Şimdi Ara

.::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::. (736. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.992
Cevap
174
Favori
1.032.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Size şöyle söyleyim, nissan yol yardımı arayınca onlar servisi bağladılar. Ama görüşmeyi nissan yol yardım dinliyordu. Servis çekici gelsin ve takviye ile çalıştırsın deyince nissan "çekicinin takviye yapması yasak" dedi. Ben de akşam ve sabah arkadaşımdan takviye aldım.

Araç 1.2 Otomatik. Garantisi devam ediyordu. Serviste bir süre uğraştılar, sonra servis görevlisi bana akü ve rölenin garanti kapsamında ücretsiz olarak değiştiğini belirtti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouthhPark -- 12 Kasım 2017; 10:10:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrevsen

Merhaba arkadaşlar 2012 qashqai sahibiyim direksiyonu sağa yarım kırınca hızlı gıcırtı sesi geliyor sorun nedir veya daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ?

Cevap için şimdiden çok teşekkürler..

Aracin ilk sahibimisiniz direksiyon kutusuna bagli tikirti burcuna daha önce müdahale edilmiş olabilir rota surtmesinden yapabilir malesef qashqai kronik problemi direksiyon kutusu bende 1 yil gibi uzun bir sure 2015 bunun icin ugrastim garantiden degistirildi sonunda direksiyonu cevirdigimde garc gurc ses geliyordu yaglanmasi gecici cozum oluyor eğer aynı problemse

• quote:

Orijinalden alıntı: copen

quote:

Orijinalden alıntı: onrevsen

Merhaba arkadaşlar 2012 qashqai sahibiyim direksiyonu sağa yarım kırınca hızlı gıcırtı sesi geliyor sorun nedir veya daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ?

Cevap için şimdiden çok teşekkürler..

Aracin ilk sahibimisiniz direksiyon kutusuna bagli tikirti burcuna daha önce müdahale edilmiş olabilir rota surtmesinden yapabilir malesef qashqai kronik problemi direksiyon kutusu bende 1 yil gibi uzun bir sure 2015 bunun icin ugrastim garantiden degistirildi sonunda direksiyonu cevirdigimde garc gurc ses geliyordu yaglanmasi gecici cozum oluyor eğer aynı problemse

Merhaba aracın ilk sahibiym grçen kışta olmuştu sonra kesmişti şimdi yine başladı prk halinde iki araç arasından çıkarken yada yanaşırlen tam tur çevirildiği için gıcırt sesi yapıyor bu hafta servise göstermeyi planlıyorum sonuçta aldığımdan beri servisinde bakımlarını uaptırıyorum bakalım artık ne çıkıcak..

• onrevsen kullanıcısına yanıt
    Direksiyon kutusuna müdahale edilmemis farkli birsey ozaman dediğimden umarim cozulur

• Aracın ilk bakımı geldi çattı .Maraştayım antep 780 fiat verdi adana 775 artı motor temizleme hediyeli ama antep 80 adana 180 km antep daha mantıklu gibi ama adana daha profesyonel gibi geldi farklı fiat akan var mı bana yakın yerlerde oturan.Araç 1.2 manuel 8000 kmde

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl 640 a yaptırmıştım. Otomatik benimki. Fahiş zamlar var bakımda da. Malesef fiyatlar çok yüksek.

• Arkadaşlar qashqai dci Black edition orijinal ekranda USB bellekten müzik dinleme bağlantısı nasıl yapılıyor USB den müzik dinleyemiyorum ayrıca ön arka hoparlör ses ayarları da bulamadım???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusatt45 -- 13 Kasım 2017; 23:50:34 >
    Hocam bende Maraş'ta iken antepten almıştım. Servisi çok beğenmemiştim. Aynalara ses izolasyonu vs yapmamışlardı, yok öyle birşey demişlerdi. 1 sene sonra Ankara'ya taşınınca Ankara'da yaptırmıştım. Bu aralar sık sık yine Maraş'tayım, çok sakat araç kullanılıyor Maraş'ta Allah kaza vermesin hocam.
  • pusatt45 kullanıcısına yanıt
    usb nızı biçimlendirin ntfs yada fat32 die ıkı secenek vardır.Bunu yapmadan once hangısıyse dıgerıne cevırın aracınız usb yı okur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cherqes

Hocam bende Maraş'ta iken antepten almıştım. Servisi çok beğenmemiştim. Aynalara ses izolasyonu vs yapmamışlardı, yok öyle birşey demişlerdi. 1 sene sonra Ankara'ya taşınınca Ankara'da yaptırmıştım. Bu aralar sık sık yine Maraş'tayım, çok sakat araç kullanılıyor Maraş'ta Allah kaza vermesin hocam.

Hocam bakımdan memnun kaldınız mı

Sıradan periyodik bakımdı, o yüzden olumsuz bir olmadı.
  • Kışlık için düşünüyorum Black edition 55 yanak kullanan var mı??

k

• quote:

Orijinalden alıntı: pusatt45

Kışlık için düşünüyorum Black edition 55 yanak kullanan var mı??

k

bu lastiğin kışlık oldugundan eminmisiniz. bana yazlık lastik gibi geldi yanlışınız olmasın
  • Selamm Millet,
    benim dCi araçta hafiften motor sesi var,
    yakıtı sürekli PO'den alıyorum, nereden alındığı önemli mi, ya da tavsiyeniz var mı ?
  • Arkadaşlar satılık az kullanılmış kış lastiği olan varmı 215/60/17 anadolu yakası çekmeköydeğim
  • ikalem İ kullanıcısına yanıt
    Bu lastik değil hocam yanlış olmuş bunun kış lığı benim asıl sormak istediğim 225 45 19 yerine 235 50 19 ya da 225 55 19 ebat olarak çok fark eder mi

• Asagidaki linkde orjinal ebatinizi ve degismek istedgniz ebati yazin%3 den fazla fark var ise yasal degildir.kaza yaptiginizda kaskoda karsilamaz.

• Merhabalar,

Yol bilgisayarı yakıt tüketimi için sadece 1 kayıt mı tutuyor? 1 sürekli, 2 ise aracı her çalıştırmada sıfırlanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SouthhPark

Geçen yıl 640 a yaptırmıştım. Otomatik benimki. Fahiş zamlar var bakımda da. Malesef fiyatlar çok yüksek.

Yarın bakıma gidiyorum 780 tl bakalım nolcek

• Evet bugün 15000 bakımı yapıldı 1.2 manuel 750 lira tuttu motor koruma temizleme eklettim yoksa 700 tl olacaktı .Standard bakım .Araç 8000 deydi .yıldan dolayı yaptırdım

• 
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.