Şimdi Ara

NİSSAN PRİMERA P12 KULLANANLAR ARCINIZ LPG DE NE KADAR YAKIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ARACINIZ LPG DE ŞEHİR İÇİ VE DIŞI LPG DE KAÇ LİTRE YAKTIGINI VE LPG MARKASINI PAYLAŞIRMISINIZ.KAZASIZ SURUŞLER.

• pek tutulmayan bi araç zannedersem kimsede yok heralde
  • tipten kaybediyor...
  • nissan binekte pek satamıyor zatn bizim millete
  • arkadaşlar konu kaliteden daha ziyade yakıt.kaliteyi kullanan kişiler zaten biliyor.japon markalar arasında kalite farkı pek yok fakat turkiye pazarı farklı.nissan primeranın kullandıgı özellellikleri bir cok marka daha yeni kullanıyor.kullanıcıların yakıt miktarını bildirmelerini bekliyoruz.aracım 2007 model ve şehir ici 12 litre lpg yakıyor ve cok yaktıgını ve lpg ayarının bozuk oldugunu duşunuyorum. sizce de çokmu yakıyor.
  • Keşke şehir dışı yakıt ortalamasını da belirtseydiniz...Büyük ihtimalle şehir içinde benzin ile kullandığınızda 40 kuruşdan az tüketmeyecektir km de ki kış koşullarında 45 kuruş tüketebiliyordum şehir içinde. Aracım (2004 primera tekna 70 000km BRC my11) şehir içi km de 28-29 kuruş arası tüketiyor ki bu da sizin değerlerinizle uyuşuyor. Şehir dışı tüketimi ise 21-22 kuruş civarında (lpg litre :2.3TL)Agresif kullanmadığımda 20 kuruşu da gördüm şehir dışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sen_y -- 31 Ağustos 2011; 23:04:48 >
  • Yani normal bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sen_y -- 31 Ağustos 2011; 23:08:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m ali

arkadaşlar konu kaliteden daha ziyade yakıt.kaliteyi kullanan kişiler zaten biliyor.japon markalar arasında kalite farkı pek yok fakat turkiye pazarı farklı.nissan primeranın kullandıgı özellellikleri bir cok marka daha yeni kullanıyor.kullanıcıların yakıt miktarını bildirmelerini bekliyoruz.aracım 2007 model ve şehir ici 12 litre lpg yakıyor ve cok yaktıgını ve lpg ayarının bozuk oldugunu duşunuyorum. sizce de çokmu yakıyor.

2.0 cvt olanı teleflex kit ile 11-12lt yakıyordu hesabını siz yapın
  • şehir dışı 9 10 litre tabi yolların birkısmı iyi degil trabzon artvin arası.bagac ful ve 5 kişi.
  • kış geldi yine yakıtta bırazcık artma oldu.şu an bakımlı haliyle şehir içi 11 litre.subapların ayarlanması veya degişimi durumu tamamen etkiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.