Şimdi Ara

nissan qashqai (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: serdem

Bu uzun yol testini hangi bayiden nasıl yaptınız, randevu vs alınıyor mu?

hocam uzun yol testi için randevu lazım.kısa yol testi için araba kapıda durduğu sürece sorun yok.hemen yapabiliyorsun
    istanbul anadolu yakası için ben yüzbaşıoğlu ve gülan da bu testleri yaptım
    yüzbaşıoğlunda kısa bir sürüş testi yapıp bana yeterli değil bu diyince başka gün erkenden gelin uzun yol testi yapalım dediler.yani aklı onlar verdiler ama ben altunizade kısıklı tarafında millet parkı karşısındaki gülanda uzun yol testini yaptım.gülanın yeri bunun için uygun.şile otobanı önlerinden başlıyor ve hemen şile otobanına çıkıyor teste başlıyorsun.
    yalnız bir arkadaşıma uzun yol testi yaptırmamışlar.arkadaşta tekna executive alacağım diyordu.tekna executivede şu sıralar satışlar iyi.iyi ötesinde kuyruk var.millet şubata teslim olacak arabaya yazılıyorlar.arkadaş taktik olarak yanlış davranmış aslında.olmayan arabayı alabileceğini ama karasız olduğunu söyleyince sanırım pek üstüne düşmemişler.sen öyle yapma.
    ellerinde ve sana satmaya çok niyetlendikleri arabayı rengiyle filan dahil çok beğenmiş cuk oturmuş ve alacakmış gibi yap.yani galeride arabayı satacakmış sevinci ver adama.gaza gelsin ama çok kararsızım acaba uzun yolda filan nasıldır ayakları yap.ondan sonra zaten onlar sana uzun yol testi önerir.ben öyle yapmıştım testten sonra ya bu renk yerine şu olsa daha iyi olur aslında dedim.birde almışken tekna executive alayım dedim.yani adamın hoşuna gitmeyecek şeyleri uzun yol testinden sonra söyleprimle çalışıyor adamlar.hemen cebe atacağı prim hayali ile seninle daha çok ilgilenecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 22 Kasım 2007; 21:27:20 >

• genel kanı qq ile ilgili hep olumlu tekna ex. beni aşar.
    ben 1.6 tekna düşünüyorum. anca çıkıyor o para.
    ne dersiniz??
  • bende QQ 1.6 tekna exe. aldım yeni mayıs ayından beri bekliyordum
    araç çok iyi benim beklentilerimi tam olarak karşılıyor
    iç hacmi geniş içi ferah bagajı yeterli yerden yüksek yapısı ile yol bozuklukları problem olmaktan çıkıyor daha önce megane vardı düz yolda kaç defa altını vurdum yoldaki dalgalanmalara vs esp olduğu için yol tutuşundada problem yok
    nissan genel olarak sorunsuz bir marka
    performansa gelince bana göre yeterli tabiki 0-100 ü 10 sn altında koşamıyor ama bastınızmı da üzmüyor
    araç çok sessiz müzik sitemi çok iyi

aracın katalog tanıtımı yetersiz katalogda yer almayan birsürü artı özelliği var

şu anda QQ nin alternatifi caliber gibi duruyor ama caliberin 1.8 versiyonunundan başlıyor ben bunu b planı olarak düşünmüştüm yakıt tüketimi ve vergisi fazla 26000 euro civarı fiyatı var çarpışma testinden 4 yıldız almış bir araç donanım eksiği var(manuel klima vb gibi)iç mekan kalitesiz caliber alınacaksa 2.0 dizeli var bu daha donanımlı bir araç otomotik buda 29000 euro civarı bir fiyatı var(57 ye geliyordugerçi buraya çıkınca 65000 ytl abndında rav4 vs başlıyor)

• dizelini bekle ileride satarken rahat edersin
  • Bence krediyle kendini kasıp neredeyse değerinin 2 katı para verip araç almaya gerek yok ama illa alıcam dersen kaşkay çok iyi araçtır bizzat test ettim 1.6 versiyonunu gerçekten alınası parasını hak eden bir araç
  • tekna ex süper bence de. kazasız belasız kullan kardeşim. darısı başıma diyeyim ben de.

dizel iyi olur tabi ama fiyatı artar. zaten dizel için millet sıraya girmiş bile. tabi ben yanlış anlamadıysam.
  • katalogda yer almayan özellikler demişsin. biraz bahsedebilir misin. acaba düz teknada da varmıdır yoksa tekna exe. ye mi ait
  • katalogda özellikler tam yazmıyor ve bazıları hatalı
    mesela teknada 4 hop. var tekna exe de 6 hop. var katalogda aynı gösterilmiş
    benim gördüklerim exe için çünkü tekna yı okadar detaylı incelemedim
    katalogda olmayan özellikler
    süper kilitleme
    ultrasonic alarm
    ışıklı makyaj aynaları 2 taraf
    koltuk altı çekmece
    mood lamb (ön konsola ışık veriyor dikiz aynasından)
    hıza duyarlı kapı kilitleri ve müzik sistemi(satıcı kapıların hıza duayrlı olmadığını iddia etti ama ben ayarladım)
    aklıma gelenler bunlar daha da çıkar aslında araç baya donanımlı çünkü
    birde cd player mp3 çalmıyor
    http://www.qashqaiclub.co.uk/ bu adresten detaylı inceleme yapabilirsin

burada tekna olarak satılan aslında orjinalinde acenta ya denk geliyor tekna exe. olarak satılan modelde orjinal tekna dan cam tavan xenon far ve sat nav eksik bunun dışında hepsi var oradan bakabilirsin kafana takılan olursa sorabilirsin bende benden önce alanların kafasını şişirdim

• bluetooth a 5 telefon bağlanabiliyor ancak 1 i çalışıyor aracın hafızasına 100 telefon numarası kayıt edebiliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: asterixia

tekna ex süper bence de. kazasız belasız kullan kardeşim. darısı başıma diyeyim ben de.

dizel iyi olur tabi ama fiyatı artar. zaten dizel için millet sıraya girmiş bile. tabi ben yanlış anlamadıysam.

yanlış anlamışsın.1.6 benzinli tekna executive de sıra var.
    tekna istiyorsan ellerinde bolca araba var.hemen teslim edebilirler.
    dizelin daha ne zaman geleceği KESİN OLARAK BELLİ DEĞİL.
    hatta gülandaki satıcı arkadaş bu konu ile çok ilgilendi kendiside dizel ne zaman gelecek belli değil dedi ve sonra yine nissan türkiyeye telefon açtı sordu.onlarda kesin bir bilgi veremediler.
    belki söylenmedi ama QQ deki 1.6 motor renault motoru.dizelde 1.5dci olarak geçen renault motoru olacak.o açıdan motor parçası sorunuda büyük ihtimal yaşanmayacak.öyle bir avantajda söz konusu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 23 Kasım 2007; 2:11:11 >

• Bilgiler için teşekkür ederim

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

Orjinalden alıntı: serdem

Bu uzun yol testini hangi bayiden nasıl yaptınız, randevu vs alınıyor mu?

hocam uzun yol testi için randevu lazım.kısa yol testi için araba kapıda durduğu sürece sorun yok.hemen yapabiliyorsun
    istanbul anadolu yakası için ben yüzbaşıoğlu ve gülan da bu testleri yaptım
    yüzbaşıoğlunda kısa bir sürüş testi yapıp bana yeterli değil bu diyince başka gün erkenden gelin uzun yol testi yapalım dediler.yani aklı onlar verdiler ama ben altunizade kısıklı tarafında millet parkı karşısındaki gülanda uzun yol testini yaptım.gülanın yeri bunun için uygun.şile otobanı önlerinden başlıyor ve hemen şile otobanına çıkıyor teste başlıyorsun.
    yalnız bir arkadaşıma uzun yol testi yaptırmamışlar.arkadaşta tekna executive alacağım diyordu.tekna executivede şu sıralar satışlar iyi.iyi ötesinde kuyruk var.millet şubata teslim olacak arabaya yazılıyorlar.arkadaş taktik olarak yanlış davranmış aslında.olmayan arabayı alabileceğini ama karasız olduğunu söyleyince sanırım pek üstüne düşmemişler.sen öyle yapma.
    ellerinde ve sana satmaya çok niyetlendikleri arabayı rengiyle filan dahil çok beğenmiş cuk oturmuş ve alacakmış gibi yap.yani galeride arabayı satacakmış sevinci ver adama.gaza gelsin ama çok kararsızım acaba uzun yolda filan nasıldır ayakları yap.ondan sonra zaten onlar sana uzun yol testi önerir.ben öyle yapmıştım testten sonra ya bu renk yerine şu olsa daha iyi olur aslında dedim.birde almışken tekna executive alayım dedim.yani adamın hoşuna gitmeyecek şeyleri uzun yol testinden sonra söyleprimle çalışıyor adamlar.hemen cebe atacağı prim hayali ile seninle daha çok ilgilenecektir

• arkadaşlar sağolun içimi bya ferahlattınız. bu aracı kullanmış kişilerden olumlu sözler duymak güzel oldu. aklımdaki soru işaretleri baya azaldı. şimdi sıra test sürüşüne geldi. bakalım neler hissedeceğim.

büyük ihtimalle yeni arabam qq olacak. çok içime sindi sağolun varolun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.