Şimdi Ara

.::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::. (747. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.992
Cevap
176
Favori
1.030.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üstünde gelen akü renault markaydı dikkat etmeme rağmen rağmen iki sene olmadan bitti yeni taktıkları nissan'ın aküsü ama markasını hatırlamıyorum. Hatta servis aküyü degiştirdik gelip alabilirsiniz dediginde renault taktıysanız hiç takmasaydıniz dedim servisteki usta yok nissan'ın kendi aküsünü taktık demişti.
    Zaten bu arabada nereye renault'un eli degdiyse orayı bok etmişler yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam 2016 Qashqai plastik paspası eski Qashqai ye uyar mı

• croucer C kullanıcısına yanıt
    Eski Qashqai derken kaç modele mesela
  • Merhaba arkadaşlar,

2015 1.6 dizel otomatik almayı düşünüyorum.

Bu modelin bilinen kronik sorunu var mı? Arabayı kontrol ederken nelere dikkat etmemi tavsiye ederseniz.

Şimdiden teşekkür ederim.

• sarmoodi S kullanıcısına yanıt
    2014 ilk kasada CVT sorunları çoktu,
    sorun az olsa da 2015 modellerin bir bölümünede sarktı,
    siz yinede kontrol ettirin
    sonuçta 2.el alacaksınız ...
  • İyi günler 2016 1.2 benzinli manuel qashqaimde son 3-4 haftada 3 kez aracı çalıştırıp otomatik park frenini indirdiğimde sarı uyarı işareti ve park freni düğmesi yanıp sönüyordu aracı resetlediğimde gidiyordu .2.bakımda fren hidroliği değişmişti bu arada 5-6 ay önce ve baktığımda hazne dolu ve kapaktan hidrolik atıyordu yol yardımını aradığımda herhangi bir sorun olmadığı söylendi.Ama tedirginim acaba havası alınmadı mı ya da park freni düğmesinin switcihnde mi sorun var ya da balata mı aşınmış tırstım ne yapmalıyım.

• Merhaba;
    2015 model 1.2 benzinli aracım için İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz düzgün özel Nissan Servisi var mıdır?
    Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tsomania T kullanıcısına yanıt
    https://www.nissanguney.com/
  • Lastik değişim zamanı geldi
    215 60 r17 ne tavsiye edersiniz.
    Biraz acil olduğundan pek araştırma fırsatım yok
    Falken diyen var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTeN -- 19 Temmuz 2019; 11:10:30 >
  • Cümleten herkese hayırlı bayramlar.Manuel 1.2 aracım satılıktır.Düşünenler özelden pm atabilir.Tekrar hayırlı bayramlar.

www.arabam.com
    Sahibinden Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Sky Pack 2016 Model Kahramanmaraş 19.500 km - - 12022711 | arabam.com
    https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-nissan-qashqai-1-2-dig-t-sky-pack/ogretmenden-nissan-qashqai-1-2-dig-t-sky-pack-2016-model/12022711

• quote:

Orijinalden alıntı: MeTeN

Lastik değişim zamanı geldi
    215 60 r17 ne tavsiye edersiniz.
    Biraz acil olduğundan pek araştırma fırsatım yok
    Falken diyen var
    falken 4 mevsimini aldım. Sıcaklarda biraz ses yapıyor onun harici memnunum.
  • merhaba qasqai almayı düşünüyorum visia, tekna veya skypack modellerinden birisine sonradan takılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

falken 4 mevsimini aldım. Sıcaklarda biraz ses yapıyor onun harici memnunum.

Alıntıları Göster
    Yaz lastiği di mi kaç liraya aldınız

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    hayır yaz lastiği değil. Gerçek 4 mevsim lastiği. 4 lastiği direk bayisinden 1900 tl ye aldım.
  • Herkese merhaba. Bugün ilk defa başıma gelen ilginç bir olayı anlatmak ve bilen varsa sebebini öğrenmek istiyorum.

2016 QQ 1,5 DcI SkyPack sahibiyim. Arabamdan genel olarak memnunum. Sorunsuz. Diğer qashqai modellerini bilmiyorum herkesin el freninin tuşlu olduğunu varsayıyorum. Ancak bugün başıma gelen şu; arabanın yarısı güneşte kaldı diye yokuş aşağı, aracı çalıştırmadan frene basmadan el frenini indirdim biraz aşağı alayım diye. Araç frene bas uyarısı verdi. Frene basıp el frenini indirince pedal freni kaskatı kesildi. İptal oldu basamadım. Araba 50 metre kadar yokuş aşağı kaydı. Şansa önümde kimse yoktu. Sonra start'a basıp aracı çalıştırdım her şey normale döndü.

Bunun sebebi nedir? Servisle görüşmeli miyim? Araç birine çarpabilirdi, maddi hasar da olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmanov

Herkese merhaba. Bugün ilk defa başıma gelen ilginç bir olayı anlatmak ve bilen varsa sebebini öğrenmek istiyorum.

2016 QQ 1,5 DcI SkyPack sahibiyim. Arabamdan genel olarak memnunum. Sorunsuz. Diğer qashqai modellerini bilmiyorum herkesin el freninin tuşlu olduğunu varsayıyorum. Ancak bugün başıma gelen şu; arabanın yarısı güneşte kaldı diye yokuş aşağı, aracı çalıştırmadan frene basmadan el frenini indirdim biraz aşağı alayım diye. Araç frene bas uyarısı verdi. Frene basıp el frenini indirince pedal freni kaskatı kesildi. İptal oldu basamadım. Araba 50 metre kadar yokuş aşağı kaydı. Şansa önümde kimse yoktu. Sonra start'a basıp aracı çalıştırdım her şey normale döndü.

Bunun sebebi nedir? Servisle görüşmeli miyim? Araç birine çarpabilirdi, maddi hasar da olabilirdi.
    Elektronik park fren beyin modülü mefta garantin varsa yaptır benim değişmişti 2 ay önce ücretsiz yoksa 4500_5000 lira arası masrafın var geçmiş olsun

• harmanov H kullanıcısına yanıt
    normalde araçlar çalışmazken fren pedalına 1 2 sefer basılınca sertleşerek basılmaz hale gelmesi normaldir. El freni düğmesine tekrar basınca almadı mı?

Pedala basmadan el freni düğmesi aktif olmuyor mu? Kitapçığına bir göz atın bence, orada hangi şartlarda devreye girdiği yazıyordur.
  • harmanov H kullanıcısına yanıt
    Stop halinde frene bastığınızda fren sertleşir bu normal durum. Hareket halinde el frenini aktif hale getirmeniz için el frenini 5 saniye çekili tutmanız gerekiyor. O yüzden devreye girmemiş olabilir.
  • Nissan sitesine bakarken 3 yaş üstü modellere bakım kampanyası olduğunu gördüm. Fiyatlar servis için makul geldi gözüme. Belki haberi olmayan vardır diye yazmak istedim. Ama oradaki fiyat sadece yağ ve hava filtresi değişimi muhtemelen. Arayıp net fiyat öğrenilebilir ilgilenen varsa
  • Merhaba,
    2014 model PPP sahibiyim. Navigasyonum yaklaşık 1 senedir, SD kart takılı değil diyor fakat belli süre sonra düzeliyordu. Şimdi ise artık kalıcı hale geldi ve SD kart istiyor sürekli hiç bir şekilde düzelme de olmadı. Kartı çıkarıp eve gelip PC'ye taktım fakat maalesef karta hiç bir şekilde erişim yok. Sanırım miladı doldu. Bu konuda ne yapabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.