Şimdi Ara

Skoda Scala vs. Nissan Qashqai

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mehaba arkadaşlar. 2021 model hatasız 1.0 tsi premium scala aracım var.

Aracımdan gayet memnunum fakat ailem daha geniş ve yüksek bir araç istiyor. 2018 ve sonrası qashqai alsam sizce kalite ve konfor açısından çok fark yaşar mıyım? En çok merak ettiğim konu yol sesi. Bir araçta en nefret ettiğim şeylerden biri yol sesidir, japonlar bu konuda çok iyi olmadıkları için bilemiyorum. Tavsiyelerine açığım

• Scala da nihayetinde B-C segment arası bir araç saydıgınız beklentileri ne kadar karşılıyorsa Qashai'de pek farklı olmaz..

• Scala bagaj olarak güzel hocam ama aileniz heves ettiyse onları üzmeyin :)

• Qhasqai Scaladan daha geniş bir araç değil. Yüksek olması dışında çok bir artısı olmaz.
    Scala net c segmenttir her yönüyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara Qashqai sahibiydim ve Skoda Scala olmasa da B sınıfı modellerini kullandım. Sonuçta Scala da uzatılmış B sınıfı.

Öncelikle bir QQ kiralayın ve kullanın, onun disinda biz ne desek fikir oluşturmaz. Geçeceğiniz araç premium ve yol sesi konusunda çok başarılı olsa belki direkt üzerdi ama o da VW gurubunun alt markalarından biri.

Kalite konusunda benzerler diyebilirim ( iç mekan ) ama mesela Qashqai'nin özellikle arka kapı açılma hissi va bayağı vasat.

Onun dışında pratik ve keyifli araba denebilir. Scala'yi aratmaz ama yüzü de eskidi. Dediğiniz gibi mutlaka 2018 sonrası makyajlı kasaya bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.