Şimdi Ara

NİSSAN PRİMEİRA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Arkadaşlar bende 2005 Model NİSSAN PRİMERA TEKNA var. Aracımdan çoooook Memnunum.FULl bir araç... Hiç bir arabada olmayan donanımlar var.ve çok konforlu...Kesinlikle alacak kişilere tavsiye ederim. Hatta ben Nissanın Genel müdürlüğüne bir kaç kez mesaj bile attım mesajlaştık.Aracın tanıtımını,reklamını hiç yapmıyorsunuz ondan dolayıda halk tanımıyor bu aracı...Bi bilseler özellikleri herkes eminim bu aracı tercih edecek. Ben uzun süre de izmirde araç alım satımı ile uğraştım. (babam yaptı araç alım satım işini ) ve o kadar araçları bilmeme rağmen bunu tercih ettim. çok araştırdım bu aracı.örneğin en mükemmel olanlardan biride kendinden üst segmentteki araçların bile hayal edemediği bir fren sistemine sahip olması. fren mesafesi çok güzel...ve 1.280 KG civarı ağırlığı ve 1,6 motoru olmasına rağmen kendi sınıfındaki araçlara göre çok az yakıyor olması.daha bir çok sayamadığım özellik mevcut.şuan en lüks araçlarda bile nadiren olan geri görüş kamera sisteminin olması.aracı geri vitese takıyorsunuz. konsolun ortasında büyük bir ekran var orada vitesi geriye takınca otomatikman geriyi gösteriyor.arkadaki araca milimi milimine yanaşabiliyorsunuz. bu araçta ben en çok siyahı yaklıştırdığımdan siyahrenk araç aldım.içi krem süper bir araba...şuan vaktim kısıtlı olduğundan daha detaylı yazamıyorum en kısa zamanda tekrar buraya yazacağım.ve aracımın resimlerinide eklerim.sorrusu olanda bana iletebilir.Umarım yardımcı olabilmişimdir...

• bu arada kısaca özellikleri de yazayım bazılarını:
    hepsi TEKNA da var ...
    *geri görüş kamerası var.(sadece tekna modelinde ,visia modelinde yok)
    *8 adet hava yastığı(visia modelinde 6 adet)
    *sislanbası (visia modelinde yok)
    *tam dijital ve tam otomatic kilima (visia modelinde bilmiyorum)
    *ABS EBD
    *direksiyondan kumanda fonksiyonel direksiyon
    *direksiyon ve vites topuzu deri(visia modelinde yok)
    *aynalar elektrik ısıtmalı
    *CD çalar
    *yağmur sensörü (visia modelinde yok)
    *xenon far (beyaz far)( visia modelinde yok)
    *çelik cant (visia modelinde yok)

DEVAMINI SONRA YAZARIM...
  • cvt 2.0 elegance modelini tavsiye ederim şanzumanı bozuldugunda tamir takımıda parçasıda var sonuçta uzyda yaşamıyoruz 150000 km yaptım marş dinamasının kömürleri ve bujiden başka bişey degiştirmedim bunlarda zaten zamanla bozulan (her araçta )parçalar nissanımı ne satarım nede başka bi araca binerim vergisi 1.6 lara göre fazla kesinlikle ama zaten yakıttan çıkartıyorsun arada ki farkı fazlası ile memur olarak hesabı sen yapacaksın tabiki de
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorthAtes

cvt 2.0 elegance modelini tavsiye ederim şanzumanı bozuldugunda tamir takımıda parçasıda var sonuçta uzyda yaşamıyoruz 150000 km yaptım marş dinamasının kömürleri ve bujiden başka bişey degiştirmedim bunlarda zaten zamanla bozulan (her araçta )parçalar nissanımı ne satarım nede başka bi araca binerim vergisi 1.6 lara göre fazla kesinlikle ama zaten yakıttan çıkartıyorsun arada ki farkı fazlası ile memur olarak hesabı sen yapacaksın tabiki de

Azcık hortlama gibime geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeon78

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorthAtes

cvt 2.0 elegance modelini tavsiye ederim şanzumanı bozuldugunda tamir takımıda parçasıda var sonuçta uzyda yaşamıyoruz 150000 km yaptım marş dinamasının kömürleri ve bujiden başka bişey degiştirmedim bunlarda zaten zamanla bozulan (her araçta )parçalar nissanımı ne satarım nede başka bi araca binerim vergisi 1.6 lara göre fazla kesinlikle ama zaten yakıttan çıkartıyorsun arada ki farkı fazlası ile memur olarak hesabı sen yapacaksın tabiki de

Azcık hortlama gibime geldi..

hortlama derken neyi söylemek istediniz bilmiyorum ama aracım 210000 km de 50000 deyken eniştemden aldım bir bakıma ilk sahibiyim buna inanman için yazmadım adama bilgi veriyoruz burası paylaşım sitesi tartışma panosu degil bu arada parçasının da pahalı oldugunu burda kimse yazmamış neden 2 farını almak için bir kamu görevlisinin maaşı yetmez buda bi ayrıntı

• Konu eski olduğu için hortlatma denmiş. Primera ile ilgili görüşlerinizi belirtmek isterseniz, iyi yönleri kötü yönleri arızaları masrafları gibi konuları dahil ederek Markalar ve Modelleri başlığına konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT TARACCO VS RENAULT KOLEOS
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.