Şimdi Ara

nissan primera 1.6tekna modeli için fikir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nissan primera 1.6tekna modeli için fikir istiyorum,yol tutuş,güvenlik,ve sınıfının diğer arabalarıyla kıyas,şimdiden teşekkürler,saygılar

• Uzun yolda kullanma fırsatım oldu.
    Her ne kadar kasası biraz eskisede (çıkalı 5 sene oldu), arka tavan nedeniyle oluşan coupe görüntüsü hoş duruyor.
    205/55/16 (yanlış hatırlamıyosam) lastikleri ve iyi ayarlı bir süspansyonu vardı, bu sayede hem konforlu hemde yol tutuşu standartlar içinde, başarılı.
    Yol bilgisayarı benzer birçok arabada bulamayacağın kadar teferruatlıdır.
    Teknalarda geri görüş kamerası var.
    1.6 larda esp standart ya da opsiyon değil.
    Yakıt tüketimi makul ölçülerde karma yakıtta 8 lt/100 km üstünü görmedim.
    Fiyatı bence fazla, 37 bin ytl ye birçok rakip firmanın donanımlı 1.6 dizellerini alabilirsin.
    elden çıkartırken daha fazla değer kaybı ve zor satılma riskini göze almalısın.
    Aklıma gelenler bunlar.
  • hayatımda gordugum en tipsiz araba birak primera yı falan baska arabalara bak.
  • walla benje cok güzel bi arac fiyat olarak biras yüksek ama cok yol yapmıcak olanlar için cok ideal ve cokkkk donanımlı bi arac yanlız şehir içi yollar düz asvaltsa yani otoban tarzı ise kullanılabilcek bi arac tırtıklı asvalttta yada cukurlu yollarda cok cabuk yıprıyor die duydum ama bana kalırsa cok güzel arac bide pazarlıkla 34/33,500 ytl civarında alabilirseniz cok isabetli bi karar olur
  • Arkadaşlar primera tekna hakkında birkaç detay bilgiye ihtiyacım var;

- Yakıt tüketimi nasıl. şehir içi ve dışı
    - izolasyon nasıl? içeri ses veriyormu? asfalt sesini duymamak için ne yapmalıyız.
    - 2004 model tekna 20.000 - 25.000 km arasında 24.000 YTL nasıl.

bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
    teşekkürler.
  • ARKADAŞIM PRİMERAYI ALIRSAN ELİNDE KALIR SATAMAZSIN.. BİR RENAULT FİAT OLSA 2 3 GÜNDE SATARSIN AMA PRİMERA 6 AY ELİNDE BEKLER HABERİN OLSUN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deluxe1

ARKADAŞIM PRİMERAYI ALIRSAN ELİNDE KALIR SATAMAZSIN.. BİR RENAULT FİAT OLSA 2 3 GÜNDE SATARSIN AMA PRİMERA 6 AY ELİNDE BEKLER HABERİN OLSUN...

yani diyorsun ki; hiç içine sinmese de fiat veya reno al kullan zamanı gelince kolayca sat. Bu da bir bakış açısı tabi. Ama ben sırf elimden kolay çıkarırım diye hiç istemediğim bir arabayı asla almam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karar senin ozaman...
  • arabaya yatırım devri bitti kardeşim alacan arabayı haşat edene kadar kullanıcan atacan, kısmetse yenisini alacan. Öyle alayım 2. eli yüksek olsun vs. bunlar geride kalıyor son demlerini yaşıyor. Ama en önemli husus yakıt tüketimi bol bol binecem diyorsan uzak dur büyük kasa araçlardan. Dizel al yada az biniyorsan benzinli al.
  • BEN KULLANDIM PEK TAVSİYE ETMEM...
  • 2-3 günde araba satan var mı acaba bu zamanda ?
    quote:

Orjinalden alıntı: werty

quote:

ARKADAŞIM PRİMERAYI ALIRSAN ELİNDE KALIR SATAMAZSIN.. BİR RENAULT FİAT OLSA 2 3 GÜNDE SATARSIN AMA PRİMERA 6 AY ELİNDE BEKLER HABERİN OLSUN...

yani diyorsun ki; hiç içine sinmese de fiat veya reno al kullan zamanı gelince kolayca sat. Bu da bir bakış açısı tabi. Ama ben sırf elimden kolay çıkarırım diye hiç istemediğim bir arabayı asla almam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugrvw

2-3 günde araba satan var mı acaba bu zamanda ?
    quote:

Orjinalden alıntı: werty

quote:

bir renault satmaya çalışan vatandaş olarak söylüyorum yoook.
    ama hiç pazara götürmedim sadece sahibinden.com'a ilan verdim o kadar.
    pazara götürsem satılıcağına eminim ama takas istediğim için götürmeyede niyetim yok.
    zaten satılsada olur satılmasada acelesi yok

• Nissanlar iyi arabalardır. uzun süre kullanılacaksa çok iyi kaliteli araçtır. tavsiye ederim..
  • Sayfa başında "1.6 larda esp standart ya da opsiyon değil." denmiş. Bu ne demek şimdi anlamadım? ESP var mı, yok mu?
  • sev yada nefret tarzı bir araç. ben sevmedim açıkçası, ama hastası da var az sayıda da olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydogan55

Sayfa başında "1.6 larda esp standart ya da opsiyon değil." denmiş. Bu ne demek şimdi anlamadım? ESP var mı, yok mu?

opsiyon olarak bile satın alınamıyor denmeye çalışılmış. bu araçlarda ESP yok.
  • 1.6 motorlarda esp yok en full de bile yok ama 2.0 motorlarda standart
  • uzun süre nissan kullanmış biri olarak yorumlarım;

araç çok güzel teknalar full araçlar.Geri görüş kamerasına kadar mevcut.Her türlü konfor düşünülmüş
    Yakıtı çok fazla şehir içi 11-12 lt görürsünüz.
    Yedek parçası az ve çok pahalı.
    2.eli hiç yok.Ben aracı 6 ay satamamıştım

bence onun yerine bora megane gibi araçlara bakın
  • 1) konu hortlamış ancak yine de primera sahibi olarak bir iki kelam edeyim, yakıt fazla diyen arkadaşa katılmıyorum zira şehiriçi şu ana kadar en yüksek 8,9 lt yi gördüm henüz 9 lt ye çıkmış degil (şu anki ortalama 7,8 lt) ha 11-12 lt yi lpg taktırmak icin servise bıraktıgım zaman gördüm sanırım rölantide gaza yüklendikleri için 11-12 lt civarı gösteriyordu ama ondan sonra kullandıkça düştü ve 8-8,5 lt arası sabitlendi diyebilirim (şehiriçi)

2) 2. el konusuna da katılmıyorum, 2007 yılında aldıgım chevrolet kalos icin de aynı seyleri soyleyenler olmustu elinde kalır satamazsın vs diye ama 3,5 yıl sonra satısa koydum ve 2 saat icinde aldıgım fiyattan daha yuksege sattım o yüzden bu kadar abartmamak lazım doğru fiyattan satışa koyunca her arac satılır

3) 1.6 tekna primeranın megane veya bora ile karşılaştırılması da yanlış primera d segmenti cok daha konforlu ve guvenli bir aractır performans olarak megane dan daha geridedir ancak şahsi fikrim (ki zaten bu yüzden primera aldım) primera her anlamda daha sorunsuz daha konforlu ve güvenli bir aractır ayrıca yakıt tüketimi fazla diye şikayet edilen primera yerine bora tavsiye edilmesi de cok mantıklı degil zira boranın yakıt tüketimi cok daha fazladır

4) yedek parca konusunda satıs rakamları az oldugu icin sıkıntı yasanabileceğini ben de düsünüyorum ancak yine de aldıgınız aracın cok extrem bir arac olmadıgını da bilin yani bir lancia-daihatsu vs gb ender bulunan markalardan da degil

velhasılı 2.el tercihleri yüzünden uygun fiyata kaliteli bir arac almak isteyenlere primerayı tavsiye ederim mümkünse tekna modelini tercih etsinler

• 1.6 larda esp yok. lpg 2.67 oldu. 17 lira ile 100km gitmesi şehir içi imkansız. şuan 24-27 kuruş arası değişiyor benim değerlerim. gerçi ben sokak aralarında ve 2-3 km gibi çok kısa mesafelerde kullanmak zorunda kalıyorum.arabanın içinde 6 airbag saydım ama diğer 2si nerde bulamadım henüz.

1 ay önce 2005 modelini 20500e aldım.4 teker disk-balataya 500 masraf ettim.kronik direksiyon kutusu yağ kaçağım var. bi 200-300 de ona versem, yaza da 4 lastik alsam 750ye 22liraya sapasağlam primeram olmuş oluyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.