Bildirim
nissan qashqai
Selpak Tuvalet Kağıdı, 3 Katlı, 32'li, 1 Paket (1 x 32 Adet) : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B07KCZF96P
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
O arabaya hastayım. O paraya değer. Ama dizel değil. Dizelide gelecek. -
dizelinde millet sıradaymış. öyle demişlerdi. zaten dizeli daha pahallıdır. çok mu yakıt tüketir??quote:
Orijinalden alıntı: Özcan
O arabaya hastayım. O paraya değer. Ama dizel değil. Dizelide gelecek. -
dodge caliber'a bak bide!quote:
Orijinalden alıntı: asterixia
dizelinde millet sıradaymış. öyle demişlerdi. zaten dizeli daha pahallıdır. çok mu yakıt tüketir??
Alıntıları Göster -
muhteşem bi araba görünümüne göre çok uygun fiyatı çok ayrıcalıklı bi araç ncaptan rekor puanı alan tek araba yakıtı ne kadar çok olabilirki değer bencequote:
Orijinalden alıntı: Vanity Fair
dodge caliber'a bak bide!
Alıntıları Göster -
araçta tıkırtı sesleri oluyor denmişti forumda, kullanıcıladan bilgi alabilirmiyiz -
Benzinlisini alacaksan, o parana yazık edersin. Araç büyük ve ağır. O araca tork ve ekonomi lazım. Yani dizel lazım..quote:
Orijinalden alıntı: serdem
araçta tıkırtı sesleri oluyor denmişti forumda, kullanıcıladan bilgi alabilirmiyiz -
quote:
Orijinalden alıntı: Loop
Benzinlisini alacaksan, o parana yazık edersin. Araç büyük ve ağır. O araca tork ve ekonomi lazım. Yani dizel lazım..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Polimer
Benzinlisini alacaksan, o parana yazık edersin. Araç büyük ve ağır. O araca tork ve ekonomi lazım. Yani dizel lazım..
arkadaşım arabayı kullandınmı yada test ettinmi ben şahsen kullandım araba hiç zorlanmadan 200 ü vuruyo bizzat kendim test ettim performans ve frenler dehşet güzel zaten
-
Bu tarz araçları alanlar boşa almıyor. İlla ki bagajı olacak, bir kaç kişi yolcu olacak klima olacak vs vs. Bu durumda en mantıklısı dizel olacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: SLMVERquote:
Orjinalden alıntı: Polimer
arkadaşım arabayı kullandınmı yada test ettinmi ben şahsen kullandım araba hiç zorlanmadan 200 ü vuruyo bizzat kendim test ettim performans ve frenler dehşet güzel zaten
Alıntıları Göster
Mesela sen kullanırken kaç lt yaktığına baktın mı?
Ben benzinlisi performanssız demedim. Nitekim 200 ü vurmuşsun. Ben kullanmadım ama bu tarz araçlara dizel daha iyi olur.
-
abicim tabiki dizel daha iyi olur ama fiyat farkı ne olacak aynı fiyata gelse keşke ha ben arabaya 200 vurduğumda arabada 4 yetişkin insan vardı yani demek istediğim performansına söylenecek söz yok ama ekonomiklik olsun diye dizel olsun dersen bende sana katılırımquote:
Orijinalden alıntı: Loop
Bu tarz araçları alanlar boşa almıyor. İlla ki bagajı olacak, bir kaç kişi yolcu olacak klima olacak vs vs. Bu durumda en mantıklısı dizel olacaktır.
Mesela sen kullanırken kaç lt yaktığına baktın mı?
Ben benzinlisi performanssız demedim. Nitekim 200 ü vurmuşsun. Ben kullanmadım ama bu tarz araçlara dizel daha iyi olur.
Alıntıları Göster
-
valla o büyüklükte ve ağırlıkta bir arac hemde 1.6 cc bana sorarsan cok yakar o arac heleki sürekli dur kalk yaparsan 2000cc gibi yakar ama dizelide cok pahalı olur aracın. bence bu tarz aracları alırken cok düşünmemek lazım 46000 veriyosun o paraya en kral c sınfı aracın dizelini yada d sınıfı bi benzinli bi arac alabilirsin cok hoşuna gidiyosa test etceksin alcaksın aşk emek isterquote:
Orijinalden alıntı: SLMVER
abicim tabiki dizel daha iyi olur ama fiyat farkı ne olacak aynı fiyata gelse keşke ha ben arabaya 200 vurduğumda arabada 4 yetişkin insan vardı yani demek istediğim performansına söylenecek söz yok ama ekonomiklik olsun diye dizel olsun dersen bende sana katılırım
Alıntıları Göster
-
Avensis'in en fulünü alırsın o paraya ya da bir çok D sınıfı modele yeter sanırım, hem de en az 10 yıl da dertsiz tasasız binersin.Ha bunu da alabilirsin ama o zaman sen otobanda biraz rüzgarda aracı yolda tutmaya çalışırken yanından vızır vızır geçen D sınıfı araçlara bakıp iç geçirme,saygılar.quote:
Orijinalden alıntı: selim82
valla o büyüklükte ve ağırlıkta bir arac hemde 1.6 cc bana sorarsan cok yakar o arac heleki sürekli dur kalk yaparsan 2000cc gibi yakar ama dizelide cok pahalı olur aracın. bence bu tarz aracları alırken cok düşünmemek lazım 46000 veriyosun o paraya en kral c sınfı aracın dizelini yada d sınıfı bi benzinli bi arac alabilirsin cok hoşuna gidiyosa test etceksin alcaksın aşk emek ister
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 21 Kasım 2007; 1:12:08 >
-
Aracın tasarımı guzel al benısı varda 1.6 motor hemde benzınlı alınmaz bende bayıde ınceldım dızelı 1 sene sonra gelecek dedı. sıfır 407 hdı satılıp bu alınmaz yanı dızel olmadıkca asla ayda 500lıra benzıne vereck paran varsa al yanı kımse bısey dıyemez.quote:
Orijinalden alıntı: İlkerA.
Avensis'in en fulünü alırsın o paraya ya da bir çok D sınıfı modele yeter sanırım, hem de en az 10 yıl da dertsiz tasasız binersin.Ha bunu da alabilirsin ama o zaman sen otobanda biraz rüzgarda aracı yolda tutmaya çalışırken yanından vızır vızır geçen D sınıfı araçlara bakıp iç geçirme,saygılar.
Alıntıları Göster
Bı arkadas 200 vurmus test surunsde degıl herhalde kımseye ızın vermezler kı ayrıca otobana cıkman lazım kı bu arac 200 km gormez
-
quote:
Orijinalden alıntı: MAJAY
Aracın tasarımı guzel al benısı varda 1.6 motor hemde benzınlı alınmaz bende bayıde ınceldım dızelı 1 sene sonra gelecek dedı. sıfır 407 hdı satılıp bu alınmaz yanı dızel olmadıkca asla ayda 500lıra benzıne vereck paran varsa al yanı kımse bısey dıyemez.
Bı arkadas 200 vurmus test surunsde degıl herhalde kımseye ızın vermezler kı ayrıca otobana cıkman lazım kı bu arac 200 km gormez
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: MAJAY
Aracın tasarımı guzel al benısı varda 1.6 motor hemde benzınlı alınmaz bende bayıde ınceldım dızelı 1 sene sonra gelecek dedı. sıfır 407 hdı satılıp bu alınmaz yanı dızel olmadıkca asla ayda 500lıra benzıne vereck paran varsa al yanı kımse bısey dıyemez.
YOK VALLA TEST SÜRÜŞÜNDE BASTIM ADAM ÇOK MANYAK BİŞEYDİ BAYİİ ELEMANI BAS BAS DİYO ADAM BANA O HIZDAYKEN FRENLERE SONUNA KADAR ASILMAMI BİLE SÖYLEDİ AMA BENİM DÖT YEMEDİ FREN TESTİNDE GÖSTERMEK İSTİYOMUŞ
-
Arabanın çok falan yaktığı yokquote:
Orijinalden alıntı: SLMVERquote:
Orjinalden alıntı: MAJAY
YOK VALLA TEST SÜRÜŞÜNDE BASTIM ADAM ÇOK MANYAK BİŞEYDİ BAYİİ ELEMANI BAS BAS DİYO ADAM BANA O HIZDAYKEN FRENLERE SONUNA KADAR ASILMAMI BİLE SÖYLEDİ AMA BENİM DÖT YEMEDİ FREN TESTİNDE GÖSTERMEK İSTİYOMUŞ
Alıntıları Göster
Şehir içi 8,4
ortalama 6,7 lt yakıt tüketimi var. Bu değerler orta segment bir araç değerleri ile aynı.
Megane ş.içi 8,8 lt
Focusta 8,7 lt... Ama o kadar para verilir mi ? Ben vermem...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only-e30 -- 21 Kasım 2007; 14:10:27 >
-
dostum herşeyden önce ben sana çok fazla krediye borca girme derim sıkışırsan arabadan keyif de alamazsınquote:
Orijinalden alıntı: only-e30
Arabanın çok falan yaktığı yok
Şehir içi 8,4
ortalama 6,7 lt yakıt tüketimi var. Bu değerler orta segment bir araç değerleri ile aynı.
Megane ş.içi 8,8 lt
Alıntıları Göster
qashqai ye gelince testlerde hep iyi sonuçlara imza atan güvenlikte de 10 yıllık ncap rekoru kırmış her yönüyle güzel bir araba
-
o fiayata başka arabalar demişsiniz?? ne önerirsiniz mesela.quote:
Orijinalden alıntı: Başar AKTEN
dostum herşeyden önce ben sana çok fazla krediye borca girme derim sıkışırsan arabadan keyif de alamazsın
qashqai ye gelince testlerde hep iyi sonuçlara imza atan güvenlikte de 10 yıllık ncap rekoru kırmış her yönüyle güzel bir araba
Alıntıları Göster
bir de qashqai testini yapmış başka bir arkadaş iyi yol tuttuğundan frenlerin çok iyi olduğundan bahsetmişti. çok hızlı olması önemli değil çok. güvenli olsun..
araba almayı düşündüğümden uzun zamandır forumları takip ediyorum. takırtılar çoğu araba için ortak sozrun sanırım. qq ile ilgili bir şikayete rastlamadım.
kafam çok karıştı yaaa.
-
quote:
Orijinalden alıntı: asterixia
o fiayata başka arabalar demişsiniz?? ne önerirsiniz mesela.
bir de qashqai testini yapmış başka bir arkadaş iyi yol tuttuğundan frenlerin çok iyi olduğundan bahsetmişti. çok hızlı olması önemli değil çok. güvenli olsun..
araba almayı düşündüğümden uzun zamandır forumları takip ediyorum. takırtılar çoğu araba için ortak sozrun sanırım. qq ile ilgili bir şikayete rastlamadım.
kafam çok karıştı yaaa.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: asterixia
o fiayata başka arabalar demişsiniz?? ne önerirsiniz mesela.
kafam çok karıştı yaaa.
uzaktan gazel atanlara bakma kardeşim.bende nissan qashqai alacağım.ayrıca arabayı iki kere kullandım ve birinde uzun yol testi yaptım
bu fiyata crossover olarak çok iyi bir araba.ayrıca QQ ile şikayete rastlayamazsın çünkü yeni bir araba.
115hp lik benzinli motor tam o kasanın motoru.ne eksik ne fazla.yokuş yukarı bile sol şerite geçip araba kullandırıyor.daha ne olsun.
çarpoşma güvenliği konusunda zaten tüm arabalar içinde en yüksek notu almış bir araba.
spor kompakt sınıf havasını, jeep havasını birlikte yaşayabileceğin nadir arabalardan biri ayrıca.
sadece düşünme bir otur kullan ondan sonra zaten olay bitiyor.
ben QQ tekna executive alacağım şubat başında gelecek diyorlar.bakalım hayırlısı.
forumda kullanmadan sadece resimlerine bakıp teknik özelliklerine göre yorum yapan yığınla insan var.her sakallıyı baban sanma demişler ya.olay budur
-
quote:
Orijinalden alıntı: only-e30
Şehir içi 8,4
Megane ş.içi 8,8 lt
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: only-e30
Şehir içi 8,4
Megane ş.içi 8,8 lt
hocam aranızda istanbullu olupta şile yolunu bilenler varsa söyliyeyim
altınizadeden ömerliye gidip ömerli köylerinde çamur çökek QQ ile dolaştım.şile yolu virajlı ve yokuşludur.kimi zaman düz yolu bulduğumda 140lara kadar çıktım.agresif kullanım ilave olarak virajlı ve yokuşlarda parkur sonunda bilgisayar verisi 8.1lt/100km idi.bu değer bu araba için çok çok iyi.daha sakin kullanırsanız eminim 6.5lt/100km yi çok rahat görürsünüz.QQ nin yakıt tüketimi ile ilgili fabrika verileri enteresandır gerçekleşenin biraz üzerinde gibi geldi bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 22 Kasım 2007; 20:28:20 >
-
Bu uzun yol testini hangi bayiden nasıl yaptınız, randevu vs alınıyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4FEE439E4quote:
Şehir içi 8,4
Megane ş.içi 8,8 lt
altınizadeden ömerliye gidip ömerli köylerinde çamur çökek QQ ile dolaştım.şile yolu virajlı ve yokuşludur.kimi zaman düz yolu bulduğumda 140lara kadar çıktım.agresif kullanım ilave olarak virajlı ve yokuşlarda parkur sonunda bilgisayar verisi 8.1lt/100km idi.bu değer bu araba için çok çok iyi.daha sakin kullanırsanız eminim 6.5lt/100km yi çok rahat görürsünüz.QQ nin yakıt tüketimi ile ilgili fabrika verileri enteresandır gerçekleşenin biraz üzerinde gibi geldi bana
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: TheGate
quote:
Şehir içi 8,4
Megane ş.içi 8,8 lt
Benzer içerikler
- 2.el suv tavsiye
- en konforlu arabalar
- en iyi hibrit suv
- yokuş kalkış desteği olan arabalar
- a180 kronik sorunlar
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X