Şimdi Ara

nissan primera 1.6tekna modeli için fikir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • - Yakıt tüketimi nasıl. şehir içi ve dışı
    Cevap: şehir içi (trafiğe bağlı olarak) 26-30 kuruş arası değişir (lpg). mesafe derken eğer gideceğiniz mesafe maks. 5 km ise 300 yakın bir değer görürsünüz, yok en az 7-8 km derseniz 26-27 kuruş arası bir değer görürsünüz. şehir dışı ise yaklaşık (gaza nasıl yüklendiğinize bağlı) 90 km sabit hızla 21-22 kuruş, yok ben yüklenir 120 derseniz rahat 24-25 kuruş yakarsınız.

- izolasyon nasıl? içeri ses veriyormu? asfalt sesini duymamak için ne yapmalıyız.
    Cevap: bana göre klasik japon arabasından biraz daha az asfalt sesini az alan bir araba. ama yüksek hızlarda (120'den sonra) içeriğe aldığı ses artıyor bilginize. ben asfalt sesini azaltmak istiyorum dersen en yakın sanayiye gideceksin, hemen temiz bir kaportacı bulup, arabanın altını komple asfaltla kapatacaksın. mümkünse biraz kalın attıracaksın. hem sesi baya bir azaltır, hem de çürümenin önüne geçersin.

- 2004 model tekna 20.000 - 25.000 km arasında 24.000 YTL nasıl.
    Cevap: arabanın içine bağlı. eğer temiz kullanılmışsa ve içinize siniyorsa neden olmasın. almadan önce sağlam bir ustaya göstermeniz şiddetle tavsiye edilir...

Kolay gelsin....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.