Şimdi Ara

Nissan Pathfinder sahibi olanlar, olmak isteyenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam, ben özellikle 97-2001 modelleriyle ilgileniyorum. 3.3 v6 ve 3.5 v6 iki farklı motor seçeneği var piyasada. Amacım, beğendiğim bu aracı alıp yükseltip, gerekli olan jant ve lastiklerle araziye uygun hale getirmek. Pathfinder hakkında çok bilgi bulamadım Türkçe. Bilgilerinizi, yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende aynı araç için bilgi arıyorum ama pek bilgi bulamadım konuyu hortlatmış olucam ama yeni konu açmamak için yazdım
  • Bende araştırıyorum.http://www.gezenbilir.com adresinde biraz bilgi var. Orada da iki konu dikkat çekici: çok yakması ve parça sorunu. Bu hacimdeki motorlar da bu normal geliyor bana ama, göreceli karşılaştırmalar
    o sitede yapılmış. Bunlar kupon arabalar olduğu için yorum yapanı burada yok gibi sanırım. İşe usta ile başlamak gerektiğini vurgulamış arkadaşlar. Önce bu tarz araçlardan anlayan usta bulunacak ve usta ile beraber araç bakılacak. Kendi
    bilginiz varsa ayrı konu. Kim bilir belki biri çıkar burada muhabbeti devam ettirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stater -- 20 Kasım 2015; 21:05:15 >
  • Evet o dediğiniz sitede bende bir konu gördüm hatta bir arkadaş subaru önermiş video felan eklemiş aynı kişinin videolarına baktığımda çamura saplanan subarusunu pathfinderin çekip çıkardığını gördüm

• Bugün 2006 modelini inceledim 300bin km ama diriydi 56bin liraydı fiyatı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rover 416 si Almak İstiyorum ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.