel servis rutin yag ve filtre degisimleri ve on balata degisimi icin 280 150 100 de iscilik istedi nasildir fiyat

• Satılık 185 55 r16 83V continental premiumcontact2 yaz lastiği 4 adet.
    2015 41. Hafta
    3 gün önce taktırdığım lastikler hiçbir sorunu sıkıntısı yok. Uşak ta oturan arkadaşlar lastiği istediği zaman görebilirler lastikte herhangi bir sorun çıkarsa bedava veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frtkose -- 20 Nisan 2016; 12:10:33 >
  • Arkadaslar merhaba 1hafta once 2007 model 1.4 tekna nissan note satin aldim.aracin yakit degeri 22km/s ortalama hiz 8saat arac kullanimi olarak sadece sehir ici 6.2 lt.bana az geldi.acaba yol bilgisayari mi arizali?sizin de yorumlarinizi alabilir miyim?tesekkurler.

• Arkadaşlar merhaba,

2008 model Nissan Note - Tekna 1.5dCi aracımı nakit ihtiyacımdan dolayı satıyorum. Düşünen olursa ilana bakabilir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-orijinal-2008-nissan-note-1.5-dci-86hp-tekna-full-modeli-296189012/detay/
  • Note Versa ismiyle geçiyor Amerikada devam ediyorlar satmaya

Nissan Amerika sitesi 2016
    Nissan
    2019 Nissan Versa Note | Nissan USA
    http://www.nissanusa.com/cars/versa-note

Note SR kasa olan model incelemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: ukubat

quote:

Orijinalden alıntı: hadisonsoru

Note undan memnun kalmayıp da satan var mı arkadaşlar herkes ilan vermiş gibi olmuş yanlış anlaşılmasın.
    İhtiyaçlar zamanla değişir tabiki buna göre araba ihtiyacı da doğar bu çok doğal.
    Ancak gerçekten kronik veya canından bezdiren bir sorun yaşayan varsa da bilgilendirme amaçlı yazsın.Satıcı - müşteri ilişkisine dönmesin olay.Yardımlaşma devam etsin.

Note'umu ilk çıktığında aldım tam 10 yıl kullandım. 10 yıl bizim ülkemiz için uzun bir zaman.
    Genelde 3-4 senede bir araba değiştirme hastalığımız var.
    Arabayı satıp 2016 model yeni bir Avrupa araba aldım fakat sattığımada çok pişman oldum. Keşke bir 5 sene daha kullansaydım diyorum.
    Çünkü bakım harici hiç bir arıza yada sorun yaşamadım. Ayrıca Note'a alışan biri o sınıftaki diğer arabalarda rahat edemiyor.
    Şu an aldığım aracı 10 sene sorunsuz kullanırmıyım bilmiyorum.

2007 model 1.4 benzinliyi , 1.5 yaşında iken aldım ve 5 sene kullandım.
    Araç 100bin oldu diye satıp, yeni kasa çıkar çıkmaz alacaktım.iş arkadaşıma sattım, 1 ay bekledim, yeni kasa uçuk fiyata çıktı diye kızdım almadım.
    Cruze Sedan aldım,3 sendir bende kullanıyorum ama hala ararım Note'mi. Ondaki rahatlığı Sedan araçta bulamadım.
    Nissan Türkiyeye ettiğim küfürler burdan Japonyaya köprü olur, ben Cruzu aldım, 15 gün sonra Note'leri 10 bin ucuzlattılar satılmadı diye.

• sezgin.gunes S kullanıcısına yanıt
    Hort olacak ama gerçekten hiç kasmamissiniz az yakan diye

• 1.5 dci tekna ile istanbul içi klima açık kullanım ortalamam agresif kullanmama rağmen 22 krş. (depo fulleme ile)
  • Arkadaşlar 2013 nissan note 1.5 tekna 115000 km km si uzun yolda yapılmıştır kazasız boyasızdır yeni kasadır acil satılık tir. Fiyat 42000 TL pazarlık payı vardır.

• Aracın üretimi durmadı, Türkiye'de satışı durdu.

Almanya Nissan Note sayfası

ve japonya sayfası

http://www2.nissan.co.jp/NOTE/

Nissan
    日産:ノート [ NOTE ] 電気自動車 (e-POWER) Webカタログ トップ
    http://www2.nissan.co.jp/NOTE/point_medalist.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüneyt RC -- 14 Mayıs 2016; 0:08:16 >

• Arkadaşlar merhaba.
    istanbulda ikamet ediyorum. aile aracı olsun diyerek note almak istiyorum. 35.000 tl bütçem var .Yardımcı olabilecek varmı.saygılar
  • altanakgul A kullanıcısına yanıt
    Hocam 2009 model 1.5 dizel bir aracım var düşünürseniz goruselim

• 1 sene önce sattığım 2008 dizel visia'nın tadını hiçbir araçta bulamıyorum.Şu an 2.0 motor dizel Mondeo kullanıyorum ama her trafikte kalmamda, her park yeri aramamda her benzinliğe girişimde Note'umu özlüyorum.Mondeo'yu satıp Note almamak için zor duruyorum şu an

• Geçen ay başlayan direksiyon altından sadece parke yollarda gelen rahatsız edici bir tıkırtı vardı. Bir kaç usta baktı , aracı kaldırıp altta ne var ne yok vidalar vs. bakıp hesapta ses yapabilecek yerleri kontrol ettiler. sonuç alınamadı. Bu hafta özel nissan güney sahibi olan Erol Usta bizzat yaptığı deneme turu ile direksiyon mafsalı dedi , 2 dk. da sıkıştırıp işi bitirdi. Ses falan kalmadı. Araç 2013 nissan note, 60 bin de. Araın lastiklerini 1 santim genişlettim (michel) , uzun yolda sallantı tahminimden daha çok azaldı. Orjinal lastiği dar geliyor anlaşılan.

bahar ayları ve yaza giriş yakıt durumunu da ekleyeyim. kışın malum biraz daha fazla..
    şehir içi (klima çoğu zaman açık . 100 km de 5.6 civarı)
    şehir dışı , ayrılmış yollar ve otoban (istanbul-edirne)
    3.5 lt /100 km (klimasız ve max. hız 90 civarı)
    5.1 - 5.4 lt /100 km (klimalı max 90 civarı
    6.2-6.3 lt /100 km (klimalı ve 120- 132 km civarı)
    5.7-5.9 lt /100 km (hız sabitleyici aktif- klimalı ve 120- 132 km civarı )
    Kazasız sürüşler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 1 Haziran 2016; 17:17:52 >

• 2007-2009 arası Nissan Note 1.5 dCİ Tekna almayı düşünüyorum.
    satan va rmı aranızda
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.