Şimdi Ara

Nissan NOTE (256. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.219
Cevap
55
Favori
812.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serdarsatir

Aracı aldım arkadaşlar. Fakat radyo ekranı bozulmuştu bu araçlarda kronik sanırım bende naviin multimedya taktırdım ama radyoda ara ara cızırtı yapıyor bu aracın anteninden mi yoksa yeni takılan cihazdan mı kaynaklıdır acaba?

Alıntıları Göster
    Anten mi bilmem ama kullandiğim araç lar içinde en iyilerden biri noteun radyo ve verdiği ses.
  • serdarsatir S kullanıcısına yanıt
    Merhaba benim radyo ekranında da aynı problem var. belli bir süre sonra hiçbir şey gözükmüyor. naviin'in sitesine baktım ama nissan qashqai için var note için göremedim. Fotoğrafını atman mümkünmü.
  • Arkadaşlar merhaba. 1 yıldır iş yerimdeki bir arkadaşın 2011 tekna pack qahqaisini almak için ikna etmeye çalıştım ama alamadan şehir değiştirdim.

Şimdi kendime araba alacağım ama eşimle ortak noktada buluşamadım. Ben Alfa Romeo 156 yada kia cerato istiyorum. Eşim ise Renault Scenik yada Nissan Note istiyor. İnternetten İzmir de 2006 benzin + lpg li 1.6 tekna note buldum. Kronik bir arızası var mıdır? Alınabilir mi tavsiye isteyecektim sizlerden. Kısmetse yarın bakıp alabilirim ve aranıza katılabilirim bende :)
    Multimedyanın soketinde anten için mavi kablo olması gerekiyor onu bağlamamış olabilirler. Pioneer cihazda cızırtı vardı bağlayınca düzelmişti. Dikkat ettiyseniz antenden iki kablo geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: munkun46

Multimedyanın soketinde anten için mavi kablo olması gerekiyor onu bağlamamış olabilirler. Pioneer cihazda cızırtı vardı bağlayınca düzelmişti. Dikkat ettiyseniz antenden iki kablo geliyor.
    Ben yoktum montaj yapılırken ama fırsat bulunca tekrar götürücem inş bir baksınlar. Bu uyarınız aklımda olsun gidince söyleceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratclk

Merhaba benim radyo ekranında da aynı problem var. belli bir süre sonra hiçbir şey gözükmüyor. naviin'in sitesine baktım ama nissan qashqai için var note için göremedim. Fotoğrafını atman mümkünmü.
    Merhaba

Cihaz bu
    www.5kgrup.com
    5K Grup | Naviin | Multimedya OEM Cihazlar | Aksesuarlar
    http://www.5kgrup.com/urun_detay.asp?uid=110&basid=0

Anten soketindeki mavi kabloya 12v verilmesi gerekiyor

Nissan NOTE
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratclk

Merhaba

Araçtaki görünümüde böyle ama ben pek önermem. Carvocal fln var biraz daha araştır bence  Nissan NOTE

• Arkadaşlar 2 sorum olacak öncelikle gösterge ekranında bulunan sağdaki çubuk ne işe yarıyor daha fonk olarak çözemedim.

2.sorum da bu ekranda gözüken 36,08 neyi anlatıyor? Neyin göstergesi? Nissan NOTE
  • quote:

Orijinalden alıntı: munkun46

Anten soketindeki mavi kabloya 12v verilmesi gerekiyor

Nissan NOTE
    Teknik Bilgim o kadar yok ama inşallah çözülür. 12v nereden verecek?
  • Değerli arkadaşlar 2011 dizel note tekna aldım. Araçtan çok memnunum şükür. Bir sorum olacaktı; bizim araçlarda anlık tüketim göstermiyor mu? Sadece a-b arasında ne kadar yaktığını görebiliyorum ama diğer araçlardaki gibi anlık tüketim yok ekranda. Ben mi bulamıyorum yoksa hepsinde böyle midir? Cevap için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarsatir

Merhaba

Araçtaki görünümüde böyle ama ben pek önermem. Carvocal fln var biraz daha araştır bence  Nissan NOTE

Alıntıları Göster
    Teşekkür ettim. sağol.
    maltepede bir dükkan ile görüştüm. Görsel yolladı navimexin Nissan NOTE yarın gidip bende taktırıyorum. hayırlısı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratclk -- 31 Mayıs 2018; 15:50:7 >

Sürüş süresi olabilir. çubukda sıfırlamaya yarıyor olabilir. deneyip cevap atarım.
  • Merhabalar. 2014 nissan note sahibiyim fren balatam 1.5 sene önce değişti. Ses yapıyor uzun süredir. Bosch marka kullanan oldu mu ses yapıyor mu ona göre bosch marka ile değiştirmeyi düşünüyorum balataları
  • arkadaşlar 2007-2010 model benzinli 150.000 km altı note alınırmı.
    tavsiyeleriniz nelerdir. 2ci eli yavaş diyenler var. parça pahalı diyenler var.
    bilgi verirseniz süper olur.
  • hamidowic kullanıcısına yanıt
    2014 model kullanıcısı olarak sanayisi çok iyi olmayan bir şehirde iseniz güzel bi usta bulamazsanız periyodik bakımda bile uygun parçalar bulunamayabiliyor. Ama fiyat performansa bakacak olursak kayseri malatya arası orta yokuşlu yolda ortalama 90-110 arası hızda 100 km ortalamasında 3.3 litre dizel yaktı.
  • Merhabalar 7 senedir çok severek kullandığım Nissan Note 1.5 DCI tekna aracımı otomatik vites ihtiyacından satıyorum. Malum sitede ilan mevcut Öğretmenden 103000 km Mehmet Saka. İyi günler
  • Arkadaslar bu nissan note'un uretimi durduruldu mu? durdurulduysa bir handikap yaratır mı uzun vadede? yeni kasasını cok begeniyorum fakat uretiminin devamının olmaması üvey evlat muamelesine neden olur diye tedirgin ediyor.
  • Nissan akademi kayseri olarak her türlü sıkıntınizda yanininzdayiz 05327994726

Nissan NOTE
  • Toron Alp kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    3 seneden fazladır sıfır olarak aldığım aracımdan f/p olarak memnunum herhangi bir değer kaybı yaşamadım aksine %25 değer kazandı. parçalarını bulmak kolay sıkıntı yok. periyodik bakım parçaları sıkıntısız olarak bosch servislerde yapılabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.