Şimdi Ara

.::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::. (735. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.992
Cevap
175
Favori
1.031.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 733734735736737
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok sağolun verdiğiniz bilgiler için qq ye yönelme sebebim güçlü motoru olması kadjar a göre çok yakarmı birde bakım ve servis kolaylığı önemli gerçekten kazasız belasız sürüşler diliyorum tüm forum üyelerine sağlıcakla kalın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eynipa E kullanıcısına yanıt
    Sayın eynipa Sakarya’da yaşıyorum çok trafik Yok burda edc kullanan arkadaşlar var burda sorun olmuyor pek cvt benzinlide iyi ama yüksek tork ta nasıldır TOYOTA hala dizeller de kullanmıyor cvt yi 1.5 kadjar yerine 1.6 hem motor hemde kasa olarak qq daha iyi duruyor 2016 ve 2017 bakıyorum donanım olarak sky pack bakıyorum 19 jAntları sevemedim gitti bu donanım yeterli midir sizce.?

• nuri1979 N kullanıcısına yanıt
    Hocam motor aynı zaten bi de zaten qq cvt kadjar edc cvt performansı törpüler kadjar daha performanslı qq sahibi olarak kadjar alın

SKYPACK gayet yeterlı maddi sıkıntınız yok ise pp alabılırsınız ama 17 jantların puffidik esnemesi konforunu 19 da bulamazsınız.sahibinden sitesinde her ay enazında 1-2 tane yeni satıcıya rastlıyorum jant lastık 19 sokup 17 ye gecmek için.elektronik yardımcılar otomatık park cok onemsemıyorsanız ve kullanmayacaksanız skypack sızı gayet tatmın eder.Geriye Birtek derikoltuk kalıyorkı onuda 2 bın e bostancıda orjınalınden guzel yapan yer var.Motora+aktarmaya gelecek olursak 1.6 kesinlikde daha performanslı benım eskı aracımda kadjarın motor+sanzıman kombınasyonu bırebır aynısı vardı.EDC de bellı bır mıktar performansdan calıyor.0-100 de 1 sanıye gecıkme 100km de 0,5l fazla yakıyor manuele gore.Benım gibi sakaryalı iseniz:)edc arıza cıkartmaz ama ıkıncı el alıcaksan cok cok iyi baktırmalısın debrıyajı 9bın tl.Bana sorarsan bakımları senı yormayacaksa dısarda yaptıracaksan hele qq al gec hıc dusunme.
    bu arada bi arkadasın dedıgı gibi motorlr aynı degıl;

qq=1.6DCI 130bg 320nm tork
    kadjar = 1.5dci 110bg 250nm tork
    Hemşehri çıktık desenize :)) burda çelebi vardı Nissan bayi kapandı şimdi izmit en yakın ben sky pack donanım yeterli diye düşünüyorum yıılarca mm t ve cvt araç kullandım arkadaşın dediği 1.5 1.6 aynı yazılımla güçlendiriyorlar fark bu demek istedi sanırım 100-110 bin bandında 20 bini geçmemiş kazasız bir araç bulursam qq sky pack te karar kılacam inşaallah.

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Hocam kadjar da otomatik sadece 1.5 dci de var 1.6 dciler manuel olarak geliyor gözden kaçırdınız sanırım hayırlı akşamlar.

1.5 ve 1.6 motorlari temel yapida birbirinden ayrili.1.6 lar daha yeni nesil bir sistemdir.ayrica nissandaki x tronic eski klasik azda olsa cvtlerden farklidir.sanal olarak yazilim ile 7 kademeye ayrilmis sportif kullanimda farkedilir bicimde vites degisir gibi devir atarak ilerler buda bi keyif katmasina sebep olur.bence pisman olmazsiniz.Dediginiz gbi bende celebileri aradim ama kapatilmis.kis lastigi alacak olursanizda tanidik araciligi ile yonlendirme yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: nuri1979

Hocam kadjar da otomatik sadece 1.5 dci de var 1.6 dciler manuel olarak geliyor gözden kaçırdınız sanırım hayırlı akşamlar.

Hocam olabilir çok incelemedim ama şunu söyliyim şöyle sahibindene bi bakın 1.6 xtronicler hem çok hem de bayağı uygun fiata servisteki gözlerimle 4 adet şanzıman komple yerdeydi hepsi de 1.6 xtronic 1.2 turbo benzinli 115 hp 165 torklularda lerde pek sorun yok ama 1.6 larda hala sorun var servistekilerde bunu inkar etmiyo garantisi bitmiş bi cvt arıza durumunda 30 ile 40 bin gözden çıkarın dediğim gibi karar sizin gönlünüze düşmüş bi kere Hayırlı olsun.

• Değerli arkadaşlar makyajlanan qq ile eskisi arasında ses yalıtımında bir fark varmı
  • gerten G kullanıcısına yanıt
    yapılan testlerde soylenen yalıtımın iyileştiği yönünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerten

Değerli arkadaşlar makyajlanan qq ile eskisi arasında ses yalıtımında bir fark varmı

makyajlı kasalarda yalıtım iyileştirilmiş
  • Merhaba, aracım ilk muayenesine girecek haftaya. Arka camlarda film var , sonradan taktırmadım, bayiden alırken vardı. Muayenede sorun olur mu acaba? Tuvturk sorun çıkartıyor ağır kusur sayıyor dediler aklım karıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ms365

Merhaba, aracım ilk muayenesine girecek haftaya. Arka camlarda film var , sonradan taktırmadım, bayiden alırken vardı. Muayenede sorun olur mu acaba? Tuvturk sorun çıkartıyor ağır kusur sayıyor dediler aklım karıştı.

Fabrika çıkışlının adı film değil zaten karartılmış arka cam diye geçer fabrikasyondur 43vdir muayenede sıkıntı olmaz FİLM değil yani

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler içim rahatladı 😀

• Merhaba arkadaşlar 2012 qashqai sahibiyim direksiyonu sağa yarım kırınca hızlı gıcırtı sesi geliyor sorun nedir veya daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ?

Cevap için şimdiden çok teşekkürler..

• 2014 dci Black edition pp aldım ama araçta şeritte kalma yardımcısı aktif fren yardımcısı trafik işareti okuma ve yorgunluk algılama özellikleri yok??? 4 kamera kör nokta uyarı ve apa kendine kendine park etme var böyle birşey olabilir mi??

• Arkadaşlar geçen hafta yazmıştım. Pazar günü start stop sistem hatası belirdi ekranda. Hafta boyunca araç ilk çalıştırmalarda hep zorlandı. Cuma günü çalışmadı. Yol yardımı aradım, yol yardım, servis ve benim aramda üçlü diyalog kuruldu. Servis takviye ile çalıştırıp servise getirin dedi. Neyse bugün servise gittim ama sabah gene takviye ile çalıştırmak zorunda kaldım.

Sonuç: Akü ve start stop rölesi garantiden değişti.

Bence de skypack al ben 2014 Black edition pp paketli aldım şerit takip aktif fren yorgunluk algılama tabela okuma yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SouthhPark

Arkadaşlar geçen hafta yazmıştım. Pazar günü start stop sistem hatası belirdi ekranda. Hafta boyunca araç ilk çalıştırmalarda hep zorlandı. Cuma günü çalışmadı. Yol yardımı aradım, yol yardım, servis ve benim aramda üçlü diyalog kuruldu. Servis takviye ile çalıştırıp servise getirin dedi. Neyse bugün servise gittim ama sabah gene takviye ile çalıştırmak zorunda kaldım.

Sonuç: Akü ve start stop rölesi garantiden değişti.

Hocam geçmiş olsun yol yardımının kendi gelip çalıştırması gerekşrdi şahsen siz kendiniz mi takviye yaptınız bir de araç kaç modeldi ve kaç kmydi garanti kapsamındq mı değişti

• 
Sayfa: önceki 733734735736737
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.