Şimdi Ara

Nissan NOTE (244. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.219
Cevap
55
Favori
812.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlı olsun, bende de 2014 1.5 dci tekna var.
    hava yastığı için arabaya inip bakmadım o yüzden tam emin değilim ama galiba alt veya üst torpido içindeydi.
    lastik basınçları kapıyı açtığınızda görebilirsin,farklı mıdır bilmiyorum bende ön arka 30 bar
  • TECİRLİ T kullanıcısına yanıt
    Merhabalar; Aracın fotoğrafları falan var mıdır nasıl görebiliriz aracı ben Karabükteyim. Yazdığınız özelliklerde Nissan Note bakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim . aksesuar olarak fiyat istedim. tavan spoiler,kapı kolları krom,bagaj kapısı,paspas filan. acaip uçuk rakamlar. paspas orjinali çok küçük,alt zemine zarar veriliyor bu yuzden. kauçuk olan almayı dusunuyordum 360 lira. normal bir kauçuk paspas alacagım. 1.2 ekonomik bir motor çekişi gerçektende çok güzeş,düşündüğünüz gibi değil. aldım pişman olmadım. tavsiye ederim. param olsaydı 1.5 alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zyndeahne

Merhabalar. 2011 1.5 dci Tekna 82000 km deki aracımın Debriyaj seti+Debriyaj bilyası(rulmanı) orjinal parçalar ile değişimini yaptırdım. Sormuştum ama forumdan cevap gelmemişti. Birilerinin işine yarar belki, benim gibi bir çok türk ve yabancı siteden araştırmak zorunda kalmasın diye yazayım dedim.
    2011 1.5 DCİ 90 Hp Euro 5 araçlar için orijinal Debriyaj seti LUK. Ancak bulunması çok sıkıntılı. Aşağıda oem kodlarını verdiğim Renault ürünleri bizim araçlar için uygun.
    7701478779-7701476180-Valeo 828012 DEBRİYAJ SETİ
    306200650R DEBRİYAJ BİLYASI(RULMANI)

Debriyaj seti komple değişim için harcadığım tutarı da yazayım.
    180 TL Debriyaj seti
    100 TL Debriyaj Rulmanı
    35 TL 3 lt Castrol 80W Şanzıman Yağı
    160 TL işçilik
    TOPLAM: 475 TL. Araç vites geçişleri rahatladı ve Debriyaj inanılmaz yumuşadı. Nissan Yetkili servisi aynı işlem için 1500 TL istedi, o kadar pazarlık yapmama rağmen en son 1350 TL dediler. Fiyat neredeyse 3 katı.

Ayrıca K9K 1.5 dci motor Nissan Note Hava filtresi- 8200399214(Mais) 10TL .......... Serviste de aynısı takılıyor.
    Yağ filtresi 8200274858-8200278927(Mais) 10TL.
    Garantisi de bittikten sonra artık serviste işlem yaptırma gereği duymuyorum.

Umarım yararlı olur. HERKESE HAYIRLI SÜRÜŞLER

Hocam selam,

Sizin verdiğiniz hava filitresine baktım E12 kasalar için uygun gelmiyor E11 ler için uygun bu konuda fikriniz nedir? Bende aylardır arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: enas57

Merhaba . 25 30 bin tl arası bütçeliyim .karşı otopark da hergün nissan note modelini görüyorum ve çok beğendim .
    Sizlere sorum var .
    1. Aracını satan var mı ?
    2. Manuel vites alsam otomatik yaptırmak için ne kadar öderim. (Eşim için )
    İstanbuldayım

Ben satıyorum kardeş
    * 2014 dizel
    * 8.000km
    * inci beyazı
    * kameralı ve navigasyonlu
    * aldığımda iç zemini vinil deri kaplattım (temizlik konusunda hasssasım)
    * Koltukları bej rengi özel yaptırtdım
    * İstanbuldayım...

İlgilenirsen telei vereyim görüşelim

• quote:

Orijinalden alıntı: gurhan36

quote:

Merhaba . 25 30 bin tl arası bütçeliyim .karşı otopark da hergün nissan note modelini görüyorum ve çok beğendim .
    Sizlere sorum var .
    İstanbuldayım

Ben satıyorum kardeş
    * 2014 dizel
    * 8.000km
    * inci beyazı
    * İstanbuldayım...

hocam aracınıza ne kadar istiyorsunuz?

• Merhabalar;
    2010-2011 model, dizel, düşük km (max. 80 bin), temiz bir Note arıyorum. Bütçe 35 bin.
  • afyonlu0354 A kullanıcısına yanıt
    Selam 51.000

• quote:

Orijinalden alıntı: afyonlu0354

quote:

Orijinalden alıntı: gurhan36

quote:

Sizlere sorum var .
    İstanbuldayım

Ben satıyorum kardeş
    * 2014 dizel
    * 8.000km
    * inci beyazı
    * İstanbuldayım...

hocam aracınıza ne kadar istiyorsunuz?

51.000 kardeş

• Arkadaşlar 2010-2011 visia modellerinde arka koltuklar sabit mi? Ben sırf arka koltuklar kızaklı olduğu için note almak istiyordum Mutlaka tekna mı almalıyım. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

• Bende 2011 visia var ve kizakli. One veya bagaja dogru hareket edebiliyor. 2010 da da aynidir diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kukiman

Arkadaşlar 2010-2011 visia modellerinde arka koltuklar sabit mi? Ben sırf arka koltuklar kızaklı olduğu için note almak istiyordum Mutlaka tekna mı almalıyım. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

bütçenizi çok aşmıyorsa, kesinlikle tekna alın. çok fark var
  • İlgilenen olursa bu forumda onlarca kişiye vesile olduğum aracımı artık yenilemek üzere satabilirim:
    2006 1.6 Tekna M/T
    42000 km
    Gümüş gri
    Ön+arka orjinal park sensörü(ön switchli)
    Değişen boyanan yok
    Altunizade Gülan servis bakımlı
    Sürekli kapalı garajda durdu pırıl pırıl
    daha sayamadığım full +full Tekna özellikleri

• 2010 model Beyaz Manuel Nissan Note 1.5 dCI 91.000 KM de aracımı satıp model değiştirmeyi düşünüyorum.

Topik sayesinde bu aracı almak kısmet olmuştu o zamanlar baya bir aramıştık şehir dışında bulunca gidip aldık. Belki burdan almak isteyen arkadaşlar çıkabilir.

Araç arayan arkadaşlar detaylar için PM atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TECİRLİ -- 20 Mart 2016; 11:15:20 >
  • Merhaba,
    2010 model Nissan note 1.5 DCI tekna aracımızı satıyoruz.
    Çok temiz kullanılmıştır. Ailenin ikinci arabası olarak Ankara da şehiriçinde kullanıldı.
    Detaylar ilanda mevcut.

• 2014 Trafik çıkışlı 2013 27.000 Km deki Nissan Note 1.5 Dci Tekna aracımı satıyorum. Şirket aracı aldığım için. Yoksa bildiğiniz gibi araba çok güzel.
    Bazı ekstralar da mevcut. Mesafe göstergeli park sensörü, komple alt meguiars yalıtım gibi. Detaylar ilanda mevcuttur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-27-binde-yetkili-servis-bakimli-2014-cikisli-cok-temiz-283524586/detay/
  • Note undan memnun kalmayıp da satan var mı arkadaşlar herkes ilan vermiş gibi olmuş yanlış anlaşılmasın.
    İhtiyaçlar zamanla değişir tabiki buna göre araba ihtiyacı da doğar bu çok doğal.
    Ancak gerçekten kronik veya canından bezdiren bir sorun yaşayan varsa da bilgilendirme amaçlı yazsın.Satıcı - müşteri ilişkisine dönmesin olay.Yardımlaşma devam etsin.
  • 1.5 dci tekna.....

arkadaşlar eksileri nelerdir ?
    yakışı gidişi ses yalıtımı ?
    objektif görüşlerinize ihtiyacım var....
  • Yaklaşık 1 yıldır 2012 tekna pack dci kullaniyorum yakıtı sehir içi 6.4 lt agrasif kullanırsanız 6.6lt 100 km de ve parasina göre konforu iyi. İki cocuklu yani 4 kisilik bir aile için yeterice geniş.
    Bence tek eksisi altı yüksek olduğu icin virajlara cok hızlı giremezsin.

• ÖN FREN DİSKİ (FREN AYNASI) ve ÖN FREN BALATA DEĞİŞİMİ

Arkadaşlar merhaba,

Seyir halinde frene basınca direksiyonda titremeler oluyordu. Disklerin yamulduğunu düşündüm, ustaya sordum, o da aynı şeyleri sözledi, disklerin değişmesi gerektiğini söyledi. Zaten diskler daha önce bir kez tornaya girmişti. Tekrar tornaya girerse tehlikeli olabileceğini söyledi. Kontrol ettiğimde diskler artık dökülmeye de başlamıştı.

İnternette yaptığım araştırmada fiyat/performans ürünleri TRW-Ferodo-Bosch-Valeo markaları arasında seçim yapmaya karar verdim, yurtiçi ve yurtdışı sitelerde kullanıcıların yorumlarını oldukça inceledim. Sonunda Ferodo'ya karar verdim. Disk değişimiyle birlikte haliyle balatalar da değişeceği için yine Ferodo marka fren balatası satın aldım.

Ürünü en ucuz aşağıdaki mağazada buldum:

urun.n11.com
    Nissan Note Ön Fren Diski 1.5 Dci 260mm [2006-2012] (ferodo) - n11.com
    http://urun.n11.com/fren-diski/nissan-note-on-fren-diski-15-dci-260mm-2006-2012-ferodo-P102435222
    : 115,00 TL (%18 KDV Dahil - Ücretsiz Kargo)
    urun.n11.com
    Nissan Micra Ön Fren Balatası 1.2 65 Beygir [2003-2010] (ferodo) - n11.com
    http://urun.n11.com/fren-balatasi/nissan-note-on-fren-balatasi-15-dci-2006-2012-ferodo-P107897716
    : 70,00 TL (%18 KDV Dahil - Ücretsiz Kargo)

Henüz taktırmadım, bu hafta taktıracağım. Kısmet olursa 2-3 ay sonra deneyimlerimi yazmayı düşünüyorum. Birilerinin işine yarayabilir diye paylaşmak istedim.

Selamlar,

Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.